Laparoscopie 17

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
n-am mai intrat de mult aici...
donnalucia eu zic sa nu-ti pierzi speranta, a avut parte de o experienta ingrozitoare, dar asta nu inseamna ca toate spitalele sunt la fel si toti doctorii..eu zic sa cauti pe cineva in care sa ai incredere, defapt sa ti-o recastige...si apoi sa continu lupta pt un copilas...eu aveam suspiciune de hidrosalpinx bilateral la eco, multi dr defapte erau siguri ca am trompele distruse...eu nu credeam asta si am cautat un dr care sa-mi dea sanse si sa incerce tot, l-am gasit, m-am operat laparoscopic si trompele mele erau foarte bine....
inainte de operatia asta am mai avut una clasica, vorba ta o ditamai cezariana, si mi-am revenit destul de greut si eu pt ca am pierdut destul de mult sange, eram la un pas de transfuzie...inca o data am avut parte de ingrijiri extraordinare si am plecat acasa in 3 zile, si am inceput munca in 3 saptamani....eu zic ca daca s-a putut sa ramai o data cu putin ajutor si putina curatenie pe trompe vei putea si a doua oara si de data asta cu succes...daca mia ai intrebari noi toate suntem aici si raspundem din experientele noastre
nicolei imi pare rau pt testul tau, stiu cum este...eu am avut cm la 25 zile dupa operatie, cm normal la vremea aia asa imi venea, apoi mi-a mai venit la o luna dupa tot la 25 zile si in atreia luna mi-a venit la 34 zile...am facut si betahcg ca sa fiu sigura ca nu e ceva pe acolo...eu am avut prb asta, si apoi mi-a dat dr 3 luni de ac-uri pt reglarea menstrei si incetinirea endometriozei mele...
fetelor m-am lungit ca o zi de post , va puuup si recuperare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donnalucia spune:

Buna,din nou.Va multumesc tare mult ptr raspunsurile si incurajarile voastre.Cu siguranta ma voi apuca sa caut un doctor cu recomandari in problema asta,si poate ...cine stie?Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

multumesc frumos nicoleLi.
sper sa nu te deranjez daca te rog sa-mi trimiti un mail privat cu tarifele. si eu tot la dl dr ion ionut sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

hello fetele,
am o veste, deocamdata nu stim daca buna sau rea
sambata am mai facut un test...care a iesit pozitiv...am fost sambata la ecografie si nu s-a vazut nimic; ne e frica pt ca am avut sarcina extrauterina pe dreapta,in 2009; la eco ne-a dat totusi sperante pt ca se vede corpul galben pe ovarul stang, asa ca speram ca trompa stanga reparata la laparo sa-si fi facut treaba; maine dimineata ne ducem sa fac bhcg; la eco mi-a zis sa mai mergem miercuri sau joi...deci pana atunci speram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

NicoleLi, bafta, tinemn pumnii sa fie in uter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nicoleLi, felicitari si trebuie sa fie in uter.Nu s-a vazut nimic la eco pentru ca este prea devreme.te asteptam cu un beta maaaaaaaaaaare.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

hello,
mi-a iesit 545, la 6 saptamani fix...ei dau interval 158-31000; maine dimineata mergem la doc iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nicoleLi felicitari inca o data

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Ce veste frumoasa!
Felicitari, NicoleLi, si Doamne-ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donnalucia spune:

Ce veste buna.Multa bafta...

Mergi la inceput