Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 14
adinutapop spune:
Buna ziua din nou!
Rachel, ce parere ai despre analizele mele hormonale? Le-am facut in ziua a treia a CM.
Multumesc anticipat!
adinutapop spune:
si as mai avea o intrebare, cine ma poate ajuta.
Daca am urmat trat. pt chlamidia amandoi, eu si sotul meu, tr. ca si el sa refaca testul pe care eu l-am refacut?
racheel spune:
adinuta asa trebuie ca in cazul in care o mai are prezenta atunci in urma unui contact sexual se transmite la tine.
Si noi am facut tratement pentru chlamidia 3 luni.Eu cred ca acea infectie mi-a infundat trompele.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
adinutapop spune:
Multumessc, Rachel!
Am incercat sa/ti trimit un PM, dar nu ma lasa.
Cred ca situatia ta e fericita,as vrea sa mi se "intample" si mie dupa laparo.Dar trebuie sa scap de infectie.
racheel spune:
adinuta trebuia sa ai 10 mesaje ca sa-mi trimiti PM.Acum poti ca ai peste 10 mesaje.
Nu ma pricep la analizele hormonale imi pare rau.dar medicul tau ginecolog ce a zis cand le-ai aratat?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
Anastasia-Maria
adinutapop spune:
M-am fastacit si nu l/am intrebat pt. ca aveam chlam. pozitiv si mycoplasma. Dar o sa/l intreb data viitoare, bineinteles. Ma gandeam ca poate stie cineva, ca la medic ajung sapt. viitoare.
racheel spune:
Stiu doar ca LH nu trebuie sa fie mai mare decat FSH.Si la tine nu este mai mare.In cazul in care era mai mare,determina ovare polichistice.Dar nu stiu sigur.
Ai repetat Chlamidia.Mai este prezenta?
16+ cu
Anastasia-Maria
nico_72 spune:
Buna dimineata,
Fetelor am si eu o intrebare,cele care a-ti facut laparascopie la dr.T daca sun azi peste cate zile ma opereaza.
Merci frumos.
nico_72 spune:
Si inca ceva cum pot sa-mi iau concediu medical de la o clinica particulara cum se procedeaza iti dau ei s-au med de familie?