Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 8
tamaryllis spune:
Bai, ce-i petrecerea asta aici fara mine?
Ce de vesti minunate!
Aerlilian, felicitari! Super veste! Sarcina usoara si bb sanatos!
Georgia, nu am cuvinte!!!Dumnezeu e mare! Ma gandeam din cand in cand la tine! Felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Aris, felicitari! Suuperrrrr!
Rala, sunt bine! De fapt, chiar f bine! Nu am visat niciodata ca voi avea asa minunatie de fetita- normal, ca doar e a mea! La cate ganduri negative am avut eu in sarcina....wow stres maxim!! Cu toate astea, sper ca peste un an si ceva sa mai trec iar prin stres de genul asta, ca mai avem embrioni congelati!
Magdita
Acu' c-a venit caldura, poate punem de o intalnire!
fericita de
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adrianaady spune:
Buna dragelor,
Nu om mai fi noi tutunarese de ceva vreme, dar evident am legat prietenii vechi si puternice...asa ca profit de ocazie sa o felicit pe zanica mea Georgia pentru samburelul mult asteptat. Bravo fata draga, sper sa fie sarcina asta tot ce ti-ai dorit tu vreodata, sa va bucurati de ea si sa fiti cei mai fericiti parinti.
Aerlilian felicitari si tie pentru beta cel frumos, sa fie totul perfect timp de 8 luni de zile
Magdita vezi tu cum e viata asta fata draga, vine minunea cand ne asteptam mai putin. Pupici multi si sa auzim vesti bune
Tamitu tu chiar ai o fetita frumoasa si cuminte, Frumoasa are cu cine semana ca si tu arati exceptional....cuminte - e aici cred ca seamana cu sotul
Ralu felicitari si tie pt margelutza
O saptamina frumoasa tuturor si astept sa citesc pe aici numai vesti bune
lalitica2000 spune:
daca-i bal....apai bal sa fie
tare de mult nu am mai intrat pe aici, dar nu puteam sa stau deoparte....
georgia draga mea, felicitari din tot sufletul. Uite cum le aranjeaza DD. Voi care va pregateati sufleteste de FIV, uite ce surpriza ti-a pregatit in zi de sarbatoare. Sa ai parte de o sarcina de vis si peste 8 luni sa aduci cel mai frumos copil.
Aerlilian, nici ca se putea sa fie altfel. Ma bucur tare mult ca primul FIV a fost cu succes. Iti doresc tot ceea ce ii doresc si Georgiei. Numai bebei sanatosi si mancaciosi. va asteapta o viata frumoasa inainte. Este si grea pe alocuri dar veti avea multe satisfactii.
aerlilian spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred cum iesiti toate, pe rand din barlog!!!Va multumesc din suflet de urari, sunt asa emotionata...Subscriu initiativei cu intalnirea de vara!!!
georgia_c spune:
multumesc mult pt urari ..sper din suflet sa fie bina pana la capat (acum am emotiile cu inimioara ..mi-o amintesc pe rala )si sa ne tinem in brate copilasii sanatosi
vreau sa ii dau un pupic special ,felicutei , care mi-a suportat fiecare moment de nebuneala si indoiala pe care l-am trait pana acum
si acum sa trecem la sarbatoritii zilei
aditule la multi anisori, sa fii sanatoasa zanica , iubita , implinita si cat mai curand mamicuta..asa sa ne ajute DD tuturor
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
monicabo spune:
Felicitari tuturor pentru sarcini si pentru cele care au nascut!
Ma bucur f mult pt voi!
Dl. dr ce mai face, tot ocupat, tot aglomerat? N-am mai fost pe la cabinet, ca n-a mai fost cazul de alti copii... Mi-aduc aminte cand ma duceam si eu, asteptam pe sala, pe scari afara, intram, vedeam bebe la eco, ce momente frumoase! Parca s-au petrecut acum 100 de ani... Acum fetele au crescut, vorbesc, se joaca, fac nazbatii, le vin tot felul de idei, se cearta, se impaca etc..
Georgia, aerlilian, ralu_t, la Tutu va duceti pt monitorizarea sarcinii?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
aerlilian spune:
Am fost astazi din nou la clinica sa-mi mai fac odata beta, ca sa stau linistita pana pe 09.06. Primesc rezultatul maine dupa amiaza. Dar am costatat ca am facut o prostie...De disperata si emotionata ce am fost, eu mi-am luat utrogestan de 100, nu de 200 cum imi fusese prescris. Si ma tem foarte tare, ca doza pe care am luat-o pana acum nu a fost suficienta.De astazi am inceput sa-mi pun de 200. Voi ce ziceti, e vreo problema?
aris26 spune:
ei...asa da
uite-ma pe mine cum m-am gandit eu sa intru sa va dau vestea si cand colo....vestea mea era expirata
dar mi-ati dat voi mie nishte vesti uimitoare
BRAVO GEORGIA!!! BRAVO AERLILIAN!!!
Felicitari din suflet fetelor...ma bucur enorm pentru voi
ah ce bine imi pare, vara viitoare nu o sa mai propuna nimeni intalniri la cafea ci la un loc de joaca
sa aveti niste sarcini usoare ca un fulg, nashterile sa fie tzac-pac iar la final cei mai frumosi si mai sanatosi si voiosi copii din lume
RALU-T FELICITARI! deci ai reusit sa faci pereche. Tudor e incantat cred.se pare ca o sa cam mergem umar la umar sarcina asta. cand ai DPN?
si eu de abia astept sa il iau pe fi-miu de la gradinita sa ii dau vestea cea mare: O SA AIBA UN FRATIOR! asa cum si-a dorit el, se pare ca mai fac un baiat(se pare ca astia imi ies bine asa ca mai bine ma axez pe ce ma pricep).
MONICA - la tutu e cam la fel,el e cum il stim..mereu cu o vorba buna si o gluma.
va imbratisez cu drag pe toate...si da, contati pe mine daca organizati o intalnire...dar acum repede cand mai am inca doar un copil
multa multa bafta tuturor restantierelor. vine ea si ziua voastra...stiu eu sigur
25 martie 2009
aris26 spune:
ma scuzatiam uitat sa va multumesc tuturor din suflet pt urarile voastre si pt gandurile bune.
aerlilian - stai linistita, nu e deloc grav. oricum produci si tu niste progesteron, asta era asa...de supliment...de siguranta. si eu am mai sarit peste cate o doza, doua din greseala, atat la prima sarcina cat si la aasta, ba la a doua am fost imprastiata rau cu tratamentul desi acum a trebuit sa fac si pregnyl, probabil pt ca sunt mai obosita, mai ocupata dar nu in ultimul rand pentru ca sunt muuuult mai relaxata. la primul am facut un adevarat atac de panica cand mi-au spus sa opresc utrogestanul ca sa pot face papanicolaul si secretia, acum mi s-a parut o copilarie...privind in urma.
asa ca..relax...bine ca ai luat nishte supliment de progesteron...chiar si 100 este arhisuficient.
te asteptam cu un beta mare si frumos ca de gemeni..asa, da?
25 martie 2009