Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 7
aerlilian spune:
Rala scumpa...stii ca am inca hormonii in varful unghiilor si sunt sensibila la maxim...Imi storci tu lacrimi de emotie???Iti multumesc din suflet, intr-adevar asteptarea este grea de tot...
simonia spune:
tutunaru face la clinica lui histeroscopie cu biopsie de endometru?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
magdita spune:
Dragele mele,
Nu pot sa nu scriu cateva randuri:
Aerlilian, deja te facui verzulie, observi, da? Doamne ajuta, ai toata increderea in corpul tau si in Dumnezeu. Sper din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare.
Ralu_t, ma bucur din suflet ca veti avea si o fetita, Doamne ajuta !
Rala, nu mai am nici numarul tau de telefon, din pacate. Da-mi un tzar cand poti. Si felicitari din suflet lui Aris, nu pot sa cred ca e gravi din nou. Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen.
Intrebati de Tamy, e mamica fericita, imi trimite mereu poze pe mail cu fetita ei.
Pamy, multumesc pentru incurajari, daca DD vrea, va veni minunea si la mine, mai devreme sau mai tarziu. Daca nu, voi invata sa traiesc si fara copii. Poate suna egoist, dar eu imi doresc copii cu barbatul pe care-l iubesc, care sa-i semene si care sa fie rodul dragostei noastre. Nu ma pot gandi la adoptie. Cel putin deocamdata.
Va pup pe toate si sa ne auzim mereu cu vesti bune !
The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdita daca DD vrea, va veni minunea si la mine, mai devreme sau mai tarziu. Daca nu, voi invata sa traiesc si fara copii. Poate suna egoist, dar eu imi doresc copii cu barbatul pe care-l iubesc, care sa-i semene si care sa fie rodul dragostei noastre. Nu ma pot gandi la adoptie. Cel putin deocamdata. |
doar intreb, la fiv v-ati gandit?
ralu_t spune:
rala scuze, nu stiu cum de am sarit peste mesajul tau la ultima postare. multumesc de urari. asa e, un copil e o binecuvantare, orice sex ar avea el. asta nu inseamna ca nu ma bucur si tzopai ca o sa avem unul din fiecare parca nu mi se intampla miefelicitari pt aris sarcina usoara si la termen! si multi pupici pt voi
magda fiecare le stie pe ale lui. si ce poate si ce vrea...insa nu pot sa nu-ti spun ca nasa lui tudorica are un baietel infiat de 1 an,pe care l-au luat cu mult noroc acasa pe cand avea doar o saptamana. crede-ma ca au uitat ca nu l-au facut ei. si noi cei din jur am uitat.si bunicii si toate rudele care au fost asa de impotriva. si culmea e ca au uitat imediat dupa ce l-au vazut, nu dupa luni de zile... dupa ce nasti crezi ca-ti vine sa crezi ca ai participat cu ceva la asa minune? mie nu-mi vine sa cred nici dupa 3 ani, f sincer iti spun. copiii nu sunt bucati din noi, sunt niste minuni care iti schimba viata indiferent in ce forma ajung in casa ta. iar iubirea vine pas cu pas...sarcina e o treaba care tine de feminitate, de afirmarea feminitatii... copilul insa e cel care face din noi niste parinti. sa-ti mai zic ca nasei lui T i-au disparut si anticorpii antifosofolipidici din cauza carora tot pierdea sarcinile de cand a infiat baiatul? deci singur urmeaza si un bebe biologic. care nu ar cum sa fie mai iubit ca primul...
aerlilian iubita,deja esti cu cateva zile mai aproape de a fi graviduta cu acte. incalzeste bine puii din burtica si mentine-ti atitudinea pozitiva. iti scriu PM cand am timp mai mult, sunt varza saptamana asta
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 16+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
aerlilian spune:
Dragele mele vechi prietene, sunt fericita posesoare a unui beta de 118.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine in continuare si sa fim toate mamici fericite.Pe 9 iunie am prima eco.Va imbratisez cu drag!!!
georgia_c spune:
remember me?
cred doar fetele mai vechi
so , lilisor felicitari din tot sufletul , ma bucur nespus pt tine , sa ai o sarcina fara batai de cap si un final fericit cu bb sanatos
ralu, felicitari si tie pt margica , sa cresti mari si sa fiti sanatoase
aris , felicitari si tie micuta pt bb din burtic
sa va spun cateva vorbe si despre mine
ma pregateam de FIV iar in 21 mai (zi mare sarbatoare ) trebuia sa vina cmsi sa incep cursa .. din fericire Dumnezeu , in mare-i bunatate , a hotarat alceva pt noi ..asa ca miercuri aveam trei teste pozitivie , tot miercuri beta 889.5 iar azi beta 1866
pur si simplu suntem ,vorba sotului , nepregatiti pt asa ceva ..stiam tot ce se putea stia despre lupta cun infertilitatea, acum totul s-a schimbat
sper din suflet sa fie bb bine pozitionat , sa-i aud inimioara si sa urmeze alte 8 luni de vis..deocamdata atat imi doresc , si pt asta ma rog la DD , pt altceva nici nu mai indraznesc ..poate mai apoi
va pup cu drag pe toate , si sper din suflet sa urmeze cat mai multe gravidute
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tannoo25 spune:
felicitari!!!
Dpamne Ajuta sa fie bine pana la capat!
aerlilian spune:
Georgia!!!! Ce veste!!!Ce coincidenta fericita sa traim asemenea minuni in acelasi timp....Noi care faceam galerie sotilor la spermograma...Noi, vesnicele aspirante....Dumnezeu e mare, Georgia mea draga. Te imbratisez cu drag si astept vesti
Ioanatugs spune:
Aerlilian, Georgia_c, Ralu_t felicitari dragelor si sarcini usoare va doresc!
Magdita
botezul finutei