Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna!
Hei nimic, nimic?
N-a mai mers nimeni la consult la dl dr? N-a mai nascut nimeni cu dansul, sau sa se pregateasca?
Haideti, cu cele mai bune vesti!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

...cele mai bune vesti...
pai tu n-ai auzit in ce scandal e implicat tutunaru acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna!
Hei nimic, nimic?
N-a mai mers nimeni la consult la dl dr? N-a mai nascut nimeni cu dansul, sau sa se pregateasca?
Haideti, cu cele mai bune vesti!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

...cele mai bune vesti...
pai tu n-ai auzit in ce scandal e implicat tutunaru acum?

Nu, habar n-am...ce scandal? Despre ce este vorba??

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hei, lamuriti-ma si pe mine, in ce scandal este dl dr implicat? N-am auzit nimic, pe nicaieri...

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Mergi la inceput

la multi ani, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Tannoo, voi ati facut Fiv la clinica dr. Tutunaru? Nu stiu daca am inteles bine, tu ai spermograma nu prea roz, nu? Sotul meu sta si el rau la acest capitol si incercam sa ma agat de reusita voastra
P.S. Eu sunt Andreea, urmeaza sa facem fiv la dr. Tutunaru si Matei, sotul OAST severa, malformatia vaselor deferente

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

intr-adevar, spermograma mea nu a fost roz deloc;
am avut oats severa; insa fivurile le-am facut asa: fiv 1, dec 2009 la szeged cu zadori; fiv 2, martie 2010 la fel si fiv 3, dec 2010 la budapesta cu peter kovacs; din cel de-al treilea a rezultat Bogdan;
insa spermogramele le-am facut la ids si clinica lui tutunaru si au fost analizate mereu de matei; rezultatele au fost aceleasi ca la szeged(am spus asta mereu, insa i-am condamnat ptr tratamentul eronat pe care mi l-au prescris); la budapesta rezultatul a fost simtitor imbunatatit dupa tratamentul urmat (tratament naturist "prescris" de sotzia mea);
in concluzie, nu am avut curaj sa mergem pe mana lor ptr un fiv ; ne dezamagisera mult prea mult ...

LE: tratamentul eronat mi l-au prescris in vara anului 2009, inainte de a-l contacta pe zadori; am investit 15.000 lei in 3 luni in ceea ce ei au crezut (asa au spus la final) ca va aduce o mica imbunatatire... cu a crede si cu o mica imbunatatire nu puteam face un copil ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Tratamentul era pentru a obtine o sarcina naturala sau tot pt fiv? In ce a constat?
Stii cupluri care au avut reusita cu echipa Tutunaru+Matei la Fiv?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

tratamentul a fost, chipurile, pregatitor unui fiv ...
insa ungurii cand au auzit ce mi s-a recomandat, s-au luat cu mainile de cap, spunand ca "medicii care ti-au prescris asta sunt din lumea a3a"...cat as vrea sa uit neplacuta experienta cu tutunaru si matei, nu pot...
daca stiu cupluri care au reusit cu echipa asta? personal, nu; poate exista, insa nu cunosc; stiu doar perechi care au avut, ca si mine, experiente neplacute cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

tannoo dar de scandal tot nu spui...in ce scandal implicat ??? ca suntem curioase maaaaaa

Despre infertilitate si nu numai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Eu stiu cupluri care au reusit cu Tutunaru. E alegerea fiecaruia unde face fiv, dar reusite au si romanii si ungurii, la fel cum au si nereusite. Acum pe bune, ce intrebam aici? Cum ar putea tine ditai clinica singur daca nu ar avea reusite???? Nu stiu daca la Tanoo medicii unguri s-au referit la tratamentul lui Tutunaru ca fiind depasit, dar ce stiu eu este asa: tutunaru numai din lumea a treia nu e!! E ce vreti voi de la arogant la antipatic, dar e un profesionist desavarsit, e la curent cu ultimele tehnici, nu e genul care sa se lase depasit de progres, si cine l-a cunoscut stie. Eu nu-l recomand nimanui, fiecare face ce vrea cu ouale lui. Cat despre scandaluri... pai cu "fani" ca tanoo nici nu are cum sa ramana la panoul de onoare....

Mergi la inceput