Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
A fost un FIV cu blastocisti reusit din prima.Sigur ca-mi amintesc foarte clar de tine, de toata lumea...Imi amintesc si cand ne-am intalnit in curte la IDS, tu graviduta in luna mare, eu facandu-mi bhcg-uri zilnic...a fost SEU, urat de tot.Acum...Doamne ajuta sa ma vad cu el sanatos in brate!Mai e putin!
anaconda2 spune:
Off , cate ai indurat Lilisor ! Dar vezi , tot raul spre bine ! Mai ai cateva luni si o sa-ti ti minunea in brate ! Doamne ajuta !
ellis spune:
Buna dimineata!
Credeti ca merita sa il sustinem si pe dl doctor?
Ca si noi am avut sustinerea dansului la nevoie.
Nu stiu daca ma lasa sa pun link-ul, insa putem scrie pentru sustinerea medicului nostru pe "doctore esti un erou".
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu interventia mea, insa,
fata de evenimentele prin care am trecut eu, cu ajutorul dlui dr., am considerat oportun sa ii multumesc din nou: http://erou.stirileprotv.ro/index.php?uid=908577
Succes sa va tineti in brate bebelusii mult doriti!
rala spune:
Monica multumesc pentru urari, ai o memorie impresionanta . Da, a facut 1 an, nu stiu cand a trecut timpul, este o minune, si-o comoara, si-o minune (stiu ca am mai spus-o )
Lili, ai dreptate, important este sa fie sanatos. 29 de saptamani.,... mai ai asa de putin . Ca vorbeai de cumparaturi, din toate draciile pe care am dat banii sau le-am primit, cea mai utila a fost "perna de gravida". Maia inca o mai foloseste. Ti-o recomand.
Ana, chiar frumos foc flacaul tau. Vorbeste? Cat tine?
danezza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellis Buna dimineata! Credeti ca merita sa il sustinem si pe dl doctor? Ca si noi am avut sustinerea dansului la nevoie. Nu stiu daca ma lasa sa pun link-ul, insa putem scrie pentru sustinerea medicului nostru pe "doctore esti un erou". Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu interventia mea, insa, fata de evenimentele prin care am trecut eu, cu ajutorul dlui dr., am considerat oportun sa ii multumesc din nou: http://erou.stirileprotv.ro/index.php?uid=908577 Succes sa va tineti in brate bebelusii mult doriti! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007) ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
aseara i-am spus sotului ca mi-ar placea sa fac treaba asta.
pe mine ma ai de partea ta!
Am postat si eu, asteptam sa fie aprobat de moderator.
in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 magda, la multi ani! |
Multumesc mult Tannoo25 !
Pup toate fetele mele dragi, am intrat pe forum tocmai pentru ca m-au sunat azi prietene scumpe care exista in viata mea tocmai acestui forum ! Am incercat si cred ca am si reusit sa ma detasez de obsesiile mele legate de bebe, sunt mult mai bine acum, dupa ce am fost in pragul depresiei.Sunt tot aspiranta si inca mai am un stop de speranta ca va veni minunea si in viata mea.
Ana, ai un copil minunat!
Lilisor, ma bucur din suflet ca ne-am auzit azi, sarcina usoara in continuare.
Va pup cu mult, mult drag pe toate !
The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
monicabo spune:
La multi ani 2012!
Cu multa sanatate si realizari!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anioana2002 spune:
am si eu o intrebare...dintre fetele care ati fost la clinica genesys fertility center...cine lucreaza proba pentru inseminare daca nu este doamna doctor embriolog? ati auzit cumva de asistenta cristina care face chestia asta?
monicabo spune:
Buna!
Hei nimic, nimic?
N-a mai mers nimeni la consult la dl dr? N-a mai nascut nimeni cu dansul, sau sa se pregateasca?
Haideti, cu cele mai bune vesti!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria