Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 15
danezza spune:
Felcitari din inima, imi dau seama ce usurare pt tine!
Pt ce ai facut amnio? Tutu ti-a recomandat?
MTHFR C677 Homozigot
in 18+
Doamne ajuta!
CDS spune:
Buna tuturor.
Eu n-am mai intrat de mult pe forum. Povestea mea pe scurt e urmatoarea: dupa aproape 2 ani de incercari, dr.T mi-a facut laparo anul trecut in primavara si am si ramas prin inseminare, dar n-a fost sa fie, am pierdut sarcina pe la 2 luni si pana acum inca nimic. Aveti idee daca trompele se pot infunda din nou de la pierderea de sarcina? Dr.T cum procedeaza? Face iar laparo sau histerosalpingografie (testul acela pt trompe infundate)? Am facut deja alte incercari de inseminare si fara rezultat. Ce parere aveti?
aris26 spune:
in primul rand imi pare rau pt sarcina pierduta.
dupa laparo care a fost diagnosticul? ce problema a gasit si cum arezolvat-o? trompele nu se infunda de la sarcina pierduta, dar da, se pot infunda de la o endometrioza de exemplu care in mod normal se cam reface intr-un an. ca procedura el sigur nu face histerosalpingo. daca o sa considere ca trebuie sa vada ce e pe acolo probabil tot laparo sau histeroscopie.
dar bineinteles sfatul meu, fa-i o vizita si vezi ce planuri are pentru voi.
multa bafta
Citat: |
citat din mesajul lui CDS Buna tuturor. Eu n-am mai intrat de mult pe forum. Povestea mea pe scurt e urmatoarea: dupa aproape 2 ani de incercari, dr.T mi-a facut laparo anul trecut in primavara si am si ramas prin inseminare, dar n-a fost sa fie, am pierdut sarcina pe la 2 luni si pana acum inca nimic. Aveti idee daca trompele se pot infunda din nou de la pierderea de sarcina? Dr.T cum procedeaza? Face iar laparo sau histerosalpingografie (testul acela pt trompe infundate)? Am facut deja alte incercari de inseminare si fara rezultat. Ce parere aveti? |
mama de mic +
aris26 spune:
felicitari pt "masculin" dar mai ales pt "normal" tot inainte pana la 40 de sapt
mama de mic +
aris26 spune:
daneza - pt risc crescut la trisomia 18 nu recomanda amnio pt ca aceast sindrom se vede f usor la ecograf, fatul prezinta malformatii grave si vizibile, de asta nu ii este frica ci de 21 pt ca poate sa treaca neobservata la ecografii. asta e explicatia pe care am primit-o eu la prima sarcina cand am avut un risc mult mai crescut ca tine la 18 si nu am facut nici o amnio. rezultatul a fost un baietel superb si perfect sanatos. deci relaxeaza-te, e bine.
sarcina usoara
mama de mic +
monicabo spune:
Aris, ce faceti voi? Cum va merge, va pregatiti pt bebe, nu? Tot baiat, parca, nu? Fratiorul cel mare are cam 2 ani jumatate, nu (din cate tin eu mine data nasterii)?
Sora ta ce face?
Numai bine!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
danezza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 daneza - pt risc crescut la trisomia 18 nu recomanda amnio pt ca aceast sindrom se vede f usor la ecograf, fatul prezinta malformatii grave si vizibile, de asta nu ii este frica ci de 21 pt ca poate sa treaca neobservata la ecografii. asta e explicatia pe care am primit-o eu la prima sarcina cand am avut un risc mult mai crescut ca tine la 18 si nu am facut nici o amnio. rezultatul a fost un baietel superb si perfect sanatos. deci relaxeaza-te, e bine. sarcina usoara mama de mic + |
wow ce bine suna
pe asta mizez si eu ca la morfo de 14 sat mi-a zis ca nu sunt markeri de sindromul x sau y ...
Mai am o sapt si merg la eco .. abia astepta, poate ne spune, pe langa ca suntem bine si crestem in grafic .. si ce suntem.
pe 11 oct am programare la Iosupa la morfo de 22 sapt
MTHFR C677 Homozigot
in 18+
Doamne ajuta!
aris26 spune:
monica -
da, ne pregatim, mai mai sa ne ia pe nepregatitedar l-a cusut domn' doctor bine la locul lui si sa speram ca mai stai 2 luni(noroc ca a fost atent doctorul si din nou am multumit lui Dumnezeu ca sunt pe maini bune). am 29 de sapt acum si tot baiat asteptam. nici noi nu am reusit pereche deshi pt ei ma bucur...e mai bine asa, nu? fetele tale ce mai fac? cred ca sunt deja la gradinita amandoua, nu? wow cand ma gandesc ca in doi ani o sa am doi baietii mari....
da, cel mare are 2,5 ani acum este din ce in ce mai independent, vorbeste de ne doare capul pe toti, e pasionat de chitara si in general de muzica. adoarme numai si numai pe concerte ac/dc
tu ai reusit sa il vizitezi pe T cu fetele?
in rest ce mai faci? ce prostioare mai fac cucuietele?
mama de mic +
aris26 spune:
daneza - eu mereu mi-am pus mai multa baza in ecografii decat in testele astea statistice. cum de nu a spus Iosup la 14 sapt ce are intre picioare?lasa ca afli acum de la T. voi ce va doriti? tu ce simti ca e?
si eu am ultima morfofetala pe 12. cu putin noroc ne vedeam pe hol
mama de mic +
danezza spune:
Cand am facut eu morfo de 14 sapt, Iosup era in concediu si in locul lui era d-na dr Mona Zvanca (tot de la Elias)pe care a cooptat-o Tutu pt nu stiu ce program cu translucenta nucala (el a vb f bine despre ea si a zis ca e o dr foarte buna, sa nu-mi fac probleme).
In alta ordine de idei, si eu si sotul eram foarte concentrati sa ne spuna ca toate sunt bune pe acolo (am o sarcina pieduta si intelegi de ce acum era super stresati amandoi), incat am uitat sa intrebam de sex dar oricum era numai cu spatele sau intr-o parte :D. La eco la 17 sapt la Tutu .. iar nu am avut noroc pt ca avea cordonul intre picioare.
Asta este .. noi sa fim sanatosi ca restul nu mai conteaza. Cand va vad pe voi ca sunteti deja la bebe2 sau aveti dej 2 .. pfff parca nu mai am rabdare.
Da, era o treaba daca ne vedeam la morfo la Iosup
MTHFR C677 Homozigot
in 18+
Doamne ajuta!