Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113
Raspunsuri - Pagina 14
raluandra spune:
buna; va multumesc pentru mesaje; o sa ma gandesc la aceste analize ; in acest moment sunt foarte dezorientata si timpul este foarte scurt trebuie sa ma hotarasc repede ce vreau sa fac: daca merg sa fac o noua laparoscopie dupa ea imediat trebuie sa ma apuc de fiv(din cauza endometriozei care in cazul meu a recidivat foarte repede); in acet caz dilema mea este unde sa fac FIV? sa merg in continuare la dr. tutunaru? am tot citit pe forumuri iar parerile nu sunt tocmai ok; va rog daca cineva a facut cu dansu spuneti-mi cum a fost? care au fost preturile? trebuie sa iau decizia cea mai buna pentru ca e singurul fiv pe care mi-l pot permite; va multumesc si astept pareri, opinii, orice
danezza spune:
Poate mai intra Tanno si iti spune. Nu sunt eu in masura sa-ti spun daca s afac FIV la Tutunaru ... nu sunt genul care sa incerc sa conving pe toata lumea sa mearga la el doar pt ca este dr meu. Doamne ajuta sa iei decizia cea mai buna pt tine si sa fie bine.
MTHFR C677 Homozigot
in 17+
Doamne ajuta!
tannoo25 spune:
raluandra, nici eu nu iti pot spune unde sa faci fiv; decizia apartine fiecaruia dintre noi; locul potrivit este acolo unde mergi cu incredere; iar pentru asta, noi (eu si sotzia) am ales ungaria (primele 2 fivuri le-am avut la szeged, iar reusita a venit de la budapesta);
insa, avand in vedere ca este singurul pe care ti-l permiti, eu zic sa te "cauti" pe toate partile inainte; si nu cred ca doar o laparo este suficienta ; sunt multe investigatii pe care dr le recomanda abia dupa 3 proceduri esuate (am trecut prin asta si nimeni nu ma poate convinge ca nu e asa)...
si noi am fost pacientii lui tutunaru si ai lui matei ...
monicabo spune:
Ma bucur mult de tot ca totul este ok. Diferente din astea de +/- cateva zile o sa tot fie, important este sa nu fie mai mult de 2 saptamani diferenta. 2 zile e neglijabil. Cand ai DPN? Baietel, fetita?
Aaaa, si inca ceva, ca am mai vazut pe la fete scrise chestii din astea, ce inseamna "MTHFR C677 Homozigot"?
Pupici si sarcina usoara in continuare!
Citat: |
citat din mesajul lui danezza Monica, am fost la ctrl, suntem bine, relativ in grafic (-2 zile dar la inceput am avut si 7).. a zis Tutu ca suntem foarte bine si sa nu ne mai stresam MTHFR C677 Homozigot in 16+ Doamne ajuta! |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
danezza spune:
Nu stim daca e baietel sau fetita pt ca avea cordonul intre picioare si il tinea bine acolo .. asa ca nu stim
DPN am pe 12 februarie iar MTHFR-ul este o mutatie a trombofiliei .. ai mai vazut pe la fetele de la topicul cu trombofilia
Tanno, stiu de experienta ta cu Tutunaru si imi pare sincer rau
dar Doamne Doamne v=a incercat un pic ca sa va bucurati mai mult de rezultat ceea ce sper si la mine.
Multa sanatate bebicului
Citat: | ||
citat din mesajul lui monicabo Ma bucur mult de tot ca totul este ok. Diferente din astea de +/- cateva zile o sa tot fie, important este sa nu fie mai mult de 2 saptamani diferenta. 2 zile e neglijabil. Cand ai DPN? Baietel, fetita? Aaaa, si inca ceva, ca am mai vazut pe la fete scrise chestii din astea, ce inseamna "MTHFR C677 Homozigot"? Pupici si sarcina usoara in continuare!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008) Povestea sarcinii si a nasterii Andreei Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
MTHFR C677 Homozigot
in 17+
Doamne ajuta!
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danezza Tanno, stiu de experienta ta cu Tutunaru si imi pare sincer rau dar Doamne Doamne v=a incercat un pic ca sa va bucurati mai mult de rezultat ceea ce sper si la mine. Multa sanatate bebicului |
iti doresc sa ajungi cu bine la finele celor 40 de saptamani,
_carmen spune:
Buna tuturor, poate sa imi spuna cineva daca dr Tutunaru mai face laparoscopie la Elias? Eu am facut in 2007, banuiesc ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci... Merci!
danezza spune:
Nu stiu daca face la spital dar sigur face la clinica
mergi la un control la cabinet si vezi ce si cum
acolo il gasesti in fiecare dupa-masa
MTHFR C677 Homozigot
in 18+
Doamne ajuta!
aerlilian spune:
Salutari tuturor si multumesc de grija si intrebari.Astazi am primit rezultatul final al amniocentezei care spune:cariotip fetal masculin normal.Sunt fericita cum n-am mai fost, o buna perioada am stiut ca e fetita, dar nu mai conteaza, voi avea copilul mult dorit si este sanatos.Va imbratisez cu drag si va urez succes!!!