Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elba Yaia si pe mine ma intereseaza Laponia.Daca poti sa-mi recomanzi ceva... Mi-ar placea sa vad aurora boreala si am inteles ca sunt multe rezervatii naturale. |
Elba, noi inca nu am fost, dar planificam iarna asta sau toamna viitoare. Atata stiu de la amici, ca staul lui Mos Craciun e un mare fas! Sa spui ce te intereseaza si rezolvam.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
atb spune:
Salutare iepurasi! Tec si eu rapid pe-aici sa fac act de prezenta sa nu ma dati disparuta, sunt fff prinsa cu pregatirile de Craciun, ziua ma solicita pruncii la maxim, seara dupa ce adorm ei cad si eu franta. Suntem bine, piticotii tusesc usor si au mucisori dar aproape insesizabili, eu insa nu stiu ce am ca m-am pricoopsit cu o tuse naspa care nu-mi mai trece nicicum, de vreo 3 sapt tot asa o trag cu ea, mi se declanseaza dimineata, seara si cand ies la aer rece sau in locuri aglomerate. Mno, parca vad ca tot asa o duc pana in primavara... Macar piticii sa fie bine ca atunci sunt si eu cu moralul ridicat si parca ma simt mai bine, in schimb, cand sunt si ei bolnaviori, mi se agraveaza si mie, pe fond de stres, nopti nedormite etc.
Denis are la 9 luni 9,300 kg si 74cm, si e o mare figura. Incearca sa imite tot ce vede si aude in jur, pana si pe mine ingananad cantecele, apoi are desenele lui preferate pe bebe tv, imita copii care rad, stramba din nas si gesticuleaza cu mainile prin aer cum vede el la tv. Face bravo, tai-tai si "ca indienii". Insa la capitolul motricitate sta mai rau, nu vrea sa stea in picioare nicicum, se lasa moale din genunchi daca incerc sa umblu cu el sustinut. In schimb daca-l pun in leagan din-ala legat de tocul usii de ajunge cu picioarele la pamant topaie super fericit, ar sta ore intregi sa topaie. Dar daca pana acum nu mergea in patru labe decat cu spatele ca racii, de ieri a mai progresat, acum merge 2 "pasi" inainte si 3 inapoi.
Iar gurita ii merge una-ntruna, si uneori vocea ii seamana atat de mult cu a lui Nicholas ca nu-mi dau seama care tipa sau chiuie, daca nu-s cu ei in camera. Mi-e tare drag de ei cand ii vad cum se joaca impreuna, de fapt Nicholas face pe clovnul in fata lui Denis, sare, se tranteste pe jos, se schimonoseste, iar asta micu rade de nu mai poate. Cam atat despre noi, sper sa apuc sa fac maine poze cu bradul si cu Craciunelul Denis.
Multa sanatate iepurasilor bolnaviori!!!
Roxana, multa putere sa treci peste noptile cu febra ale puiutilor, stiu cum e...
Vladi, si Denis a avut conjunctivita dar i-a trecut f repede, in 2 zile, dat doar cu Tobrex unguent dimineata si seara.
La discutia despre scaune de masina nu ma bag, ca nu ma pricep, dar bag la bibilica tot, trebuie sa ne cumparam si noi pt copii.
O noapte linistita va doresc! 
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
bluekidoo spune:
Pentru amuzament:
Gainile astea sunt de la noi sau din strainatate? Intreaba un tip la piata.
- Dar de ce va intereseaza? Vreti sa le mâncati sau sa le tineti de vorba?
Invatatoarea la scoala ii intreaba pe copii :
- Vasile ce-i tatal tau?
- Gunoier.
- Nu se spune gunoier, ci lucrator la Salubritate.
- Petrica ce-i tatal tau?
- Gropar.
- Nu se spune gropar, ci lucrator la Pompe Funebre.
- Bula ce-i tatal tau?
- Dj la Mystick Club.
- Cum adica ???
- Clopotar la biserica.
La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative si pe el
inscriptia firmei Durex: "Corespunde normelor britanice".
Putin mai jos, cineva a zgîriat: "Si vaporul Titanic corespundea...".
Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a
"politicianului" si patronului de la Steaua, Gigi Becali Ambele sale
carti au fost mistuite de flacari.
Purtatorul de cuvant al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu
atat mai afectat, cu cat nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a
doua....
La ora de gramatică, se analizează propoziția "Iată, vaca are coadă".
Cum analizeaza Bulă:
- Iată este subiect pentru că este scris cu literă mare si este
început de propozitie. Vaca este atribut pentru că asa îi zice mama
fiicei ei. Are este conjunctie pentru că leagă cuvîntul vacă de coadă.
Coada este predicat pentru că se miscă.
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
"Intr-o tara subdezvoltata sa nu beti apa. Intr-o tara super
dezvoltata sa nu respirati aerul."
Jonathan Raban.
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump... dar include o calatorie
gratuita in jurul soarelui in fiecare an..."
Ashleigh Brilliant.
"Daca îti consideri seful un tampit. Gandeste-te ca daca ar fi fost
destept, ai fi fost somer"...
Albert Grant
"Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa
faci, APOI sa faci ce-i mai bun..."
W. Edwards Deming
"Intrebarea daca un computer gandeste este ca si intrebarea daca un
submarin înoata".
Edsgar Dijkstra
"Sa nu faci nimic e tare greu. Nu stii cand ai terminat..."
Leslie Nielsen
"Nu lua viata in serios. Oricum n-o sa iesi din ea viu..."
Elbert Hubbar
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc.
Prostia e mai putin densa decat inteligenta, de aceea e tot timpul deasupra.
E mai usor sa faci copii decat oameni.
Pentru a dezbraca o femeie tanara trebuie sa o imbraci in prealabil.
Unii merg la biserica in speranta ca Dumnezeu verifica prezenta.
Inainte de a negocia cu lupul, pune-i botnita.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l dea.
Am locuit un timp in sufletul unei femei. Mare inghesuiala.
M-au calcat in picioare. Acum stiu cat cantareste fiecare.
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Yaia spune:
Fetelor, scuze ca v-am lasat cu...placintele in soare.
Am facut o nefacuta: sambata, fiind ultima ora de inot, m-am gandit eu sa merg cu Alexia in sauna, ca e ultima ocazie. Si acolo m-a tinut o mamica de vorba si am stat mai mult decat planificasem. Toate bune si frumoase, numai ca dupa-amiaza vad ca-mi curge sanul de baza. Si seara deja ma durea, era umflat, patrat de plin ce era. Si cand pregatesc copii de somn, ma ia cu ameteli si febra mare si frisoane, tremuram rau de tot cu Alexia la san. Am bagat repede ceai si Nurofen, am traspirat toata noaptea, pe la 4 dimineata am luat si un Paracetamol. Si dimineata eram mai binisor. Dar a doua seara am luat-o de la capat cu tremuratul, noroc ca nu am mai facut febra mare. Exact acelasi scenariu dupa nasterea lui Tudor, numai ca atunci febra laptelui a venit cu febra peste 40 si tremurat ca varga! Eu nu am mai pomenit febra laptelui la aproape 9 luni de la nastere, dar daca m-am mancat sa fac sauna...
Asta asa, sa facem ras cu plans...Bine ca a trecut! Deci nu veniti la placinte decat daca scapati de alaptat, bineeee?
Sanatate multa tuturor, vad ca se ingroasa randurile si nu imi place deloc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bluekidoo spune:
ANUNTURI ROMANESTI AUTENTICE
VARZA ACRA DE VANZARE LA DOAMNA POPESCU IN FUND !
NU PRIMIM BUTELIILE CLIENTILOR CARE EXPLODEAZA
Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.
Service Auto. Ridicam si livram masina gratuit. Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.
Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita.Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.
Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta.
De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.
Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat.
Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.
Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea.
Vand pat pentru copil cu picioare de fier.
Asociatie de locatari, angajeaza fochist de inalta presiune.
Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare.
Vand masina de cusut mana si picior.
Vand butelie de aragaz cu reseu si frigider.
Vand patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.
Inchiriez camera la doua fete incadrate cu un singur pat.
Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata.
Confectionez si incaputez cizme pentru barbati cu inlocuitori de calitate..
La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul:
- ora 10.00 - prezentarea invitatilor.
- ora 12.00 -prezentarea animalelor..
- ora 14.00 - masa comuna.
Intr-o croitorie de dama: Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. Vindem second hand.
In diverse localuri si pravalii:
- Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana.
-Servim cu frisca clientela bine batuta.
-Avem frisca batuta toata ziua.
-Nu servim minori sub 18 ani.
-Nu servim in stare de ebrietate.
-Avem ciorapi de femei lungi.
-Lenjeria de corp nu se schimba!
-Confectionam costume de dama la proba a doua.
-Croim rochii pentru dame de lux!
-Confectionam posete si genti si din pielea clientului.
- Angajez vanzatoare racoritoare
- Avem ciorapi pentru barbati supraelastici
- Vindem scaune pentru copiii cu trei picioare
-Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Stefanna spune:
Salutare popor,
ROX nu ma pot abtine sa nu iti apreciez agerimea cu care inveti limbi straine
Fata draga esti belea.Imi pare rau de patania Silvanei, micuta de ea.. dupa ce ca are factor de stres permanent( ca si Luca al meu), acum a mai tras si cu cazatura.
VLADi, cum mai stati? Ce fac ochisorii? Pupam Floricimea sa ii treaca repede si degraba durerea.Iar cat despre dinti, eu ma abtin sa iti raspund din exemplu luca ( ce e stirb complet)care are niste manifestari nocture nasoale rau.. si altceva nu are, copil sanatos, da fara dinti si cica dintii vin si de la asta i se trage spectacolul de noapte.Amanunte nu iti dau ca te apuca insomia si nu-ti mai trece veci.Primit PM, citit de cateva ori bune, si pe noapte si pe zi, sa prind sensul intreg.Doamne ajuta si sa fie cum spui.
INA ce drag mi-e de Robin ca imi aduce aminte de falcutele Biancai,si ii multumim frumos tare de urarile facute familei de iepurasi
Michelle LA MULTI ANI sotului tau, si sa va fie mereu relatia macar cum e acum, daca nu si mai profunda si calda.
SENSIBILA felicitari pt Gia asa bine legata, si multumiri speciale ca tu luna de luna nu ne uiti cu urarile
AMI sanatate Irinucai.
ANDIRA si unde "este" blogurile cu papica, pt ca mie imi scapara.Si apropo cate ore are ziua la tine? tot 24?Sanatate la pitice
ERINA proiectul causta dt turta dulce nu era in program asa devreme, insa n-am avut ce face cand am mers la cumparaturi si am pus mana pe kit-ul de gingerbread house si m-a vazut Bianca...in culmea fericirii ca a venit ziua in care sa imi tin promisiunea.Mi-a fost mila sa ii explic ca stii mami o luam alta data.
CHILD, cand am citi ce a mancat Albert, nu mi-a venit sa cred.Mie mi-e asa de frica sa ii dau sa molfaie cate ceva.Drept este ca el si mai blegut la aspectul papica, fiindca ori de cate ori am incercat sa ii crestem consistenta pranzului, se ineaca, si varsa.La el mai totul tre sa fie un fluid mai gros ce sa ii alunece pe gat.L-am vazut si eu in superman
ERINa, IRENE, REBIANA,MIHAELA,KOSIIR, ROXI, STANUCEL va multumesc din inima pt fruimoasele comentarii pt copilasii mei.
CORIMAMI sa ma omori ca eu nu pricep cum vine scaunul ala.Pelata e asa de frumusica.Sa imi trimiti si mie un Pm cu ce vei gati de sarbatori, ca daca se sscrie pe aici oripilam fetele, si mi-s dragi si vreaus a le tihneasca sarbatorile.
Pot sa imi spui ce papa si Petala ca ma intereseaza.Noi azi am baut pt ptima dta lapte de migdale si pare-se ca i-a placut.
MIHAELA admirat o preche minunata de surioare Elena si Angela.Angela mi se pare ca seamana grozav de bine cu tine.... si ce ordine e la elena in camera.Cum reusesti?
Erau aici niste fete care se uitau la desperate housewives... imi spune-ti si mie site-ul ca nu mi-l mai amintesc.
Va pup, ma duc la nani
andira spune:
Honey - multumesc ca mi-ai zis de mamica de la umanitare, o mai las putin pe Iris, ca de-abia am inceput terapia cu aerosoli (a "n"-a oara), sa vad cum e dupa aia.
Aaaa, nu v-am zis, dar expediez fetele la bunici de pe 25 pana pe 2, sper sa-si mai revina si Iris atunci. Si poate apuc sa-i fac si vaccinul ala de 6 luni, cu care suntem tot restantieri.
Mi-am facut si plan: in saptamana in care suntem numai eu cu Iris (ca tati vine seara) ma duc in Carrefour si-mi iau 2 cutii de Haagen-Dasz si le mananc la televizor / cu o carte. Asta in cadrul programului de slabire si relaxare
.
Vladi - problema mea cu Eurespalul e ca nu are unitate de masura in cutie, scrie doar pe ambalaj ca o lingurita are 5ml. Si eu tr sa-i dau 3,5ml, deci mai ochiometric de atat nu se poate... de-aia eram curioasa cum masori tu. Eh, am si eu o treaba cu Eurespalul..
.
Si eu tot la Budimex o operez pe Irina. Deocamdata azi ii facem audiograma.
Legat de evolutie, nici eu nu ma mai stresez. Iris abia incepe sa se ridice in fundulet singura, de ridicat in picioare nici vorba. Dar in schimb imi ingana mixerul de bucatarie cand ii pasez mancarea :)).
Ce mai face Floricica? Sanatate!
Honey - noua ne-a dat medicul de familie Humex expectorant, insa la Iris n-a mers deloc. I-a strans si mai multi muci, si medicul ei de la Medicover mi-a trecut-o imediat pe Eurespal.
2 medici de la urgente (de la Budimex si Emilia Irza) mi-au spus sa nu-i mai dau Humex (asta chiar si mai tarziu, dupa ce terminasem cu el).
Nu stiu ce sa-ti spun, e doar cazul nostru, si stii ca Iris e mai speciala cu bronsiolitele
. Poate voua va merge bine cu el. 
Irene - multumim! 
Delia - multam frumos pentru raspunsul cu hainele!
O sa incerc sa fiu mai flexibila, doar ca la noi ne cam streseaza tati cu asortatul, m-a spart, trebuie sa fie tzutz din cap pana in picioare. Cred ca o sa-i zic sa se ocupe, daca ma mai acreste mult cu asta
. Ramane doar sa o conving si pe Irina ca rochia ei cu floricele, de vara, nu se poate imbraca pe vremea asta :)).
Ce tare mi se pare atmosfera la voi de Craciun... Ai tai stau mult cu voi acolo?
Anul trecut parca imi aduc aminte ca era o problema cu tatal lui Coleman, parca se dusese de urgenta in America, sau bat campii? Si-a revenit, e totul ok? Scuze daca ai mai scris, eu am sarit destule capitole.
Trimit asta, ii fac copilului de mancare si aerosolii, si revin. Trebuie sa duc copiii la ORL si oftalmo azi, si mi-e groaza. Ati ghicit, tot nu am cauciucuri de iarna. ![]()
![]()
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Intre 2 linguri v-am pus cateva poze cu Iris de zilele astea. http://picasaweb.google.com/kirinati/Iris9Luni# ![]()
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
'neata fetele,
cafeluta este pregatita asa ca va invit!
Sensibilamultumesc mult de urari
Admir cum iti faci timp sa pui la fiecate emoticoane si cuvinte frumoase ! Eu nu ma pot lauda cu asta
. sincer ma bucur daca reusesc sa citesc cate ceva! Codrinel e in plina criza de "masele" si nu ma lasa deloc sa stau.
rferitor la gardut, stiam ca exista variantele pe care le-a aratat 2Anke dar vorba ta..la Ikea poate sunt mai ieftine , ca nu as da o gramada de bani pe ele!
Aminu te speria cu bronsiolita canu e chiar asa rau cum pare. Nepotica mea facea bronsolite cu crize de respiratie si erau intr-adevarpe fond alergic. A facut astm alergic! Au dus-o la un alergolog bun din Cj, si i-au facut teste .Decand o feresc de ce i-a recomandat medicul(in primul rand umezeala ,mucegai, puf si pene), nu a mai facut niciodata nici o criza, desi amai avut raceli usoare. fereste-o de ce a spus dr. si nu vei avea probleme!
Pup Irinuca dulce!
Lindal,referitor la scaunul de masina, sa tii ca nu prea va mai sta Matei la fel de comod ca in scoica. Totusi trebuie sa vezi sa se lase cat de cat pe spate..minim 3 pozitii..ideal 5. Al meu e cu 5 si tot nu e cine stie ce comparativ cu scoica!
Anca
In asteptarea
si a 
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mi-ar placea sa vad aurora boreala si am inteles ca sunt multe rezervatii naturale.