Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxandrada spune:
Tammy, 
. Buburuza ta e taaare cumintica si, probabil, vrea sa te lase de sarbatori linistita.
Eu iti tin pumnii, ma rog din tot sufletul sa ai o nastere usoara si un puiut cuminte, sanatos si mancacios!

R.
30+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
denisa220972 spune:
BUNA DIMINEATA "LA MOS AJUN" poftiti la biscuiti , covrigi, portocale si cate-un banut
Fetelor va doresc un CRACIUN FERICIT , SANATATE SI TOT CE VA DORITI VOI SA VA ADUCA Mosu'.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ngh21 QiaoBing, dupa ce am pierdut sarcina dr. Albu mi-a zis sa fac si analizele de genetica, eu in sarcina facand analizele de trombofilii care mi-au iesit bine. Cariotipul nu mi l-am facut. O sa merg cu rezultatul analizelor la Albu dupa sarbatori si zilele astea la genetica la dr. Radoi. O sa va dau de veste ce mi-au spus. |
Ieri am luat rezultatul la cariotip si am vorbit si d-na dr Radoi (parca) de la genetica. Copilul era ok, nu avea nici un defect cromozomial si era fetita
Deci se exclude varianta dr Albu cu varsta mea inaintata si cu produsul de conceptie de proasta calitate. Din pacate insa nu am aflat nici o cauza reala si probabil nici nu o sa aflu. D-na dr a fost f draguta si am stat destul de vorba. A zis ca mutatiile mele (PAIele) pot intr-adevar sa afecteze sarcina, dar nu la varsta asa de mica (cu toate ca nu exclude 100% posibilitatea). MTHFR-ul a zis ca nu e asa grava. Asa ca dragi mutante, va doresc la toate un Craciun fericit, linistit, putere si incredere.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
mamutz spune:
Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace, bucurii duhovnicesti, sanatate, bebei sanatosi si frumosi si o viata implinita. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat!
p@ulici spune:
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Ruxandrada spune:
Sa va pastrati zambetul, sa daruiti bucurie si sa primiti fericirea pe care vi-o doriti! Sarbatori fericite!

R.
30+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Sarbatori fericite si multa sanatate! Sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca toate dorintele si 2011 sa ne aduca tuturor bebei sanatosi! (Si 2010 celor care trebuie sa nasca anul acesta
)
24+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
ngh21 spune:
[quote]citat din mesajul lui QiaoBing
Ieri am luat rezultatul la cariotip si am vorbit si d-na dr Radoi (parca) de la genetica. Copilul era ok, nu avea nici un defect cromozomial si era fetita
Deci se exclude varianta dr Albu cu varsta mea inaintata si cu produsul de conceptie de proasta calitate. Din pacate insa nu am aflat nici o cauza reala si probabil nici nu o sa aflu. D-na dr a fost f draguta si am stat destul de vorba. A zis ca mutatiile mele (PAIele) pot intr-adevar sa afecteze sarcina, dar nu la varsta asa de mica (cu toate ca nu exclude 100% posibilitatea). MTHFR-ul a zis ca nu e asa grava.
Asa ca dragi mutante, va doresc la toate un Craciun fericit, linistit, putere si incredere.
Buna QiaoBing,
Stiu ce simti, e tare dureros...eu inca mai simt durerea aia si acel "De ce?" la care nu o sa ai raspuns niciodata...dar trebuie sa mergi mai departe.
Am fost si eu la dna. dr. Radoi. Si mie mi-a placut de dansa. La fel ca si tie, si mie mi-a zis ca Pai-ele nu sunt o problema in primul trimestru al sarcini si nici MTHFR-ul. Mi-a zis ca trebuie sa consult un hematolog inainte de FET. Asa ca mi-am facut programare la dr. Ciochinaru (tot la Medlife) (pe 11 ) si pe 12 la dr. Albu.
Va imbratisez pe toate cu drag, si sper ca anul 2011 sa aduca numai vesti bune!
QiaoBing spune:
Neata fetele !
sper ca ati avut un Craciun minunat
, ca a venit
si v-a lasat darurile la care visati sub braduti.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ngh21 Buna QiaoBing, Stiu ce simti, e tare dureros...eu inca mai simt durerea aia si acel "De ce?" la care nu o sa ai raspuns niciodata...dar trebuie sa mergi mai departe. Am fost si eu la dna. dr. Radoi. Si mie mi-a placut de dansa. La fel ca si tie, si mie mi-a zis ca Pai-ele nu sunt o problema in primul trimestru al sarcini si nici MTHFR-ul. Mi-a zis ca trebuie sa consult un hematolog inainte de FET. Asa ca mi-am facut programare la dr. Ciochinaru (tot la Medlife) (pe 11 ) si pe 12 la dr. Albu. Va imbratisez pe toate cu drag, si sper ca anul 2011 sa aduca numai vesti bune! |
Si eu m-am programat la dr Ciochinaru pe 5 ianuarie. La Fundeni nu am rezolvat mare lucru la primele mele 2 vizite iar d-na dr a zis sa mai vin tocmai in februarie. Cum dr Albu a zis sa incerc sa raman insarcinata de la primul ciclu dupa chiuretaj, daca ne iese figura atunci februarie e cam tarziu. O asistenta tinerica de la Fundeni care mi-a transmis indicatiile d-nei dr U si pe care o intrebam ce sa fac daca raman insarcinata din ianuarie ... mi-a taiat avantul zicandu-mi ca oricum nu o sa raman din prima
F dragut din partea ei ---------------------------------------------
2000 - extrauterina