Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

Multumesc mult de info, camemar.

Ai cumva idee care e cea mai naspa mutatie? Asa de curiozitate....

Daca afli mai multe info, zi-mi si mie te rog.

Eu ma duc maine la Medlife la Genetica. Iti zic ce imi va zice doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

SARBATORI FERICITA!!!! Sa va aduca Mos Craciun ce va doriti voi mai mult.
Si eu plec din localitate, ne "vedem" in 2011

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor care plecati de acasa, sa va distrati si sa veniti inapoi cu forte proaspete!
Noi stam acasa si ne relaxam prin odihna, incuiem poarta si oprim telefoanele.
Azi fac gogosi (pofta de gravida, de!), maine sarmale si cozonac, poimaine bradul si ne punem pe asteptat Mosul!

23+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

fetele am 14 doze de Clexane de 0,6, ca numai de astea am facut rost cu greu. Daca doreste cineva sa facem schimb eu as avea nevoie de 0,4. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ngh21 la Genetica te-a trimis Albu sau te duci din proprie initiativa ? ai facut cumva cariotip ?
eu nu mai stiu unde sa ma mai duc. astept rezultatul de la "cariotip din produs avort" care cred ca o sa fie gata abia pe 29-30 dec.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Din pacate s-a anuntat castigatorul. Am ramas tot pe locul 2, dar asta e. Azi depun contestatie, e ultima sansa desi nu cred ca va fi ceva pozitiv din asta pentru ca nu mai cred in corectitudnea organizatorilor.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata, poftitii la cafelute, laptic, cappucino .

paulapor prt mine esti pe primul loc . Nu fi dezamagita , eu stiu ca esti o luptatoare si vei reusi. In legatura cu corectitudinea.....hmmm lasa de dorit la noi in romania.

QiaoBing draguta ia-le incet, pe rand,oricum acum sunt in libere ptr. sarbatori dupa 3 ian. te infiintezi la usa lor. Poate mi-a scapat, ce analize vrei sa mai faci?

floaredemac nu esti singura cu "acasica" si eu. Astazi incep sarbatorile la mine, drumurile ma omara, pe 7 ian sunt gata obosita si pregatita ptr. un an nou, am devenit ca niste roboti industriali.

O zi buna fetelor i-mi este dor de Felixmotanel si Alla unde este?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

QiaoBing, dupa ce am pierdut sarcina dr. Albu mi-a zis sa fac si analizele de genetica, eu in sarcina facand analizele de trombofilii care mi-au iesit bine. Cariotipul nu mi l-am facut. O sa merg cu rezultatul analizelor la Albu dupa sarbatori si zilele astea la genetica la dr. Radoi. O sa va dau de veste ce mi-au spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Denisa, multumim pentru cafelute!

Paula, indiferent care a fost miza concursului, trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor: ti s-au confirmat asa de multi sustinatori si a fost atata lume de partea ta, incat eu cred ca asta e marele castig! Si pentru tot ce ai facut, ai sa vezi ca Dumnezeu o sa te rasplateasca!

Si mie imi e dor si de Felix, si de Aristica, si de toate fetele de care nu mai stim nimic... Nu stiu daca sunt de ajuns gandurile bune, dar eu le tin deoparte pentru ele, de fiecare data cand imi aduc aminte!

Tammy, esti bine, da?
Floricicademac, mai lasa cozonacii si mai treci si pe-aici!
Pup toate mutantele!

R. 30+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrada
[Tammy, esti bine, da?

Sunt bine. Am inceput sa prind tupeu; am inceput chiar sa trebaluiesc prin casa. Acum vad ca nici durerea de burta nu ma mai ia! Si cat m-am menajat!

37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput