Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 23
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Buna dragutelor! Am intrat sa va urez o zi (cat a mai ramas) minunata! ![]() Eu nu prea ma simt ok , seara fac febra mare, in gat m-a mai lasat. Dar f tare dor maselele si urechea pe partea stanga. Cred k d la curent![]() Ancuta , in curand ![]() |
Offf Ancuta cu siguranta e de la curent.Poate poti sa pui in ureche vata cu spirt....mai fereste urechea de curent si poate trece si durerea in ureche.Iar pentru gat eu am pus cartofi cruzi curatati pe razatoarea mare amestecati cu zahar si spirt si am pus compozitia intr-o carpa si am legat-o de cap...dar in sus....sa cuprinda gatul si urechea.Mie mi-a trecut asa.Sa fii atenta ca pateaza si sa pui ceva inchis de culoare pe pat.Sper sa-ti treaca si tie.

lary74 spune:
Inca nu am reusit sa facem amalizele.I luna august cind am inceput sa merg la dr.a spus ca 3 -4luni monitorizam ovulatia si apoi din ianuarie incepem sa facem o parte din analize daca nu reusesc pina atunci sa ramin.La noi este o problema cu facut spermogramei(sarcina pierduta a fostcu primul sot)Actual meu sotior are o problema cu procedeul de recoltare a spermei.Imi tot spune de vreo 2 luni ca el nu poate sa o faca intrun cabinet in fata la o revista.Plus are un serviciu sresant si e mereu dus ,ne intilnim destul de rar si atunci il tot cicalesc cu analiza.Oricum dr.mea spus ca nu mai facem nimic pina nu vede rezultatul la spermograma lui.Acum vin sarbatorile si o sa fim 2 saptamini impreuna 24- din 24'
')apoi incepem anul nou in forta ,cu analize si tot ce se poate pentru a avea un bebe impreuna
uote]citat din mesajul lui SimonaS81
Lary imi pare rau ca ai pierdut o sarcina.Uneori chiar nu inteleg de ce fetele care vor un bebe trabuie sa treaca prin asa si cele care nu vor avorteaza....Viata nu e deloc corecta....insa ne supunem legilor. Lary, poate ai spus si eu nu mai stiu, dar ti-ai facut analizele daca incerci de un an si nu reusesti?Scuze daca ai mai spus si te-am mai intrebat si eu ![]()
"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet
[/quote]
SimonaS81 spune:
Lary din cate stiu eu sotul tau poate face recoltarea si acasa asta daca ajugeti la clinica in mai putin de 30 de min.Daca el nu poate il poti ajuta tu
.Oricum parerea mea ar fi sa nu il stresezi prea tare ca poate ii este rusine...sau poate ii explici frumos ca nici pentru tine nu este o placere sa stai pe masa cu picioarele in sus asa ca fiecare face sacrificii pentru bebe.Mult succes si sa va bucurati de cele 2 sapt impreuna.
lary74 spune:
Multumesc de sfat!Tot ma bizie la cap sa intreb dr.daca o putem face impreuna si el sa termnine in borcanas.Mie sincer imi este rusine sa intreb dr.Tu ce crezi oare e ok asa?Sper ca nu tea suparat intrebarea si nu ti se pare indecenta'
')
| citat din mesajul lui SimonaS81 Lary din cate stiu eu sotul tau poate face recoltarea si acasa asta daca ajugeti la clinica in mai putin de 30 de min.Daca el nu poate il poti ajuta tu "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
ankcta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lary74 Multumesc de sfat!Tot ma bizie la cap sa intreb dr.daca o putem face impreuna si el sa termnine in borcanas.Mie sincer imi este rusine sa intreb dr.Tu ce crezi oare e ok asa?Sper ca nu tea suparat intrebarea si nu ti se pare indecenta' ')
|
Eu cand i-am spus asistentei k sotul nu vrea spermograma exact asa m-a sfatuit sa procedam. Deci inseamna ca se poate
Ancuta , in curand
SimonaS81 spune:
Lary...stai linistita ca de aceea suntem aici sa ne sfatuim si intrebarea nu e deloc indecenta.M-am gandit si eu ca ai putea sa-l ajuti.Clinica dispune de o camera speciala sau se duce la baie.Eu zic sa il ajuti si tu oriunde ar fi ....pana la urma nu va controleaza medicul daca intrati amandoi sau nu.Sau poti sa-i explici medicului ca sotul tau nu poate si ii este rusine si poate te sfatuieste doctorul ce sa faceti.Oricum ar fi eu te sfatuiesc sa fii alaturi de sotul tau si sa-l intelegi si sa-l ajuti.Succes mult.
lary74 spune:
Multumesc
')
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ankcta
Eu cand i-am spus asistentei k sotul nu vrea spermograma exact asa m-a sfatuit sa procedam. Deci inseamna ca se poate Ancuta , in curand ![]() |
lary74 spune:
'
')
| citat din mesajul lui SimonaS81 Lary...stai linistita ca de aceea suntem aici sa ne sfatuim si intrebarea nu e deloc indecenta.M-am gandit si eu ca ai putea sa-l ajuti.Clinica dispune de o camera speciala sau se duce la baie.Eu zic sa il ajuti si tu oriunde ar fi ....pana la urma nu va controleaza medicul daca intrati amandoi sau nu.Sau poti sa-i explici medicului ca sotul tau nu poate si ii este rusine si poate te sfatuieste doctorul ce sa faceti.Oricum ar fi eu te sfatuiesc sa fii alaturi de sotul tau si sa-l intelegi si sa-l ajuti.Succes mult. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
dananagi spune:
| citat din mesajul lui lary74 Multumesc de sfat!Tot ma bizie la cap sa intreb dr.daca o putem face impreuna si el sa termnine in borcanas.Mie sincer imi este rusine sa intreb dr.Tu ce crezi oare e ok asa?Sper ca nu tea suparat intrebarea si nu ti se pare indecenta' ')"My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
[/quote]scopul scuza mijloacele.lasi rusinea si fa ce crezi ca e bine pt tine.si fa orice pt bebe.eu nu sint in tara si cind am inceput singerarea la prima sarcina,cei de la urgente mi-au programare la eco dupa opt zile.a doua zi m-am dus direct in maternitate si pt un eco m-am certat cu toti doctorii.m-au facut tiganca si m-au amenintat ca cheama politia.si s-a gasit o doctorita care i s-a inmuiat sufletul si mi-a facut eco.nu m-a interesat de politie,de nimic.doar vroiam un eco .si asa l-am obtinut.totul fara rusine.

, seara fac febra mare, in gat m-a mai lasat. Dar f tare dor maselele si urechea pe partea stanga. Cred k d la curent