Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Dana bine ai venit. Trebuie sa fi atenta sa nu confunzi mucusul de la ovulatie cu . Mucusul de la ovulatie e transparent si elastic si nu este neaparat in cantitate mare. Si asa cum spunea si Walkira si eu am dureri de sani dupa ovulatie.

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!
[/quote]nu cred ca sint,ca sex am facut doar luni.si mucusul era intradevar transparent si elastic.si cantitatea nu era foarte mare.si zic si eu ca era de la ovulatie.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!O zi frumoasa sa avetii si mai ales plina de vesti bune!
Imi pare rau pt fetele care au anuntat z1.Sa speram ca incepe o luna cu mai mult noroc

Bine ai venit Dana !Imi pare rau de sarcinile pierdute,sa speram ca urmatoarea sarcina o vei duce pina la 9 luni si apoi vei da nasteri unul copilas perfect sanatos.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Am fost si am cumparat vit E si Magne B6 pt sotior,
Ar avea ceva daca as lua si eu magne B6?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Imi pare rau pt fetele care au anuntat z1.Sa speram ca incepe o luna cu mai mult noroc

Bine ai venit Dana !Imi pare rau de sarcinile pierdute,sa speram ca urmatoarea sarcina o vei duce pina la 9 luni si apoi vei da nasteri unul copilas perfect sanatos.Doamne ajuta!
multumesc mult si sa dea d-zeu sa fie asa

Mergi la inceput

Eu stiu ca se ia magne B6 daca exista un deficit de magneziu si fier.Dar rau nu are ce sa-ti faca,eventual o sa te simti putin molesita.

quote]citat din mesajul lui PaulaFrida

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

[/quote]

Mergi la inceput

Sarcinile pierdute au fost in luna mica?Si eu am pierdut o sarcina la 8 saptamini acum 8 ani ,dar sincer dr. nu mia spus cauza si nici nu mia dat de inteles ca ar fi o problema in viitor sa duc o sarcina pina la sfirsit.E drept ca de atunci nu am mai incercat sa ramin si ma gindesc acum sa nu fi ramas totusi cu ceva sechele si asta sa fie cauza caum ca nu reusesc de un am sa ramin graviduta.

Citat:
citat din mesajul lui dananagi

Citat:
citat din mesajul lui lary74

multumesc mult si sa dea d-zeu sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dananagi

da,simona sistemul lasa de dorit.dupa prima pierdere am ramasa dupa primul ciclu.si au zis ca am ramas prea repede si de asta am pierdut iar.din ianuarie si pina acum cred ca m-am refacut.si vreau sa ramin luna asta ca eu cred ca sint ok cu tot.GP-ul meu a zis ca nu mai am probleme.dar cinei mai crede.bafta la bebe

Sa dea Dumnezeu sa fii bine si tie mult succes la bebe.
Diseara il pui la treaba pe sot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Dr.Seuss

Trying To Conceive
TTC blinkie

Nu te afecteaza cu nimic....dimpotriva vitaminele complexului B sunt foarte bune si foarte indicate in starile de stres si neliniste.Cu siguranta te vor ajuta.

Mergi la inceput

Lary imi pare rau ca ai pierdut o sarcina.Uneori chiar nu inteleg de ce fetele care vor un bebe trabuie sa treaca prin asa si cele care nu vor avorteaza....Viata nu e deloc corecta....insa ne supunem legilor. Lary, poate ai spus si eu nu mai stiu, dar ti-ai facut analizele daca incerci de un an si nu reusesti?Scuze daca ai mai spus si te-am mai intrebat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutelor!
Am intrat sa va urez o zi (cat a mai ramas) minunata!

Eu nu prea ma simt ok , seara fac febra mare, in gat m-a mai lasat. Dar f tare dor maselele si urechea pe partea stanga. Cred k d la curent

Ancuta , in curand

Mergi la inceput