Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 24
gabyv spune:
Dana, dar nu aveti cabinete private, care iti pot face eco? Aici sunt si laboratoare care fac eco, scaner si altele. Nici in Franta, nu cred ca te-ar fi primit la maternitate, dar e adevarat ca la urgente iti faceau eco.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dananagi spune:
lary,sarcinile au fost mici.prima am pierduto in sept 2009 la 9 sapt(oprita din evolutie la 6 sapt) si a doua in ian 2010 la 12 sapt(oprita din evolutie la 9 sapt).dupa a doua pierdere am avut numai prb.infectie mare,candida in urma tratamentului cu augmentin,scurgeri foarte mari,au descoperit porma ca aveam colul deschis.am facut un fel de operatie pt inchiderea colului,dupa operatie iar infectie.am facut alt tratament pt infectie si in sfirsit sint si eu bine.si acum vreau alt bebe.si tu nu-ti pierde speranta.vei vedea ca d-zeu o sa-ti dea si tie un bebel frumos
SimonaS81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dananagi
|

[/quote]
Offf Dana ....prin cate ai trecut
...Toata lumea zice bine ca am plecat din tara...dar in asemenea situatii ne dorim sa fim acasa.
racheel spune:
Pupici pentru toate fetele 

De ce ne dor sanii dupa ovulatie?
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
lary74 spune:
Multumesc pt incurajari.Ebine in unele situati sa fi putin fara rusine intradevar,sper sa reusim sa facem odata spermograma aia ca a devenit un rel stres pt mine.L a mine pierderea a fost f. brusca .Pe la 2 noaptea mai apucat dureri urite rau de burta ,niste crampe puternice cum nu am avut niciodata,am mers la baie si acolo am avortat.Pe cind am ajuns la spitan nu mai era nimic de vazut in uter,medicul de garda nu a avut alceva de facut decit sa ma curete si sa ma treaca pe antibiotice sa fac infectie doarece am avortat acasa.Bebele meu de atunci nu a avut nici o sansa.D ar multumesc lui dumnezeu am un baiat de 12 ani perfect sanatos asa ca nu-mi pierd speranta ca ii voi face cit mai curind un fratior.
| Citat: |
| citat din mesajul lui dananagi lary,sarcinile au fost mici.prima am pierduto in sept 2009 la 9 sapt(oprita din evolutie la 6 sapt) si a doua in ian 2010 la 12 sapt(oprita din evolutie la 9 sapt).dupa a doua pierdere am avut numai prb.infectie mare,candida in urma tratamentului cu augmentin,scurgeri foarte mari,au descoperit porma ca aveam colul deschis.am facut un fel de operatie pt inchiderea colului,dupa operatie iar infectie.am facut alt tratament pt infectie si in sfirsit sint si eu bine.si acum vreau alt bebe.si tu nu-ti pierde speranta.vei vedea ca d-zeu o sa-ti dea si tie un bebel frumos ![]() |
dananagi spune:
[quote]citat din mesajul lui gabyv
Dana, dar nu aveti cabinete private, care iti pot face eco? Aici sunt si laboratoare care fac eco, scaner si altele. Nici in Franta, nu cred ca te-ar fi primit la maternitate, dar e adevarat ca la urgente iti faceau eco.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ba da.sint cabinete private,dar sint foarte scumpe.si la urgente nu mi-au facut scan.totul se face prin programare.si programarea prea lunga.
lary74 spune:
Sunt numeroase shimbari hormonale care apar indecursul unui CM.Se poate sa ai progesteronul mare si deacea sa te doara sinii sau poate deja esti graviduta si este un semn real de sarcina!
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Pupici pentru toate fetele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De ce ne dor sanii dupa ovulatie? ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
dananagi spune:
simona,asai.in clipele alea mi-am dorit cu adevarat sa fiu acasa.sa-i am pe ai mei linga mine si sa vb limba mea.dar sincer eu acasa nu ma mai intorc niciodata.cred ca vezi si tu diferenta.
lary74 spune:
Am tot citit pe aici pe diverse forumuri ca fetele care au avut multe pierderi au facut analize de trombofilie si acolo au descoperit cauza pierderilor.Tu leai facut?Sunt ok?Si aici avem o aspiranta care a pierdut 2 sarcini ,Lorena,poate te poate sfatui ea ca pe vitor sa nu mai treci prin asa drama.'
')quote]citat din mesajul lui dananagi
lary,sarcinile au fost mici.prima am pierduto in sept 2009 la 9 sapt(oprita din evolutie la 6 sapt) si a doua in ian 2010 la 12 sapt(oprita din evolutie la 9 sapt).dupa a doua pierdere am avut numai prb.infectie mare,candida in urma tratamentului cu augmentin,scurgeri foarte mari,au descoperit porma ca aveam colul deschis.am facut un fel de operatie pt inchiderea colului,dupa operatie iar infectie.am facut alt tratament pt infectie si in sfirsit sint si eu bine.si acum vreau alt bebe.si tu nu-ti pierde speranta.vei vedea ca d-zeu o sa-ti dea si tie un bebel frumos
[/quote]
racheel spune:
offff in ziua 14 am facut doar estradiol, FSH si LH
iar
nu cred ca este ca ma doare doar sanul drept.![]()
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png