Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

nerama sa ai o valoare buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,am citit pe net ca,cantitatea normala de sperma la o ejaculare este intre 1-6 ml,deci nu-i stres pt ca a venit cu 1 ml mai putin decat de obicei

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Paula fara sters ca totul va fi bine

Mergi la inceput

fara stres am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Luciana mi-am dat seama ca stres ai vrut sa spui
multumim pt incurajare

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele

mi-e tot nu mi-a venit dar in schimb ma dor sanii super tare si sunt si umflati, problema este ca pe mine niciodata nu m-au durat asa sanii...daca nu imi vine pana joi ma duc la al meu dr ca e de garda si sa imi faca si mie o eco
apropo fetelor am niste scurgeri albicioase(sry de detalii) nu am nici o infectie, candida sau altceva....ca sunt testata da parca sunt destul de abundente uneori mai ales dim

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

bella sa sti ca si eu ma confrunt cu respectivele scurgeri cam de vreo saptamana , si la fel nu am nici o problema de sanatate.eu mai am 2 zile pana la urati dar inca nu am semne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

bella sa sti ca si eu ma confrunt cu respectivele scurgeri cam de vreo saptamana , si la fel nu am nici o problema de sanatate.eu mai am 2 zile pana la urati dar inca nu am semne

eu deja sunt in intarziere maxima sincer nici nu mai stiu cand trb sa imi vina
sunt deja in z38

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

buna dimineata fete dragi, sa stiti ca eu v-am citit in fiecare zi doar ca nu am mai postat.

urez bun venit fetelor noi, sa va ajute Dumnezeu sa fugiti repejor la odisee.
Felicitari pt sarcina Cucka, bebe sanatos si la termen!

Mihahegarty, ce faaaci? ne este dor de tine,mai spune-ne si noua ce face bebelul din burtica, tu cum te mai simti?

Nerama si Mikado [rugaciune] sa fie bebe!!!!

Bebelu, abia asteptam poze cu buba, acum ca ti-a revenit si doctorul, numai buba tr sa se decida sa-i intalneasca pe mami si tati!!! Sarcina usoara, sunt sigura ca te-au napadit deja emotiile .

Kitty, Katy, Cosminutza,Draguta...apropos Draguta, de tine nu am mai citit nimic, pe unde te ascunzi?

Bella, eu cred ca tu esti la ovulatie acum (sau ai fost zilele trecute) de ti-au iesit si testele de ov poz si au inceput si sanii sa doara-ca pana acum a spus ca nu te-au durut. Eu stiu ca si la ovulatie poti avea scurgeri mai abundente.
Desigur ca iti doresc sa fie bebe acum, insa sa nu fi dezamagita cand vei face test daca iti iese negativ, ca daca ai ovulat acum e bine sa ai o stare de spirit buna a se prinda bebe.

toate fetele fara exceptie!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Fetelor eu nu am reusit sa tin postul pana la urma.

Bella si eu sunt Z40 , nici urma de urati dar nici test de sarcina nu mi-am facu deoarece sunt sigura ca nu sunt, nu am amboslut niciun simptom.
De altfel nu cred ca am ovulat pana acum. Am incercat sa imi iau TB , insacand am vazut ca am ajuns in Z24 si nu mi-a crescut, m-am enervat si nu mi-am mai luat-o.

Asta este...in martie anul viitor o sa facem 1 an de cand incercam, daca nici pana atunci nu raman, o sa incep cu controale serioase.

Paula tin pumnii sa se prinda luna asta!!

Gaby, hai cand ne dai vestea cea mare?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput