Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

andra...eu binisor...ma apropii cu pasi repezi de ovulatie...sunt z7 si deja a inceput mucusul,dar mi-am invatat organismul si stiu ca la mine mucusul dureaza chiar si o saptamana pana sa ovulez.maine seara ma duc la eco transvaginala si sa vedem ce mai zice dr...trebuia sa ma duc de lunea trecuta...dar m-am trezit cu uratii peste mine si am amanat.
tu ce mai spui?ai terminat tratamentul pt prolactina?

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

monique asa am auzit si eu cu durerea de sani...ca daca e laterala nu este sarcina...dar nu cred ca este o regula..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Histamina, ma bucur pentru voi, pareti asa de fericiti toti trei . O sa faceti brad celui mic? Si nu mai te gandi la rautatile mamei tale, se intoarce pagina mereu

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Neata fetele,

ramasese sa va tin up-dated: uracioshii nu au venit inca, sunt in ziua 26 (nu stiu daca mi-a mai intarziat asa, eu avand un ciclu de 24 zile maxim), am facut dimineata cu prima urina testul Clear Blue, a iesit negativ hotarat.

Nu stiu ce sa cred
TB a scazut la 36.6 de la 36.8 (Duminica dimineata) si 37.1 (sambata dimineata)

deci practic semnele spun ca vin cavalerii rosii insa....nu inteleg de ce intarzierea....

dureri prevestitoare de menstra nu am, am niste chestii vagi care se infiripa si disipeaza aproape instantaneu,

sanii ma dor si in interior, spre centru insa sunt mai acut spre exterior...

voi ce parere aveti?

credeti ca exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze in prima zi de intarziere? (pe instructiuni scria ca se pozitiveaza in prima zi de intarziere)

va pup, sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
Tocmai am venit acasuka,am fost cu sotiorul sa faca spermograma
Pe la ora 1 avem rezultatele,abia asteptam
Era asa de stresat,tzukui guritza,a zis ca toata noaptea nu a putut dormi si mai era si un copil care plangea de numa acolo la laborator,inca un stres in plus,
si a zis ca nu a venit toata cantitatea care vine de obicei,dar nu cu mult mai putin,oare o sa afecteze cu ceva rezultatul?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Neatza
Tocmai am venit acasuka,am fost cu sotiorul sa faca spermograma
Pe la ora 1 avem rezultatele,abia asteptam
Era asa de stresat,tzukui guritza,a zis ca toata noaptea nu a putut dormi si mai era si un copil care plangea de numa acolo la laborator,inca un stres in plus,
si a zis ca nu a venit cantitatea care vine de obicei,oare o sa afecteze cu ceva rezultatul?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

calitatea spermei este intr-o mare masura afectata de conditiile de stres,

al meu a fost la fel de terorizat de idee si a recoltat acasa, de unde am fugit ca evadatii pana la giulesti sa ducem proba in timp optim,

oricum tot putin a avut, comparativ cu cantitatea normala si i-a mai si iesit astenoteratospermie.... dar eu bag mana-n foc ca a avut un cuvant de spus si stresul de moment si anterior actului in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fetele!
am aparut si eu in peisaj!
Ati avut activitate in weekend !abia am reusit sa citesc tot!

Vreau sa o felicit si eu pe cucka sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Si-i urez si lui Lary un binevenit si o scurta sedere!

Dar unde sunt fetele care trebuiau sa se testeze?(bella , nerama )
si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetele. Eu sunt in Z13 si mi-am masurat si eu TB de la inceputul lunii. Numai 36.4 am. Inclusiv zilele astea cand teoretic ar trebui sa ovulez.Ne dorim mult inca un bebel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetele. Eu sunt in Z13 si mi-am masurat si eu TB de la inceputul lunii. Numai 36.4 am. Inclusiv zilele astea cand teoretic ar trebui sa ovulez.Ne dorim mult inca un bebel.

Inseamna ca mai dureaza putin pana ovulezi
mai monitorizeaza-te tre sa creaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

pupici la fete
eu am facut duminica test dar a iesit negativ... azi dimineata am fost la donat de sange pentru beta... sper sa iasa o valoare buna

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput