Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 13
lary74 spune:
Daca nu a venit menstra poti dimineata cu prima urina sa faci un test.Doamne ajuta sa fie cu 2 liniute.Dr. mea spus ca in prima zi de i
intirziere daca este bebe testul este pozitiv.
ANKCTA ai vazut ce profa buna esti?Mai trebuie sa invat multe dar este destul timp!javascript:insertsmilie('
')
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 hello, felicitari Cucka!!!!! am patit exact ca tine - ieri dimineata temperatura 37.1 azi dimineata TB 36.8 azi trebuie sa imi vina uracioshii m-am gandit ca e de la ei scaderea TB ieri seara am luat insa un paracetamol - imi crapa capul - credeti ca influenteaza TB? sanii vad ca sunt tot usor durerosi, n-a scazut durerea de ieri. ma doare ci burta/mijloc. azi e a 25 zi la mine un ciclu tine maxim 24 zile-se intampla sa vina mai devreme insa mai tarziu... sa indraznesc sa sper? am un test clear blue dar mi-e frica sa-l fac ![]() |

lary74 spune:
Doamne sunt de coma nu alta ,am pus o mie de pupici si eu aveam de gind sa pun unul hai doi na,dar nu asa multi
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lary74 Daca nu a venit menstra poti dimineata cu prima urina sa faci un test.Doamne ajuta sa fie cu 2 liniute.Dr. mea spus ca in prima zi de i intirziere daca este bebe testul este pozitiv. ANKCTA ai vazut ce profa buna esti?Mai trebuie sa invat multe dar este destul timp!javascript:insertsmilie(' ')
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monique77 spune:
spunea cineva ca daca durerea de sani este laterala nu anunta o sarcina, ci inceputul unei noi menstre
eu nu prea cred ca e o regula nici aici, dat fiind faptul ca fiecare organism reactioneaza altfel
voi ce parere aveti?
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Monique77 spunea cineva ca daca durerea de sani este laterala nu anunta o sarcina, ci inceputul unei noi menstre eu nu prea cred ca e o regula nici aici, dat fiind faptul ca fiecare organism reactioneaza altfel voi ce parere aveti? |
adica daca dor sanii dar in lateralul lor, pe marginea exterioara
nu m-am exprimat tocmai bine
raluci_b spune:
saluti,
nah ca au venit uratii si luna asta
am gasit http://www.netfarmacie.ro/index.php/ro/teste-de-ovula%C5%A3ie/ovupred-microscop-de-ovula%C5%A3ie.html a folosit cineva?
va pup apasat
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
kitty-27 spune:
da...eu am...si este bun...se foloseste cu saliva de dimineata...si in zilele in care ies ferigi esti in perioada fertila...
ASPIRANTA LA BEBE
andr@ spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 draguta...andra..pe unde mai sunteti? ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |
prin apropiere......va citesc....din umbra

tu ce faci?SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
histamina spune:
fetele,
cum e sa dormi noaptea?/dar ziua?????//
noi avem inca,la 4 luni, programul din maternitate:din 2 in 2 ore noaptea, din ora in ora ziua,ca suntem doar prematur!!!
are 4,700 kg si 56 cm.a luat 3 kg in 3 luni,ca in prima luna nu a luat nimic.vrem numai la mami in brate,stam doar in fundulet,sprijinit de pernute,ca sa nu abuzam de infiptul in picioruse.
ce pregatiri de sarbatori??
miercuri am rugat-o pe mama sa stea 15 min cu el,ca sa mananc si eu, pt ca era ora 16 si nu apucasem sa mananc.mi-a spus sec:am mancarea pe foc si.....a revenit vineri sa vada ce face bebe.
sunt epuizata pur si simplu,cauza din care alergiile au revenit in mare forta si sunt ca la ele acasa.
sebi e un dulce.e numai ochi si il iubesc enorm.a incput sa mangaie cu manutele si e un scump.
fetele,
vedeti pe prima pagina, la sarbatori:sf Daniile Sihastru e pe 17 dec, iar pe 18 dec e Sf Mc Sebastian.pup
raluci_b spune:
sarumanuzitzele de raspuns
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
histamina spune:
Sebi are doi mugurasi de dintisori,care stau sa rupa gingia.ii freaca toata ziulica.sunt uimita.
l-am pupat tot, se intelege.