Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 16
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Fetelor eu nu am reusit sa tin postul pana la urma Bella si eu sunt Z40 , nici urma de urati dar nici test de sarcina nu mi-am facu deoarece sunt sigura ca nu sunt, nu am amboslut niciun simptom. De altfel nu cred ca am ovulat pana acum. Am incercat sa imi iau TB , insacand am vazut ca am ajuns in Z24 si nu mi-a crescut, m-am enervat si nu mi-am mai luat-o. Asta este...in martie anul viitor o sa facem 1 an de cand incercam, daca nici pana atunci nu raman, o sa incep cu controale serioase. Paula tin pumnii sa se prinda luna asta!! Gaby, hai cand ne dai vestea cea mare? ![]() ![]() ![]() In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
poate e fii optimista

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
walkiria spune:
Bella, esti o draguta
...iti dai seama ca este tot ce imi doresc iar optimista sunt, caci de-aia am si amanat controalele pana in luna martie, insa incerc sa fiu realista.
Ai mai auzit vreodata de sarcina fara nciun simptom pana in Z40? nicio durere e san (iar pe mine ma apuca durerile de sani imediat dupa ce ovulez), nu am somnolenta, greata, nimic....aaaa, am intepaturi la ovarul stang, dar acestea sunt normale la mine.
Oricum iti tin pumnii tie sa fie bebe!!! ai mai incercat sa iti faci test de ovulatie? sa vezi daca iti mai iese poz?
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
bellasamoyed spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui walkiria ...iti dai seama ca este tot ce imi doresc iar optimista sunt, caci de-aia am si amanat controalele pana in luna martie, insa incerc sa fiu realista.Ai mai auzit vreodata de sarcina fara nciun simptom pana in Z40? nicio durere e san (iar pe mine ma apuca durerile de sani imediat dupa ce ovulez), nu am somnolenta, greata, nimic....aaaa, am intepaturi la ovarul stang, dar acestea sunt normale la mine. Oricum iti tin pumnii tie sa fie bebe!!! ai mai incercat sa iti faci test de ovulatie? sa vezi daca iti mai iese poz? In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
nu am incercat direct test de sarcina si a fost negativ

pe mine toata luna m-au intepat ovarele,am avut si cateva stari de plosteala combinata cu putina ameteala si am inceput sa iau supradin si magne b6 premium ca am zic ca e lipsa de vit. dupa au inceput sa mi se intareasca sanii(asta a obs al meu ca par mai plini, ca eu daca ii palpam zilnic normal ca nu am obs) sa fara sa ma doara si de ieri ma dor sanii, ieri usor si azi destul de tare da ma dor cand ii ating si ma dor in mijloc. in rest am tot avut si zilele astea usoare dureri de ovare(de ziceam ca imi vine in fiecare zi) plus secretia care e mai multa decat deobicei.
deci in conncluzie ori imi vine ori e bebe. habar nu am da nici test nu mai imi fac. daca nu imi vine pana joi ma duc la al meu dr sa imi faca o eco
aspiranta la bebik
walkiria spune:
Bella du-te sa-ti faci o analiza la sange, in felul asta o sa stii sigur, sigur daca e sarcina sau nu.
Daca faci ecografie, e posibil sa nu se vada inca nimic daca sarcina e micuta.
Eu am crezut ca nu ai avut dureride sani deloc pana ieri si de-aia am zis ca poate esti la ovulatie acum, dar daca spui ca sanii ii ai plini de ceva timp si ai mai avut si stari de moleseala sunt sanse foarte mari sa fie bebe.
E mai complicat la noi cu ciclul asta asa dereglat...eu ca anul asta nu am mai patit.....este practic a doua luna in care imi vine atat de tarziu...am mai avut asta vara parca o intarziere, mi-a venit ciclul la 42 zile( dar atunci aveam macar dureri de sani care mi-au confirmat ovulatia)....acum insa nimic, nimic
...cred ca nu am ovulat.
Insa chiar si asa, va spun sincer ca nu m-am mai stresat absolut deloc, cu toate ca imi doresc enorm de mult bebita, mi-am propus ca pana in martie sa nu ma mai gandesc tot timpul cand ovulez, ca poate am ramas ....las pur si simplu lucrurile sa vina de la sine....PANA IN MARTIE!
bellasamoyed spune:
nu imi fac inca...mai stau daca vad ca tot nu vine ma duc sapt viitoare, nu sunt deloc stresata nu stiu dc
. oricum parca vad ca al meu dr o sa imi de-a sa fac beta...asa ca e posibil sa ma duc vineri sa o fac.sa vedem ce zice si el.
eu ca in nici o luna sunt atat de linistita si impacata. daca e sa fie bebe va fi minunat daca nu e vine un nou an![]()
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
cel mai tare ma pune pe ganduri faptul ca ma doare uterul si nu stiu daca e de la ovare si se duce durerea pe mij sau e dor de la uter.habar nu am...mai nasol e ca asa parca ma doare si cand imi vine. numai ca ma doare cu max o zi inainte sau chiar in acceasi zi...aucum ma doare de ceva timp, cand dim cand seara sau uneori chiar deloc
aspiranta la bebik
walkiria spune:
Ma bucur Bella ca esti linistita, asa si trebuie sa fim ca sa se prinda bebita ![]()
Hai ca poate vineri ne dai vestea cea mare...
sa fie bebe!!!
Vad ca numai noi doua bantuim pe aici...fetelor pe unde sunteti?
Andra, tu ce mai faci? tocmai tu care erai responsabila cu condica, lipsesti?
bellasamoyed spune:
a si sa nu mai zic ca mi-e frica ca daca e bebe eu cam fumez..si nu stiu daca sa ma opresc sau nu![]()
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
andra e resp cu optimismul
aspiranta la bebik
gabyv spune:
Buna, eu am facut azi test si e negativ
, dar inca cred ca e prea devreme si asa ca astept sa vad, maine ar trebui sa-mi vina, si daca nu o sa fac vineri un test, nu mai fac deloc pana atunci... si asa ma cam stresez.
Semne ar fi: oboseala, ameteli, lipsa de pofta de mancare, dureri de uter, de sani nu stiu ce sa zic ca si asa sunt mari
de la natura.
Ce am observat eu este ca temperatura mea este ff influentabila, azi dimineata m-am dezvelit cu vreo 30 min inainte sa imi iau temperatura si evident ca ea deja scazuse. Poate ma enervez si nu o mai iau deloc...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC