Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CADIA
Asa e, cu siguranta e altceva cand esti tu implicat. Ceea ce ma mira pe mine cel mai mult este ca dupa ce ca e si un blocaj imobiliar , ei tot tin coada in sus si-ti fac zile fripte nefiind sinceri de la inceput. Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
Da, mai, e de pomina, parca nici nu ar vrea sa vanda ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Naty spune:
Patricia & celelalte mamici interesate de indemnizatii, am citit legea.
Uitati aici cateva aspecte:
1. Legea se aplica numai copiilor nascuti dupa 1 ianuarie 2011
2. La inceputul concediului puteti opta (prin cerere scrisa) intre 2 variante: (i) concediu pana copilul implineste 1 an cu o indemnizatie de 75% din veniturile nete din ultimele 12 luni dar nu mai mult de 3.400 lei sau (ii) concediu pana copilul implineste 2 ani cu o indemnizatie de 75% din veniturile nete din ultimele 12 luni dar nu mai mult de 1.200 lei.
3. De cele doua variante beneficiaza persoanele care in ultimele 12 luni au realizat venituri.
4. Cele 12 luni anterioare pot fi constituite si din perioadele in care v-ati aflat in concediu de crestere a copilului (bb1), insa in acest caz indemnizatia de la pct. 2 de mai sus se calculeaza avand in vedere suma incasata in perioada de concediu.
Mai pe scurt, la bb2 vi se aplica 85% din indemnizatia pentru bb1, dar nu mai mult de 3.400 lei, daca optati pentru 1 an de concediu sau 1.200 lei, daca optati pentru 2 ani de concediu.
5. Daca optati pentru concediul de 1 an si va intoarceti la serviciu mai devreme, aveti dreptul la un stimulant de 500 lei. Daca optati pentru concediul de 2 ani, nu aveti dreptul la stimulant daca va intoarceti mai devreme.
6. Daca CIC 1 si CIC 2 se suprapun, se da o singura indemnizatie, in cuantumul din noua lege + 600 lei pentru celalalt copil
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
alinuk spune:
Naty multumim de lamuriri
am o singura precizare, cuantumul este de 75%
nu de 85
aici ne-au luat in mod clar, fata de cum era legea la baza ei
si ne-au manipulat in asa masura incat ...lumea crede ca ne-a dat, ca ne-au facut un favor![]()
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
lacrimi de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
Fetele din State sau cine stie, care este echivalentul la incaltari la marimi US pt copii, marimea 26 in Eu? As vrea sa-i iau niste ghetute, dar nu-mi dau seama care masura ii se potriveste, ca eu am gasit ca ar fi cu jumatati, iar astia nu au marimi decat nr intregi 
Edit: Am descoperit raspunsul ![]()
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bebelusi spune:
Naty asta e partea tragica pe care refuzam sa cred ca e asa, cu suma incasata. Eu speram ca e ca in legea veche, si anume daca trec din cic 1 in cic2 sa iau fix suma din cic1. In legea noua se iau 75%din cic1, adica iar se inputineaza. Exemplu concret:eu luat inainte de taiere 18 mil, dupa taiere, iau 15 mil, iar in cic2 voi lua 12 mil.....asta inseamna ca venitul meu s-a micsorat cu 6 mil, asta pe langa taierea sotului de 25%, adica 4 mil. Cum sa nu simt 10 mil????cand mie mi se MARESTE familia cu un membru, nu mi se micsoreaza. Am inteles ca se face per de 1 an, ok, accept, dar nu si de un an si gaura asa mare ca atunci clar sunt distrusa
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisssa_ana spune:
buna dimineata si de la noi
am avut un weekend plin,obositor.
E un frig si o zapada aici de numa'
.
Mama de Ana si
10+
ada_coman spune:
Ana-Maria
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
CADIA spune:
IULIA, e dementziala Carla cu zambetul, rasul si coditzele ei.Super poza cu tati care o arunca in aer.

iuliacris spune:
Merci Cadia, asa-i, parca-i total schimbata cu coditze, imi vine s-o mananc. Dar sa vezi cum ii sta parul dupa ce-si desface coditzele, parca are lana scarmanata pe cap
.
Lisa, fa cum zic fetele, sa scapati de suzi pana vine bebe mic!
Si pe-aici ninge si e vijelie...inca n-am cumparat bradutz...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla