Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna11 spune:
Ma duc sa fac ceva de papa si revin....pofta buna la pranz 
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
hadrianae spune:
Voi chiar observati diferente cand mancati anumite lucruri? Mie mi se pare ca se comporta la fel. Cand avea dureri avea, indiferent de ce mancam eu, iar cand era linistit, era linistit, chiar daca eu mancasem mazare sau varza. Iar in ceea ce priveste ciocolata, eu sunt dependenta, asa ca bag in mine o gramada... in fiecare zi. Si mai beau si cola din cand in cand. Si nu vad sa fie mai agitat. Probabil ca e obisnuit din burtica, pentru ca nu m-am putut abtine.
Oricum, eu cred ca daca mancati putin, chiar nu are ce rau sa faca. Nu cred ca se simte. Asta e parerea mea, dar voi va cunoasteti mai bine organismul si puiutul.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) ![]()
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Pity ce bine de tine ca poti tine dieta, sa ne spui si care e rezultatul final.Apropos ne spui si noua care dieta o ti? Mai am de dat 5 kg sa revin ca greutatea de dinainte de sarcina si as mai vrea inca vreo 3 pe langa . ![]() de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
Damile mie pe alea 5 ca eu vreau sa mai pun
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
LoredanaB spune:
Arianna , pernuta am cumparat-o din DM si in baby-walz dar o gasesti. asa arata:http://www.babywalz.it/Cura-del-corpo/dmc_mb3_productlist_pi1.46049.offset/0/group/1734592/product/1816924/L/5/Cuscino-con-noccioli-di-ciliegia.a833.0.html
Pity27 spune:
loredana tin o dieta care se numeste "dieta germana pentru slabit". ei zic ca dai jos 9 kg in 14 zile, dar nu cred.eu beau totusi apa minerala si ar trebui apa plata. in rest pana acum nu am trisat.
ana 

aura, mami TUDOR 09.09.2010
nastasie spune:
vany,eu sunt biafra.sau cum s-o scrie.mi-am facut analize sange si urina si eu zic ca sunt ok.si totusi am slabit mult.o fi glanda?
adriana, ieri la constanta aratau 23 la soare.![]()
LoraG76 spune:
Na...am vrut sa raspund ceva si-am uitat ce...

la mine neuronii nu si-au mai revenit.
Eu am inceput sa mananc orice si vad ca bolfosenia e bine, merci.
Ziceti ca milumilul da obezitate? Ma speriati, ca noi in completare milumil mancam, dar ajunge undeva, la 350-400ml/24ore si media pana la 3 luni e de 900g/luna. Mie nu mi se pare mult, Iustina era doar pe lapte de la mine si lua cate 1kg/luna. Bine, ca bolfosenia s-a nascut ea mare, oricum..de la 3900 a ajuns la 6600 si avea body si ciorapei pe ea. Si dac-ati sti cat ma lupt sa nu pierd laptele meu...sper sa ajungem macar la 5 luni asa, cu alim. mixta. S-o vedea.
Ana, am inteles, merci pt. explicatie. Pierdusem sirul.
Pity, spor la tinut dieta, sa-ti fie cat mai usor. Si eu am de gand sa intru tare dupa ce n-oi mai alapta...momentan mananc non-stop, parca-s suie!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
Bravo fetelor!!!
eu va invit la o ciorbita de legume ca e sanatoasa si voi...voi va destrabalati cu ciocolata!!!!!!!!!!!!!!
las'ca ies eu la plimbare...scap intr-un magazin si imi iau si eu.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie vany,eu sunt biafra.sau cum s-o scrie.mi-am facut analize sange si urina si eu zic ca sunt ok.si totusi am slabit mult.o fi glanda? ![]() adriana, ieri la constanta aratau 23 la soare. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
tot ce e posibil sa sti, dar analizele la tiroida ti le-ai facut???Cat am fost gravida eram super happy, aratam si eu a om dar acu vad ca iar am ajuns bat....si nu patre dsa ma opresc aici

la mine mai mult ca sigur e glanda ca deja a inceput sa se mareasca si se vede....trebuie neaparat sa ajung la doctor
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
nastasie spune:
vany, nu, am facut doar sange si urina ca astea mi le-a dat MF.cica alea de glanda tre sa mi le dea un edocrinolog.eu in afara ca am slabit doarte mult alt simptom nu am.tu ce analize ai facut?de unde stii ca e glanda?

de Sarah Sophie(15.09.2010) +