Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Suntem fetite mari, avem 2 luni si 2 zile. De dimineata am fost la vaccinat si acum dorm dusa. Adica am adormit dimineata imediat si nu vreau sa ma trezesc. Am deschis putin ochii numai cat mi-a pus mama preventiv un supozitor. Am 5900g imbracata cu o bluzita. Asa ca dr. a zis sa scadem 200g si am ajuns la 5700g. Mama se declara multumita, la o luna aveam 4700 si 3500 la nastere. Acum am si 60 cm de la 52.
Eu fac parte din categoria fetitelor cuminti care dorm de la 10-11 seara ana dimineata la 6-7. Apoi cu doua pauze de mancare mai dorm pana pe la 13-14. Si apoi incepe joaca si pentru mine.
Vad ca vorbeati de cioco. Eu mananc. Si chiar multa tare. Si una pe zi, cu alune, cu lapte , de care am. Beau si cafeluta si copilul nu se agita deloc. Am evitat mazarea, fasolea, varza, acriturile si cam atat.
Va 

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Pity27 spune:
ciocolataaaaa, am mancat saptamana trecuta vreo 4, plus bomboane de ciocolata, plus after eight vreo 2 cutii, plus o jumatate de tava de prajitura alba ca zapada, plus 6 kinder, parca nici sa respir nu mai putea fara ciocolata.offf, mos nicolae asta e un terorist cu mine. cu tot regimul asta cantarul imi arata doar 1 kg in plus
.
de 3 zile sunt la cura, asa ca mor de pofta cand citesc ce mancati voi pe aici.
dar am dar jos deja 1,5 kg din 15 cate mai am.
ana, ce pastile ai luat tu pt oprirea lactatiei? cum ti-a fost pana s-a oprit si cat a durat?
eu tre sa ma apuc sa-i introduc lapte praf, am cumparat cutia inca de la baby expo. eu o sa merg cu topfer, am inteles ca-i cel mai bun si nu da obezitate precum milumilul.
oricum am alaptat impotriva vointei mele, chestia asta cu alaptatul nu mi-a placut niciodata, cred ca 3 luni si jum e suficient. norocul meu ca ma intorc la birou si scap, scap si de gura familiei care ma seaca cu alaptatul. mama e singura care ma sustine, nici ea nu m-a alaptat decat 2 luni, iar eu sunt mare si frumoasa
.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
Arianna11 spune:
Ms Mari,dar cum tr sa fac...am intrat pe adresa si mi se deschide cu outlook expres...???
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
LoredanaB spune:
Buna ziua si de la noi!
Ariciule bine ai revenit printre noi.De multe ori te-au "strigat "fetele sa ne dai cate un semn.Ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru bebe Tudor, sa cresca mare si sanatos.
Arianna eu sunt de parere ca daca bebe e sa faca colici ii face indiferent cat de atenta este mama la alimentatie.O spun din experienta, Eric a avut colici groaznici, zbiera noaptea pana la 3 ca din gura de sarpe si aveam foarte mare grija ce mananc.Ce l-a ajutat foarte mult e pernuta umpluta cu samburi de cirese, incalzita in microunde 30 de secunde, o pui pe burtica bebelinei apoi o invelesti cu o paturica.In schimb Sarah a scapat de colici, cred ca a facut maxim 5 seri galagie cate 15 minute, puneam pernuta si adormea instant.Mananc de toate, de la ciocolata, pizza, kebap, supe, ciorbe, fructe, beau cate o jumate de pahar de cola (de obicei nu beau) si fata nu are nimic.
ionela si eu am aceeasi problema ca si tine, o aveam de dinainte sa raman insarcinata dar dupa ce am nascut parca e si mai rau.Mananc mult iaurt dar parca si mai tare ma balonez.Ce functiona la mine o perioada era un pahar de suc de portocale, proaspat stors pe stomacul gol cu o ora inainte de micul dejun.
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Buna ziua si de la noi! Ariciule bine ai revenit printre noi.De multe ori te-au "strigat "fetele sa ne dai cate un semn.Ma bucur ca sunteti bine si felicitari pentru bebe Tudor, sa cresca mare si sanatos. Arianna eu sunt de parere ca daca bebe e sa faca colici ii face indiferent cat de atenta este mama la alimentatie.O spun din experienta, Eric a avut colici groaznici, zbiera noaptea pana la 3 ca din gura de sarpe si aveam foarte mare grija ce mananc.Ce l-a ajutat foarte mult e pernuta umpluta cu samburi de cirese, incalzita in microunde 30 de secunde, o pui pe burtica bebelinei apoi o invelesti cu o paturica.In schimb Sarah a scapat de colici, cred ca a facut maxim 5 seri galagie cate 15 minute, puneam pernuta si adormea instant.Mananc de toate, de la ciocolata, pizza, kebap, supe, ciorbe, fructe, beau cate o jumate de pahar de cola (de obicei nu beau) si fata nu are nimic. ionela si eu am aceeasi problema ca si tine, o aveam de dinainte sa raman insarcinata dar dupa ce am nascut parca e si mai rau.Mananc mult iaurt dar parca si mai tare ma balonez.Ce functiona la mine o perioada era un pahar de suc de portocale, proaspat stors pe stomacul gol cu o ora inainte de micul dejun. ![]() de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
Si pernuta de unde o i-au?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
bebecris26 spune:
Buna dimineata.
pentru cele mai dragute mamici si cei mai frumosi bebici. Sunteti extraordinare, va multumesc frumos pt ca a-ti fost alaturi de mine cand bebe s-a simtit rau. dimineata avea 37.8 si nu i-am mai dat nimic pt ca deja s-au facut trei zile de dat panadol. Din cauza febrei a facut si diaree si i-am dat aseara 30 ml de ceai de menta si azi 30. Acum nu stiu cat e bine sa ii dau?
Cristina, mami de bebita David
hadrianae spune:
Salutare, mamici si copii!
Noi ieri am avut o zi cu maraieli, tocmai cand credeam ca am scapat, ca era foarte linistit de ceva timp. Asa ca ma aplicat tactica fugii: am iesit la plimbare, profitand si de vremea incredibil de frumoasa. Din fericire, noaptea a dormit foarte bine. A papat la 10, dupa baita, si apoi de-abia la 6! ![]()
Acum dupa ce mancam vom iesi iar la plimbare, ca se pare ca timpul tine cu noi! Fetelor, avem niste copii tare norocosi. Cine si-ar fi inchipuit ca o sa avem o luna noiembrie atat de frumoasa? Si uite ca mai furam cateva zile si din decembrie. Ieri in Constanta erau 17 grade!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) ![]()
ana_25 spune:
ARIANNA noua colicii ne-au trecut pe la 6 sapt. Bine,mai are cate un episod de plans isteric si chirceli,dar ocazional.
PITY am luat Brocriptin. 10 zile,una dimineata,una seara. Abia a 4 zi s-au inmuiat sanii si nu m-au mai durut.Acum sunt moi,dar tot mai curge cateodata cate o picatura.E un lichid transparent,nu mai seamana a lapte.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
vanyy2009 spune:
ariciu bine ai revenit
am pe bebe Tudor
Si eu sunt de parere ca alimentatia mamei nu are legatura cu colicii, cel putin asa a fost si la noi, copilul a avut colici indiferent de ceea ce mancam eu...au trecut , mai are cateodata crampe dar e ok...se rezolva cu cate un partzulet
Oricum ar fi pe noi ne-a ajutat infacolul...l-a ajutat ft tare sa scoata aerul pe ambele parti![]()
In legatura cu ciocolataaaaa e aici noua la baiat ia dat agitatie dupa ce masa a bagat ca sparta in ea ciocolata si dupa s-a si mai racorit cu un pahar de cola
bineinteles ca baiatul a fost agitat si marait
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
LoredanaB spune:
Pity ce bine de tine ca poti tine dieta, sa ne spui si care e rezultatul final.Apropos ne spui si noua care dieta o ti? Mai am de dat 5 kg sa revin ca greutatea de dinainte de sarcina si as mai vrea inca vreo 3 pe langa .

de Sarah Sophie(15.09.2010) +