Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

adriana, ieri la constanta aratau 23 la soare.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Mi se parea mie ca e mai cald.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHALI spune:

una ziua. am nascut pe 27 septembrie 2010.AM UN BAIETEL dARIUS DE 2 luni jumate. Si al meu face mai moale, incat ii intra in pampers, dar numai o data- sau rar de 2 ori pe zi.e bine? as vrea sa stiu, fetelor care va intoarceti la birou, direct de pe postnatal, la cat stimulent de intoarcere avem dreptul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:

vany, nu, am facut doar sange si urina ca astea mi le-a dat MF.cica alea de glanda tre sa mi le dea un edocrinolog.eu in afara ca am slabit doarte mult alt simptom nu am.tu ce analize ai facut?de unde stii ca e glanda?

varsta lui razvan

de cand ramasesem gravi glanda a inceput sa se mareasca si deja se vede rau si am fost la un doctor/endocrinolog si mi-a facut o ecografie la gat si asa este la mine si-a dublat marimea daca nu mai mare este fata de o glanda normala si mi-a dat sa fac analize pt tiroida: TSH T3 si T4 astea sunt si ele iti arata daca e ceva

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIHALI

una ziua. am nascut pe 27 septembrie 2010.AM UN BAIETEL dARIUS DE 2 luni jumate. Si al meu face mai moale, incat ii intra in pampers, dar numai o data- sau rar de 2 ori pe zi.e bine? as vrea sa stiu, fetelor care va intoarceti la birou, direct de pe postnatal, la cat stimulent de intoarcere avem dreptul?

IOANA

Bine ai venit la noi si sa-ti traiasca piticul! Stimulentul e de 100 lei/luna.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:

IOANA

buna...bine ai venit....sper sa nu fac vreo gafa dar eu stiam ca daca kk e asa moale de intra in pampers e diaree, ar fi bine sa vb cu pediatru baiatului. la cealalta intrebare nu stiu sa raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHALI spune:

multumesc de raspunsuri.
Am vorbit cu medicul de familie, cica e ok daca nu face de foarte multe ori.
De ce numai 100 de lei?
Adica una care naste la 01. ianuarie 2011, si se intoarce pe dupa 43 de zile la servici adica 13 februarie, ia stimulent 500 de lei, si eu care ma intorc pe 01 februarie 2011 iau stimulent 100 de lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Stiam eu ca vreau sa mai spun ceva:Andreea82ce bine ca te-am "vazut" pe aici. Cred ca am fost in aceeasi perioada la President. Noi ne-am externat marti, voi probabil miercuri, deci bebelusii nostri au stat impreuna in maternitate. Imi pare rau ca nu ne-am vazut, dar eu fiind cu cezariana n-am fost prea umblareata. Vazut poze cu fetita frumoasa Alexandra

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vany, se vede asa la gat?eu nu am nimic.eu fac de gura alor mei ca m-au batut la cap ca sunt prea slaba.dar am sa le fac si pe astea sa fiu sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:

multumesc de raspunsuri.
Am vorbit cu medicul de familie, cica e ok daca nu face de foarte multe ori.
De ce numai 100 de lei?
Adica una care naste la 01. ianuarie 2011, si se intoarce pe dupa 43 de zile la servici adica 13 februarie, ia stimulent 500 de lei, si eu care ma intorc pe 01 februarie 2011 iau stimulent 100 de lei?

IOANA

legea noua se aplica pt copiii nascuti dupa 1 ianuarie 2011.cei nascuti in 2010 intra pe legea veche deci iei stimulentul de 100.nu conteaza cand te intorci la munca ci data nasterii copilului.

Mergi la inceput

Citat:

vany, se vede asa la gat?eu nu am nimic.eu fac de gura alor mei ca m-au batut la cap ca sunt prea slaba.dar am sa le fac si pe astea sa fiu sigura.

varsta lui razvan

la mine se vede da....si se mareste din ce in ce oricum dupa sarbatori primul lucru care il fac e sa rezolvv cu tiroida ca tare mie frica sa nu dau in alte alea

Mergi la inceput