Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
Bella

,sunt oarecum obisnuita cu sentimentul de frustrare si deznadejde,am 2 inseminari nereusite,alta inseminare intrerupta si un FIV nereusit,asa ca......viata m-a calit,am devenit rezistenta la socuri
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
kitty-27 spune:
cora 

trebuie sa reusim si noi...are grija doamne-doamne de noi toate
ASPIRANTA LA BEBEL
racheel spune:
offfffff cora
cuvintele sunt de prisos.Cand ma gandesc ca si eu o sa incep cu inseminari ....
Cora daca nu sunt prea indiscreta pot sa stiu ce problema ai/aveti?
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Bella ![]() ![]() ,sunt oarecum obisnuita cu sentimentul de frustrare si deznadejde,am 2 inseminari nereusite,alta inseminare intrerupta si un FIV nereusit,asa ca......viata m-a calit,am devenit rezistenta la socuri![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
sa citesti ce am scris mai inspate despre o cunostinta cu multe fiv-uri nereusite la activ

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cora79 spune:
Bella,am citit si mi-a dat speranta
Racheel,sotul meu are oligoastenospermie severa,adika gigei putini si puturosi,iar eu o insuficienta ovariana prematura(FSH mare si AMH mic)
,in scurte cuvinte eu si sotul suntem tusea si cu junghiul,si mai vrem sa si procreem
racheel spune:
si eu aceeasi problema 7 mil
,40% mobilitate, forme normale 60%
, eu o trompa permeabila si ovare micropolichistice
DAR, trebuie sa reusim.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bebelu86 spune:
Cora 

imi pare rau k nici luna asta nu e bb. dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta ca intr-o zi o sa primesti si tu aceasta mare veste. si e valabil pt toate fetele.
stiu k va e greu. si eu am asteptat, nu ca voi sigur, dar si mie mi0a fost greu si ma oftica, plangeam, ma suparam luna de luna cand vedeam k vin uratii.
si uite k exact atunci cand nu m-am asteptat deloc, atunci au aparut si liniutele.
fiti optimiste si nu va pierdeti niciodata speranta si credinta. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel si eu aceeasi problema 7 mil ,40% mobilitate, forme normale 60% , eu o trompa permeabila si ovare micropolichistice![]() DAR, trebuie sa reusim. ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |

kitty-27 spune:
multumim bebelu ca esti langa noi...ne sunt de mare ajutor incurajarile tale 

ASPIRANTA LA BEBEL
cora79 spune:
Bebelu,stiu ca ai dreptate, am momente in care mi se pare ca imi fortez norocul,nu mai vreau sa fac inseminari,nu mai vreau sa ma stresez si.....apoi este parca un drog,am devenit dependenta de dri si de inseminari,de sperante si de dorinta de a tine un bebe in brate
De multe ori simt ca ne neglijam relatia de cuplu,nu mai stim sa ne bucuram de micile placeri ale vietii,de faptul ca suntem sanatosi si impreuna,parca am fii doi roboti programati pentru reproducere