Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cora nu e bine asa...am trecut si noi prin faza asta. ajunsesem sa avem contact doar in zilele cand ziceam k sunt la ovulatie, sa ne axam numai p asta, numai era nici o placere, nici o dorinta nimic... totu teleghidat k niste roboti. si nu a iesit nimic.

iar dupa ce s-a terminat postul Pastelui, ne-am bucurat de fiecare mom, nu ma gandeam k raman in z6=7. nu am apucat sa facem in z12-16 nimic, si uite k bb a aparut.
stresu afecteaza ffff mult. stiu k e greu. si eu ziceam la fel: da..e usor sa zici, dar e greu de facut. asa este. dar trebuie sa faceti intr-un fel, sa va detasati de gandu asta si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

stiti k nu pot sa va parasesc, imi sunteti super dragi. doar am statu cu voi aproape un an de zile pe aici. si mi-ati fost alaturi, v-am fost alaturi, ne-am impartasit toate gandurile bune si rele. am ras, glumit, plans. nu pot sa va las.
dar sincer, cand citesc k sunteti triste k declarati z1, parca nici nu imi vine sa mai intru si sa zic despre mine.
ma simt prost si nu vreau sa suferiti mai rau. asa k sa nu va ganditi k v-am parasit. eu citesc tot ce scrieti si sunt alaturi de voi cu gandu si sufletul.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 24 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

pt andr@
ca si tine am avut o zi "plina" si pe urma suficient sa am nevoie de pad. si a fost parca si negru si uscat(scuze,nu-mi aduc aminte bine, eu eram ametita si nauca, era in sapt cind a murit tata).
Bafta mare!! fa un test (foloseste o marca buna) pe la 4-5 zile de la prima zi.Eu am avut arsuri.Acuma nu le mai cred(le-am avut si sapt asta),ma imbolnavesc de toate inchipuirile!(mi-au iesit 2 teste negative,le-am facut dupa asa zisa menstra de luna asta(la fel 2 zile)!- ma duc miine la doctorul de fam.- m-am pricopsit cu o inf. urinara,poate descopera ea ce nu au gasit betisoarele?!-ce n-as da!! )
Iti tin pumnii- nu vreau sa fii dezamagita daca nu ies cele 2 liniute.Dar mai bine esti sigura si nu stai in dubii,spun eu pt ca sunt patita!
Salutari pt toate,bebelu sanatate maxima si nastere usoara !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bellaLA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si tot ceea ce-ti doresti.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

buna dimineata fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

paula vad ca dimineata noi suntem cele mai matinale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Asa-i Luciana
meritam o cafelutza

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Neata fetlor,va pup si va las o cafeluta cu lapte

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

buna dimineata fetele mele dragi, am revenit si eu
ma mai primiti?
n-am mai intrat de ceva vreme, nu pentru ca nu am vrut dar.........nu s-a putut
eu nu pot sa intru decat de la muncape net si saptamanile astea s-a zugravit aici la noi si am fost precum tiganul cu cortul, nu tu birou, nu tu calculator.....urat
La multi ani, cu intarziere, tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua onomastica!
vreau sa va zic ca nici eu nu am avut norocul sa-mi aduca Mos Nicolae cele doua liniute mult asteptate......asa ca sunt deja in z6, dar sunt optimista in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

aaaaaa, si am uitat
bebelu nastere usoara si din partea mea
abea astept sa vad poze cu bb
pupici la toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput