Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
Cora nu e bine asa...am trecut si noi prin faza asta. ajunsesem sa avem contact doar in zilele cand ziceam k sunt la ovulatie, sa ne axam numai p asta, numai era nici o placere, nici o dorinta nimic... totu teleghidat k niste roboti. si nu a iesit nimic.
iar dupa ce s-a terminat postul Pastelui, ne-am bucurat de fiecare mom, nu ma gandeam k raman in z6=7. nu am apucat sa facem in z12-16 nimic, si uite k bb a aparut.
stresu afecteaza ffff mult. stiu k e greu. si eu ziceam la fel: da..e usor sa zici, dar e greu de facut. asa este. dar trebuie sa faceti intr-un fel, sa va detasati de gandu asta si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna. 

stiti k nu pot sa va parasesc, imi sunteti super dragi. doar am statu cu voi aproape un an de zile pe aici. si mi-ati fost alaturi, v-am fost alaturi, ne-am impartasit toate gandurile bune si rele. am ras, glumit, plans. nu pot sa va las.
dar sincer, cand citesc k sunteti triste k declarati z1, parca nici nu imi vine sa mai intru si sa zic despre mine.
ma simt prost si nu vreau sa suferiti mai rau. asa k sa nu va ganditi k v-am parasit. eu citesc tot ce scrieti si sunt alaturi de voi cu gandu si sufletul. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
felicityhope spune:
pt andr@
ca si tine am avut o zi "plina" si pe urma suficient sa am nevoie de pad. si a fost parca si negru si uscat(scuze,nu-mi aduc aminte bine, eu eram ametita si nauca, era in sapt cind a murit tata).
Bafta mare!! fa un test (foloseste o marca buna) pe la 4-5 zile de la prima zi.Eu am avut arsuri.Acuma nu le mai cred(le-am avut si sapt asta),ma imbolnavesc de toate inchipuirile!(mi-au iesit 2 teste negative,le-am facut dupa asa zisa menstra de luna asta(la fel 2 zile)!- ma duc miine la doctorul de fam.- m-am pricopsit cu o inf. urinara,poate descopera ea ce nu au gasit betisoarele?!-ce n-as da!! )
Iti tin pumnii- nu vreau sa fii dezamagita daca nu ies cele 2 liniute.Dar mai bine esti sigura si nu stai in dubii,spun eu pt ca sunt patita!
Salutari pt toate,bebelu sanatate maxima si nastere usoara !!
racheel spune:
bellaLA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si tot ceea ce-ti doresti.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
PaulaFrida spune:
Neata![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
PaulaFrida spune:
Asa-i Luciana
meritam o cafelutza

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
cora79 spune:
Neata fetlor,va pup si va las o cafeluta cu lapte
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
RaluCris spune:
buna dimineata fetele mele dragi, am revenit si eu
ma mai primiti?
n-am mai intrat de ceva vreme, nu pentru ca nu am vrut dar.........nu s-a putut
eu nu pot sa intru decat de la muncape net si saptamanile astea s-a zugravit aici la noi si am fost precum tiganul cu cortul, nu tu birou, nu tu calculator.....urat
La multi ani, cu intarziere, tuturor celor care si-au sarbatorit ieri ziua onomastica!
vreau sa va zic ca nici eu nu am avut norocul sa-mi aduca Mos Nicolae cele doua liniute mult asteptate......asa ca sunt deja in z6, dar sunt optimista in continuare
RaluCris spune:
aaaaaa, si am uitat
bebelu nastere usoara si din partea mea
abea astept sa vad poze cu bb
pupici la toate fetele fara exceptie