Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
Simona, Bibitica 

multumesc mult de tot.
va tin la curent. am nr de tel ale lu DIdi, Camcris, Ancadragoman, Lorena, Nike, din toate fetele astea, e una care sa va zica ce si cum ![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
Katy82 spune:
Buna fetele! Vad ca ati avut ceva activitate! Am cam ramas in urma dar recuperez eu, pup pe toate.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
SimonaS81 spune:
Fetelor am vb cu Mihahegarty si va pupaceste pe toate si spune ca ii este tare rau....nu poate manca nimic si a slabit vreo 5 kg...numai in weekend poate si ea sa manance ceva.
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaS81 Fetelor am vb cu Mihahegarty si va pupaceste pe toate si spune ca ii este tare rau....nu poate manca nimic si a slabit vreo 5 kg...numai in weekend poate si ea sa manance ceva. "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
transmitei sa fie tare... si o sa vada ea ca o sa dispara si perioada asta repede..o sa ramana doar o amintire urata. o

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cora79 spune:
Buna fetelor

Spun si eu cu intarziere un LA MULTI ANI pentru NIKE si restul fetelor care astazi isi serbeaza ziua onomastica
Eu declar ziua 1,Mos Nicolae mi-a adus dureri de burta si tampoane,pe bebe l-a ratacit
,c'est la vie,inseminarea mea s-a sfarsit prost
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Bebelu,iti doresc nastere usoara si bebe sanatos,caci nu se stie cand vine momentul fericit

kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!! tuturor fetelor care isi sarbatoresc ziua onomastica..

eu declar z1...a trebuit sa ma reprogramez si la dr...pt lunea viitoare
asta este...o noua luna...deci o luam de la capat...
ASPIRANTA LA BEBEL
cora79 spune:
Kitty,te pup

,fruntea sus
,trebuie sa reusim si noi![]()
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor ![]() ![]() ![]() Spun si eu cu intarziere un LA MULTI ANI pentru NIKE si restul fetelor care astazi isi serbeaza ziua onomastica ![]() Eu declar ziua 1,Mos Nicolae mi-a adus dureri de burta si tampoane,pe bebe l-a ratacit ,c'est la vie,inseminarea mea s-a sfarsit prost![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
imi pare rau cora...fruntea sus
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul