Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 7
annare spune:
multumesc mult fetelor...aseara am visat ca am nascut o fetita de 2.700 kg si nu eram decisa ce nume sa i pun...andra...sara.. sau miruna...oare ce o insemna?
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare multumesc mult fetelor...aseara am visat ca am nascut o fetita de 2.700 kg si nu eram decisa ce nume sa i pun...andra...sara.. sau miruna...oare ce o insemna? |
Inseamna ca te stresezi prea mult

annare spune:
simona asa e ma stresez pre mult...pana la urma va venii si vremea noastra...poate la anul de craiun o sa avem si noi cate un bebic mic

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui annare simona asa e ma stresez pre mult...pana la urma va venii si vremea noastra...poate la anul de craiun o sa avem si noi cate un bebic mic ![]() ![]() ![]() |
nu poate...sigur o sa avem
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
andr@ spune:
| citat din mesajul lui felicityhope sper sa va aduca Sf Nicolae ce va doriti mai mult!! Andr@ si mie mi s-a intimplat la fel ( am avut in sept 2 zile - un pic mai devreme)- am ajuns la doctor dupa ce am cazut de pe desk -cam tirziu am descoperit ca eram gravida.Daca stiam nu ma urcam pe birou sa decorez!! Fa un test !! eu am facut si luna asta chiar dupa ce mi-a venit (din nou numa 2 zile) dar mi-a iesit negativ ( 2 teste). |
felicity si ai avut cm normal? adica ti-a curs indeajuns sau putin? eu am avut cam o zi buna si restul de ordinul picaturilor
test am facut si negativ desigur; oare sa mai incerc unul zilele astea? tot ce vreau sa va zic e ca am niste arsuri groaznice SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
un mos nicolae fericit tuturor, plin de cadouri si fara nuieluse
va pup pe toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
racheel spune:
Buna seara fetelor si LA MULTI ANI de Sfantul Nicolae. 
Acum am ajuns de la serviciu si vad ca ati avut activitate ...nu gluma.

Apropo de vise aruuam, eu cate ori ma visez ca sunt graviduta sau ca am o fetita imi ies testele negative.Dar, eu aseara am visat un munte cu brazi si inseamna ca am un obstacol de trecut.
Dar, pana la urma o sa-l trec eu.
De maine imi fac teste de ovulatie, pentru ca de la operatie mi-a venit menstra la 25 zile si vreau sa vad cand ovulez.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bebelu86 spune:
helloooo!!!!

Nicoleta, Nicolae !!!!!
NIke sa fi sanatoasa, sa va bucurati de bb Sebi si tot ce va doriti
noi suntem bine, mai avem un pic. incercam sa stam cumintele sapt asta, ca medicul este plecat, dar de luni numai sunt probl
avem emotii, vise legate de nastere, sunt si un pic cam stresata. dar in mare totu e ok.
va 

si sa aveti o luna a cadourilor plina cu liniute, cu vesti bune, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de familie si de cei din jur si sa va citesc numai cu vesti bune
va tin la curent cu noutatile. cand vor aparea ![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 24 zile pana la marea intalnire 
SimonaS81 spune:
Bebelu....mult succes si sa ai o nastere usoara ...sa nu tina prea mult travaliul.O sa fie cel mai frumos Craciun pentru voi.Felicitari pentru mica voastra minume.

si asteptam poze
bibitica20 spune:
bebelu
te astept de cateva zile ca sa-ti spun si eu Nastere Usoara!! si Succes ![]()
ma gandesc des la voi si va doresc tot binele din lume!
abia astept sa ne arati poze cu fetita

pupici la toate fetele