Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 6
gabyv spune:
Lorena stii care e faza ca eu am avut teste de ov. pozitive in ziua 15 si 16 , dar fiind liniuta f slaba, nu am luat in cont... oricum noi am facut odata la 2 zile din Z 8 pana acum, deci avem sanse oricum...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
bravo gaby
deci avem pretentii de la tine
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Sa dea Domnul...
S-a logat sotul meu pe FF si ma intreaba cum de am reusit sa fac ca sa am "Due date" ziua noastra de aniversare a casat.
I-am zis ca e o simpla coincidenta si nu ma crede.
Oricum incerc sa-i explica ca sansele nu sunt f mari si el zice ca asta clar e un semn...
da, acum ma mai si preseaza el
, noroc ca nu e stressul prea mare ca nu stiam ce ma faceam...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 simo, draga, multa sanatate ![]() incearca sa bei multe lichide...de preferat ceai si cat mai multa lamaie ti pumnii sa iti revii repede ca vine bebe ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lori multumesc mult
sper sa fiu bine maine la munca.

annare spune:
buna fetelor....
LA MULTI ANI pentru sarbatoritele
...ma apuc de citi din urma...sunt cam lenesa...ieri nu am avut timp sa intru...am implinit 28 de ani si sper k macar DD sa mi fac cadou de Craciun un bebic mic.
bellasamoyed spune:
La multi ani annare...sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta de a fi mamica
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul