Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 5
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 luciana ![]() ai repetat testul? in final i-ai pus testul sotului in ghete? nu da te rog cu ![]() ![]() daca team confundat.....sunt mai in ultimul timptu erai cu testul pozitiv, nu? ![]() iti las multi pupici sa ma ierti daca am incurcat borcanele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
nu eu sunt cu testul
.eu sper sa pun testu abia de Craciun.as fi vrut eu mai repede
lorena_86 spune:
luciana, am facut-o lata

SCUZA-MA 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
simo, draga, multa sanatate
incearca sa bei multe lichide...de preferat ceai si cat mai multa lamaie
ti pumnii sa iti revii repede ca vine bebe

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor dar cine a anuntat acum cateva zile ca are un test usor pozitiv si ca o sa-l repete duminica si il pune la sot in ghete

ca sunt tare aiurita
persoana in cauza sa ma scuze![]()

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Buna 
La multi ani celor care isi serbaza ziua 

Eu sunt super obosita, am fost ieri la o petrecere si ne-am intors la 2 noaptea, evident abia pe la 4 am adormit.
Sa vedeti ce mi s-a intamplat: eu teoretic in perioada 2-3 dec trebuia sa ovulez si am prestat noi si testele de ov. erau negative... Sambata dimineata o durere de ovare si de tot ca nu stiam ce se intampla... a continuat durearea pana m-am culcat...Pe la pranz am constat spoting (eu fiind in Z 25 din 35), ff putin si ff deschis la culoare, aproape roz, care a tinut pana duminica la pranz si apoi gata. De atunci nici dureri, nici nimic... Oare ce o fi fost? 
Va pup 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
gaby, implantarea embrionului
foarte rar unele femei au o ovulatie mai severa....dureri si o mica sangerare
sper ca ai prestat si atunci, nu?
tu ai grija de tine si asteapta testarea

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
dar tu ai avut contacte neprotejate si inainte de presupusa ovulatie, nu?
poate ca ovulatia a fost mult mai devreme si tu nu ai stiut si in week end s-a implantat
ca nu aveai cum sa ovulezi pe 2 si sa se implanteze pe 4....imposibil

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
am bagat temp pe FF si ei spun ca ovulatia a fost pe 3 dec... greu de zis... oricum eu am prestat pe 1, 3 si 4 dec... acum sa vedem...
pana nu vedem rosu mai sunt sperante...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

daca team confundat.....sunt mai
in ultimul timp