Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 13
uberbax spune:
Da o sa iau ,l-am sunat pe sot sa-mi cumpere cand vine!
unde nasti?si te-ai hotarat cum nasti?
bebelu86 spune:
la Elias voi naste.
dc bb nu vine de buna voie si nesilita de nimeni pana pe 30 dec, voi face cezariana, dc vine, incercam si natural. acu sa vedem. sunt pregatita pt ambele variante. sau macar asa zic acu
o sa vedem atunci ce si cum.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire 
annare spune:
bebelu am si eu o intrebare...u cat timp ai stat pana ai ramas insarcinata?ai facut tratamente?...si iti doresc o nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa

uberbax spune:
E bine la Elias,am o prietena care a nascut acolo,dar a stat in rezerva cu plata si a fost ok!
Eu am stat pana la 41 de saptamani ca nasc normal...si am ajuns la cezariana,am fost suparata dar a fost ok!
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare bebelu am si eu o intrebare...u cat timp ai stat pana ai ramas insarcinata?ai facut tratamente?...si iti doresc o nastere usoara si o fetita sanatoasa si frumoasa ![]() ![]() ![]() |
1 an mi-a luat pana am ramas gravida. si asta k am avut un cm fff dereglat. venea si la 2-3 luni. intr-un final, am dat peste un medic bun, care si-a dat interesu, analizele fiind toate ok, mi-a dat de facut tratament cu duphaston 3 luni. si a zis k dc in astea 3 luni nu raman, facem analize mai amanuntite. dar nu a mai fost nevoie. k in a 2-a luna de tratament, am ramas.
uberbax nu ma lasa pana la final. pe 30dec o sa am cam 39s si 4 zile, mai mult nu ma lasa.
36+ cu
Natalia Maria 
uberbax spune:
Asa e bine..eu am stat un pic ca pitica mea era ok si tot speram sa nasc normal!
Si eu am tot un cm dreglat rau...asa il am decand ma stiu!!
ankcta spune:
Buna fetele !
Mai da ce ati mai scris!!!
Bella la multi ani, sa fi sanatoasa si sa ti se indeplineask toate dorintele, fara exceptie!
pe toata lumea
Ancuta , in curand 
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Asa e bine..eu am stat un pic ca pitica mea era ok si tot speram sa nasc normal! Si eu am tot un cm dreglat rau...asa il am decand ma stiu!! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
dar nu ti-a dat nici un tratament sa il reglezi??? nu prea e normal sa il ai asa.
36+ cu
Natalia Maria 
ankcta spune:
Annare la multi ani si tie draguta, sa fi sanatoasa si sa iti indeplineask DD toate dorintele! 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Mai fetelor dar ce de sunteti cu Z1! La mine este Z10, dar am ceva probleme. Nush ce-i cu mine de cateva nopti nu dorm deloc, dar deloc. Si eu am avut cm doar 2 zile cu tot cu spoting, dar mi-a curs f, f putin. Acum 3 zile si ieri am avut ceva scurgere rozalie. Offfff, sper sa nu patesc ceva acum knd se apropie momentul celor II
Ancuta , in curand