Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 12
annare spune:
BUNA FETELE

.....LA MULTI ANI BELLA...iti doresc multa sanatate, tot ce e mai bun pe lume si bebe sa vina cat mai rpd..

PaulaFrida spune:
uberbax sarcina extrauterina nu are cum sa fie pt ca ar fii iesit testul pozitiv,altceva nu stiu ce sa-ti zic,incearca sa te calmezi si o sa mai intre fetele si poate o sa stie ele sa-ti spuna mai multe

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
uberbax spune:
Multumesc Paula!
Da incerc sa ma linistesc...dar ce poate fii,acum o luna jumate am fost si la control la dr.,si din spusele dr eram ok!
uberbax spune:
Eu la prima sarcina abia la 7 saptamani am avut un test pozitiv....si acum am dureri jos ca la cm numai ca nu vine odata...cat iau duphaston nu are cum sa vina nu?Adica trebuie sa termin tratamentul sa vina nu?
E suficient sa fac o eco abdominala?
PaulaFrida spune:
Nu stiu ce sa-ti zic cu Duphastonul ca nu am luat niciodata

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
annare spune:
eu am luat duphaston..luam din ziua 15 pana in ziua 24 si la trei zile dupa terminarea lui imi venea menstra
bebelu86 spune:
Dc iei duphaston, menstra vine intre 1-10 zile de la terminarea pastilutelor.
chiar dc Doamne fereste e sarcina extrauterina, iese la testu de sarcina. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire 
uberbax spune:
Multumesc mult fetelor!
M-aqm mai linistit un pic...acum sa vad de unde e durerea asta pe partea stanga,nu e continua,sau foarte mare dar e deranjanta!O fi racit?Nu am avut niciodata raceli din astea...Mai predominanta e durerea asta de burta ca la cm!
Bebelu ce putin mai ai ...sa ai o nastere cat mai usoara!
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Multumesc mult fetelor! M-aqm mai linistit un pic...acum sa vad de unde e durerea asta pe partea stanga,nu e continua,sau foarte mare dar e deranjanta!O fi racit?Nu am avut niciodata raceli din astea...Mai predominanta e durerea asta de burta ca la cm! Bebelu ce putin mai ai ...sa ai o nastere cat mai usoara! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
mersi mult

poti sa iei no-spa dc nu te lasa durerea.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire