Aspirante optimiste !!!> 20 ani (612)
Raspunsuri - Pagina 14
uberbax spune:
Pai pana sa raman insarcinata,luam oricum anticonceptionale...si imi venea la timp,analize hormonale oricum imi facusem ,doar progesteronul era mic!
Acum vreau sa le repet..dupa sarbatori!
Dar tu cat timp l-ai avut asa dereglat?oricum acum nu stii nu cat de regulat il ai,nu?ca ai ramas insarcinata cu duphaston,nu?adica crezi ca s-a reglat sau il vei avea regulat dupa ce nasti...
Stiu ca nu e ok cu un cm asa dereglat....
bebelu86 spune:
eu am avut cm regulat pana in mai cand am avut nunta. de atunci nu stiu ce s-a intamplat si s-a dereglat rau de tot. abia in sept incepuse sa vina regulat cat de cat, atunci am ramas insarcinata, dar am pierdut sarcina imediat. dupa, inca 3 luni a venit regulat, dupa care iar s-a dereglat si m-a bagat p duphaston.
acu nu stiu cum o sa fie.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
36+ cu
Natalia Maria 
AMR 23 zile pana la marea intalnire 
uberbax spune:
Am inteles.E atunci probabil ca il vei avea regulat dupa sarcina!
o sa fac si eu un set de analize,in zile 3-5 ,mi le-a dat cand am fost la control,dar asteptam sa imi vina,si cum nu mai vine iau duphaston,cum mi-a zis dr.Si o sa vad ce o sa iasa la analize,o dereglare ceva este...cert e ca la noi in familie ,verisoarele,sora mea,au acceasi problema, inclusiv mama a avut in tinerete!o fii ceva si ereditar..
gabyv spune:
Eu nu ![]()
Ma relaxez si ma gandesc la ce o sa gatesc pt masa de seara... ca nu prea am chef de nimic...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Eu am facut o musaca. Repede si gustoasa. Mai avem si ciorbica de gasca. Deci am scapat in seara asta.
Ancuta , in curand 
gabyv spune:
suna bine
, dar prea complicat pt seara asta, cred ca o sa ma rezum la un gratar de piept de pui si o salata ...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
Buna seara fetele...Ati avut ceva activitate....dar eu am fost copil silitor si am citit tot ![]()
Uberbax....bine ai revenit printre noi 
si iti doresc din tot sufletul ca maine sa fie totul Ok.Sa ne tii la curent.Din pacate eu nu pot sa-ti dau nici un sfat legat de medicamentul pe care il iei, dar iti doresc mult succes si sanatate.
Bella 

multa sanatate si fericire si sa vina bebe cat mai repede.
Ankcta poate chiar a venit momentul celor 2 liniute....![]()
Va pupacesc pe toate