Naturiste si homeopate - 37

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor, ceaiul de cretisoara determina dereglari menstruale?!!!

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Nu, din cate stiu. Ai mai luat si altceva?

anchusa

Mergi la inceput

racheel- spune-mi ce s-a intamplat poate te pot ajuta.

anchusa

Mergi la inceput

Pe nemancate, dimineata am luat o lingurita de miere cu scortisoara.Am citit ca ajuta la fertilitate.Am mai facut polidine 5 zile in timpul CM trecut si am mai luat supozitoare carpicon.

Eu am un CM regulat 27-28 zile.De o luna beau ceai de cretisoara 0,5l-1l pe zi, si acum nu imi mai vine menstra.(sunt doar doua zile de intarziere,dar mi-e frica de dereglari)Si m-am gandit ca poate este de la ceaiul de cretisoara.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Cumpara extract mladite de zmeur si ia cate 1ml de 3 ori pe zi.
Te ajuta, dar fa-ti si un test de sarcina - poate e cu ochisori

anchusa

Mergi la inceput

Am 1 luna de cand am inceput tratamentul cu plante.
Ce s-a schimbat: in primul rand durata CM de la 1 zi anemica la 2 zile pline;durerile au fost suportabile si nu am mai luat pilule.
Un lucru bun:ovulatia a fost pe ovarul stang care era cam lenes(elibera foliculi numai dupa stimulare)si o noutate a aparut si glera cervicala in ziua 10(de care uitasem)
Ce nu s-a schimbat:ovulatia a avut loc in ziua 10(cam devreme)la un CM de 24 zile.
Ce am mai facut in ultima luna - am facut sapaturi in DC si asta m-a ajutat sa-mi imbunatatesc tratamentul.Pentru asta le multumesc tuturor fetelor care au postat la N&H !!

Asa ca-de luna asta scot vitexul si las maca
Pentru estradiolul mic(la ultima analiza 25)o sa mai iau tinctura de marar din ziua 1-4(multumesc miki miki)
De asemenea, de luna asta introduc si branca ursului

Pe ansamblu am simtit ca tratamentul lucreaza- la nici 30' dupa ce luam ceaiurile si tincturile ma durea ovarul stang
Asta ma face sa fiu optimista - poate reusesc cu plantele- ca tare n-as vrea sa ma intorc la intepaturi in burtica

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Sa dea DD sa vi cu vestea cea mare curand ancusha

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Sa dea DD sa vi cu vestea cea mare curand ancusha

Ancuta , in curand

Sa fie!

anchusa

Mergi la inceput

S-ar putea sa fi decoperit ceva nu stiu daca i s-a mai intamplat asta cuiva

Iau branca ursului de cateva zile si la nici30' apar dureri cumplite de burta( de zici ca ma taiat cineva cu cutitul),sunt si colici, parca si ragaieli, parca si o stare de voma
Am intrat in panica si am inceput sa citesc articole despre BU si ce descopar... BU indicata in indigestie, colici, balonare!!!
Acuma, eu mai faceam indigestii si balonari in trecut dar nu le-am luat in serios
Sa inteleg ca BU gaseste buba si o trateaza? sa aplic principiul din homeopatie ca remediul scoate boala afara si din cauza asta se manifesta?

M-am gandit la lucrul acesta pentru ca, in capitolele anteriore, o fata se plangea ca a facut cistita din primele zile de BU-ea avand in istoric frecvent cistite

Nu o sa renunt la BU dar, ca sa pot suporta durerea cred ca iau no spa
Daca a mai patit cineva ceva asemenator spuneti-mi - poate asa ne dam seama cum lucreaza plantele

anchusa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

Cumpara extract mladite de zmeur si ia cate 1ml de 3 ori pe zi.
Te ajuta, dar fa-ti si un test de sarcina - poate e cu ochisori

anchusa

mi-am facut azi test si este

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput