Naturiste si homeopate - 37
Raspunsuri - Pagina 5
Chri70 spune:
racheel, ma bucur mult pentru tine! Sarcina usoara!
In vreo doua saptamani, incep si eu tratamentul.
racheel spune:
Chri orice tratament ai incepe, eu iti urez ca
sa vina repede.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ALTESA spune:
rachael ai facut vreun tratament alopat ,homeopat sau naturist sau ai ramas pursi simplu?
Daca da ce ai luat?
Felicitari pentru bebe!
anchusa spune:
Nu mai vrea nimeni sa faca tratament cu plante???...
pacat![]()
La mine functioneaza plantele - in a 2-a luna am avut ovulatie(tot pe ov. stang)in ziua 12 si un CM de 27 zile. Eu zic ca e o imbunatatire.
Am hotarat si formula pe care raman:
- napraznic ceai 4 cani/zi;
- napraznic pastile3 cp/zi;
- maca 500mg 2cpx3/zi;
- branca ursului5mlx3/zi;
- extract zmeur 3ml/zi.
- acid folic 5mg/zi
- tinctura coada soricelului
Acestea le iau toata luna.
Din ziua 5 - 19: - omega3 cu vitamina E;
- carpicon supoz;
Vreau sa incerc sa iau si extracte de rozmarin, mesteacan pufos si coacaz-cresc calitatea ovocitelor
Am citit istoricul de la N&H,succesele fetelor si asta m-a ambitionat si mi-a dat curaj sa ma tin de tratamentul cu plante
Sper ca finalul sa fie cu succes. Va 
anchusa
racheel spune:
anchusa iti doresc ca 

sa vina cat mai repede 
ALTESA nu am urmat niciun tratament, doar am baut ceai de cretisoara
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Chri70 spune:
anchusa, impartasesc si tratamentul pe care-l urmez eu:
Dimineata: Vitex, Folate 800 mcg (Metafolin natural, nu acid folic), Ulei de oenothera, branca ursului, laptisor de matca,
Seara: Vitex, acid folic 1mg, Ulei de oenothera, branca ursului, magneziu, laptisor de matca, polen, miere
Peste zi: 1 prenatala, ulei de peste, vitamina C, Vitamina B 6 50-100 mg; cam la 2 zile: vitamina D 1000Iu si fier
Unde n-am scris cantitatea, iau 1 doza, sau dupa instructiunile de pe ambalaj.
In perioada foliculara: 3-4 cani ceai de zmeur, trifoi rosu & napraznic, multe alimente estrogenice de tip: seminte, marar, varza, conopida, etc.
In perioada luteala: 3-4 cani Ceai de cretisoara
Din ziua 5 a CM pana ziua 6 dupa ovulatie, tratament cu ovulin si supozin Superforte (uneori inlocuit cu Carpicon)
Consum lactate numai integrale - cele degresate contribuie la problemele de conceptie.
Sotul ia multivita, branca ursului, ceai de napraznic (desi spermograma lui a fost normala)
Sper ca acest tratament sa-mi imbunatateazca mucusul fertil si sa prelungeasca ciclul (la mine poate fi si CM de 3 saptamani, ambele faze sunt scurte - foliculara 9-12 z; cu luteala e mai bine: 12-14 z. am inteles ca e nevoie de mai mult timp sa se formeze endometrul, sa se "coaca" bine ovulul si sa se implanteze.
Vitamina B6 ajuta la prelungirea CM; vitex si Uleiul de oenothera imbunatatesc calitatea mucusului, si am observat o mare diferenta in bine luna aceasta, ca durata si cantitate.
Success tuturor naturistelor! ![]()
anchusa spune:
chri 70
arata bine schema ta de tratament.Am luat si eu vitex(pe langa celelalte) pana am gasit aici(cap 34-35)ca nu merge impreuna cu maca sau alte produse pentru infertilitate si am preferat maca.
Si eu am ovulatie precoce si foliculii nu reusesc sa creasca suficient-faza foliculara e de 12zile, faza luteala am reusit sa o reglez la 14zile.Tot aici am gasit si un tratament pt. ovocite de calitate cu extracte de zmeur,rozmarin, mesteacan pufos si coacaz.
o intrebare-tu dupa ce iei plantele le simti ca lucreaza?
Eu dupa ce le iau simt mici arsuri,intepaturi in zona pelvina(in prima luna durea ovarul stang,in luna 2 am avut crampe si dureri mari in zona diafragmei)Pentru mine asta e semn ca lucreaza.
anchusa
Chri70 spune:
anchusa, se pare ca numai noi doua cutreieram pe aici 
Abia am inceput tratamentul luna aceasta. Rezultatele deocamdata unt incurajatoare. Nu simt nici un efect imediat dupa consum, dar am observat ca libidoul e mai ridicat
si mucusul cervical a fost secretat 2 zile, in cantitate f. buna (inainte era numai 1 zi).
Ma intriga tratamentul tau pt calitatea ovocitelor, e bine daca functioneaza. Eu nu stiu care-i calitatea alor mele, ca nu sunt monitorizata. Dar am avut o sarcina partial molara anul trecut, care poate nu s-ar fi produs daca ovulul era mai bun, sa se pazeasca bine.
Bafta multa!
anchusa spune:
Extractele am inceput sa le iau de luna aceasta- sper sa aiba rezultat
Eu am un tratament de baza de care ma tin si,in functie de ce mai citesc,mai adaug cate ceva.Cateodata ma simt presata de timp si asta ma face sa exagerez cu numarul produselor pe care le iau.
Mi-am facut un mic ritual din administrarea remediilor-incep cam cu 2 ore inainte de fiecare masa ca sa am pauza intre 2 remedii. ![]()
anchusa