Naturiste si homeopate - 37

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

S-a rezolvat problema! Multumim mult
Eu merg si la un radiestezist.Cand am facut tratament pentru IA i-am dus medicamentele(menopur, cetrotide, ovitrelle),le-a masurat si mi-a spus ca nu o sa-mi mearga, asa a fost(nu am raspuns la tratament).
Acum i-am dus lista cu tratamentul naturist, l-a masurat si a iesit o eficienta de 100% .Poate da DD si raspund la tratamentul cu plantute si o sa avem si noi

M-ai bagat in ceata, cum adica le-a masurat?

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Am uitat! Radiestezistul a recomandat sa iau t-ra c. soricelului in ceai de c. soricelului - scade f. bine colesterolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anchusa te rog nu mai face prescurtari acolo unde este esetial sa intelegem ce iei, zau dc am inteles ce e aia t-ra .... Pe forum scriu persoane care nu cunosc limbajul prescurtat de pe mess sau sunt de alte nationalitati. Dc vrei sa fii inteleasa scrie corect.

Caut pregnyl !

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Scuze- tinctura de coada soricelului;ceai de coada soricelului.

Mergi la inceput

Scuze- tinctura de coada soricelului;ceai de coada soricelului.

Are o ansa cu care masoara pe un cadran.Nici eu nu ma pricep prea bine.
Cand am fost prima data la el a masurat cu ansa fiecare organ, centrii energetici,nivelul vitaminelor si mineralelor din corp.Nu i-am spus nimic inainte si, cam ce stiam eu ca am, asta mi-a spus si el.Nu mi-a dat un tratament anume. Mi-a recomandat ce alimente sa folosesc;sa consum zilnic iaurt cu fulgi de hrisca, ovaz si porumb.Cel mai mare plus - mi-a recomandat polen pranule - parca am inviat dupa el.Nu am reusit in 2 ani de zile ce am reusit cu polenul in 2 luni.

Mergi la inceput

Mai adaug ceva - A nu se intelege ca menopur, cetrotide si ovitrelle nu sunt bune , ci ca nu mi se potriveau la momentul acela.Din masuratorile lui reiesea o carenta de vitamine si centrii energetici ce corespund organelor genitale (am uitat cum se numesc) erau la minim(5%)A spus ca,pana nu aduc organismul la un echilibru nu reusesc.(mai erau si altele dar nu le mai tin minte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anchusa: Eu zic sa ai mare grija....sunt atat de multi sarlatani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Maria ai rezolvat cu echo?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

maria08 Publicat la - 07/12/2010 : 16:07:52 Anchusa: Eu zic sa ai mare grija....sunt atat de multi sarlatani.....

Nu e cazul. Nu imi ia bani.Purtam mai mult o discutie cu ce am facut, ce idei mai am; mai masoara parametrii si, daca imi iese o valoare mai mica imi zice ca am uitat sa mananc legumele ce imi aduc vitamina sau mineralul respectiv(si asa e).Directia pe care o iau imi apartine.El imi spune daca am sanse de reusita sau nu.Ca dovada,inainte de inseminari,mi-a zis ca nu par a merge medicamentele -nu mi-a zis fa sau nu inseminarea.
Prima data am mers de curiozitate sa vad cei cu radiestezia si,din principiul, sa incerc cam tot ce se poate sa avem(sa nu zic: ce ar fi fost daca) De rezolvat problemele eu trebuie sa mi le rezolv,dar nu imi strica un ajutor sau o idee.

Mergi la inceput

Am facut o boacana. M-a tras curentul si m-am pricopsit cu o nevralgie pe partea stanga da mai mare dragul.Nu am luat nimic, mai ales ca eram deja in ziua 15 si nu vroiam sa stric efectul plantelor, dar nu am mai rezistat asa ca am luat panadol extra si mig-numai asa a vrut sa treaca.

Mergi la inceput