Naturiste si homeopate - 37
Raspunsuri - Pagina 2
maria08 spune:
Miki: Acum am vazut ca subiectul precedent nu este inchis, dar nu stiu ce s-ar putea face.....daca stii cum se face corect, mai bine sa deschizi un nou capitol pana nu-l inchid moderatorii pe celalalt.....
miki-miki spune:
Maria este inchis, are lacatel pus. Poate ne ajuta totusi moderatorii.
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
ankcta spune:
Eu cred ca doar maria mai poate modifica ceva pt ca a fost deschis cap nou cu id-ul ei. Si bineinteles unul dintre moderatori, doar ca ei posibil au mult mai mult de munk si dureaza mai mult.
Ancuta , in curand 
maria08 spune:
Miki:Am vazut ca si eu pot edita subiectul, dar nu stiu cum ar trebui sa fac sa apara prima pagina cum trebuie, daca ma poti ajuta...te rog...
miki-miki spune:
Stiu ca ai putea edita mesajul tau dar nu ai cu ce. Tb sa ti se dea voie sa copiezi forma bruta a primei pagini de la vechiul capitol si pt ca e inchis nu se mai poate. Forma bruta a primei pagini se poate copia doar dand reply la acel mesaj. Roaga un moderator sa deblocheze capitolul vechi ca sa o poti copia.
Vine Mosu

Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
miki-miki spune:
Multumim Oana_B pt ajutor

Vine Mosu

Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
ankcta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Tinctura de coada soricelului SAU Vitex Fruit care contine Vitex Agnus Castus Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
iti multumesc Miki.

Ancuta , in curand
anchusa spune:
S-a rezolvat problema! Multumim mult
Eu merg si la un radiestezist.Cand am facut tratament pentru IA i-am dus medicamentele(menopur, cetrotide, ovitrelle),le-a masurat si mi-a spus ca nu o sa-mi mearga, asa a fost(nu am raspuns la tratament).
Acum i-am dus lista cu tratamentul naturist, l-a masurat si a iesit o eficienta de 100%
.Poate da DD si raspund la tratamentul cu plantute si o sa avem si noi