Naturiste si homeopate - 37

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Miki: Acum am vazut ca subiectul precedent nu este inchis, dar nu stiu ce s-ar putea face.....daca stii cum se face corect, mai bine sa deschizi un nou capitol pana nu-l inchid moderatorii pe celalalt.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Maria este inchis, are lacatel pus. Poate ne ajuta totusi moderatorii.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Eu cred ca doar maria mai poate modifica ceva pt ca a fost deschis cap nou cu id-ul ei. Si bineinteles unul dintre moderatori, doar ca ei posibil au mult mai mult de munk si dureaza mai mult.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Miki:Am vazut ca si eu pot edita subiectul, dar nu stiu cum ar trebui sa fac sa apara prima pagina cum trebuie, daca ma poti ajuta...te rog...

Mergi la inceput

Stiu ca ai putea edita mesajul tau dar nu ai cu ce. Tb sa ti se dea voie sa copiezi forma bruta a primei pagini de la vechiul capitol si pt ca e inchis nu se mai poate. Forma bruta a primei pagini se poate copia doar dand reply la acel mesaj. Roaga un moderator sa deblocheze capitolul vechi ca sa o poti copia.

Vine Mosu
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput

Multumim Oana_B pt ajutor

Vine Mosu
Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Un tratament pt prolactina mare stie cineva?

Ancuta , in curand

Tinctura de coada soricelului SAU Vitex Fruit care contine Vitex Agnus Castus

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

iti multumesc Miki.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Multumim si Oana _B

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Multumesc Oana-B!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

S-a rezolvat problema! Multumim mult
Eu merg si la un radiestezist.Cand am facut tratament pentru IA i-am dus medicamentele(menopur, cetrotide, ovitrelle),le-a masurat si mi-a spus ca nu o sa-mi mearga, asa a fost(nu am raspuns la tratament).
Acum i-am dus lista cu tratamentul naturist, l-a masurat si a iesit o eficienta de 100% .Poate da DD si raspund la tratamentul cu plantute si o sa avem si noi

Mergi la inceput