Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 9
cixinica spune:
camcris
dar sunt f atehnica
. Cu quote am reusit dar eu vreau cu "citat" si nu stiu cum.
gabyv spune:
Buna si de la mine 
Corinus bine ai venit! Ankcta bine ai revenit!
La noi ninge frumos si e cam frig, o vreme numai buna de 
La mine nimic nou, am vrut sa-mi fac programare la medic, dar pe 15 ar trebui sa fie Z1, asa ca nu are rost, astept dupa sarbatori. Plus ca medicul meu e roman, deci s-ar putea sa fie si el liber.
Acum o sa va pun o intrebare de incepatoare, dar in fine... Eu fac teste de ov., iar in ziua 15-18 am avut 2 liniute la test, numai ca a doua era ff slaba. Nu este liniuta aparuta dupa uscare, pt ca dupa ce se usuca, nu mai apare nimic.Ei, acum am teste cu o linie si cu 2 linii slabe...oare sa fi fost pozitive? La mine pe prospect nu scrie nimic de intensitate, ci numai de timpul maxm de citire. (liniuta2 a aparut imediat)
Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic, ca am explicat cam confuz 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
cixi...vezi in partea de sus a fiecarui post ai iconite, ultima e special pt asta, foita cu sageata verde. Cauti raspunsul la care vrei sa raspunzi si in loc de raspunde apesi ultima iconita si ai sa vezi ce se intampla...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv cixi...vezi in partea de sus a fiecarui post ai iconite, ultima e special pt asta, foita cu sageata verde. Cauti raspunsul la care vrei sa raspunzi si in loc de raspunde apesi ultima iconita si ai sa vezi ce se intampla... ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
ankcta spune:
Gaby eu am incercat testele pt fertilitate oview, cam asa. Acolo scria ca daca a doua liniuta este stearsa nu esti la ovulatie.....La mine niciodata nu se potrivea testul cu secretia 

Sper sa fie bine la voi
In curand