Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 8
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Fetele cate aveti peste 30 ani ? Sau sunt cea mai baba?! ank |
eu
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
corinush86 nu vreau sa te sperii dar am cunoscut o persoana cu aceleasi probleme ca tine si singura modalitate de a avea bb este FIV
din cate am intes de la ea mi-a zis urmatoarele: fiecare (out) se transforma in chist pana sa ajunga la maturitate asa ca ea nu avea nici o sansa natural si astepta ptr fiv, sper ca nu am zis vre-o prostie
dar asa am inteles de la ea
eu i-ti dorec sa reusesti natural si sa nu te superi pe mine ca ti-am zis eu asta stiu
camcris spune:
in felul urmator
[ quote ]citat din mesajul lui cixinica
..............................................
[ /quote ]
trebuie sa stergi spatiile din paranteze
ankcta spune:
Cam cris am vazut ca u urmaresti strict temp bazala. Am trecut si eu prin faza asta de cateva ori dar mi se parea ingrozitor de stresant. Acum am schimbat stilul
incerc sa fiu mult mai optimista si sa-mi schimb gandirea. Incerc dar sper ca voi reusi.
In curand voi fi
. Asa tb sa gandim si vreau sa reusim toate 
camcris spune:
| citat din mesajul lui ankcta Eu nu mai stiu cum sa imi trec semnatura noua! Help |
te duci la editeaza profil, la sfarsit optiuni profil apesi + si introduci ce vrei sa-ti apara la semnatura
camcris spune:
ankcta doar o luna jumate am luat temperatura ca am schimbat dr. dar acum m-am lasat pentru ca banuieste care ar fi buba si in ianuarie merg la histeroscopie asa ca nu mai am nevoie de lauat temperatura
camcris spune:
| citat din mesajul lui cixinica fetelor , vreau sa pun citat in raspunsul meu si nu stiu cum. Ma ajutati, va rog? ![]() |
ai reusit?

, vreau sa pun citat in raspunsul meu si nu stiu cum. Ma ajutati, va rog?