Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Am venit si eu la cafeluta. Scrisesem un mesaj lung dar l-am sters din greseala. Of... Nu-i nimic, scriu din nou. Bun venit noilor aspirante. Sa le dea Dumnezeu un bebe sanatos cat de curand.

http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

mai ai 3 zile pana la testare

hai cu ||

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu ai intrat pe ultima suta de metri, ce frumos! In curand vine bebelina. Iupi.
Corinush esti bine venita printre noi, desi nu ne suparam daca pleci mai repede la odisee si ti se implineste dorinta de a deveni mama.
dulce toate fetele si tuturor romanilor.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinush86 spune:

multumesc mult de tot...
bobpixel as dori sa iti urez si eu din suflet mult mult noroc si sa auzim de cele 2 II pentru ca m-a impresionat foarte tare intamplarea ta si chiar as fi fff bucuroasa sa fi mamica dupa toata trauma suferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Racheel ce frumos ar fi, dar ieri a inceput spottingul din pacate. Oricum din ianuarie ma apuc serios de investigatii, nu se mai poate, avem deja aproape 2 ani de incercari, e ceva in neregula.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinush86 spune:

si eu as vrea sa am in burtica un mic samburel si sa depasesc etapa de aspiranta dar na...cum o vrea DD
o sa va spun pe scurt povestea mea pentru a ma cunoaste mai bine si pentru a ma sfatui in caz de gresesc
am 24 de ani, sunt casatorita de 2 ani si 5 luni cu un om minunat.am luat de la 19 ani si pana anul aceasta in februarie AC tri-regol fara oprire la indicatiile medicului...mentionez ca mi-am facut investigatii mereu cel putin odata pe an insa nu am avut probleme niciodata.inainte de AC aveam un ciclu dereglat dar imi venea lunar insa cand imi venea aveam dureri de am si lesinat la scoala de nu stiu cate ori.in timpul AC a fost fff bine...dureri suportabile si cantitate cat de cat decenta...in februarie am zis ca gata vrem bebe...am fost la o doctorita si am facut analizele de preconceptie insa doar o parte din ele...nu am facut cele care se fac in anumite zile a CM...analizele mi-au iesit foarte bine si a zis spor la lucru...ovarele erau curate fara chisturi...am incercat pana acu 2 luni insa fara rezultat...vedeam clar ca nu am ovulatie...sotul si-a facut spermograma sa eliminam si acolo un stres si i-a iesit foarte bine...mie la ecogram mi-au iesit numerosi foliculi in ziua 2 a cm de dimensiune 3-4-5-6-7 mm.am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice.mi-a zis ca daca sunt de acord sa incepem o stimulare ovariana pentru ca se vedea clar ca nu am ovulatie.am luat din z5-z9 clostilbelgyt cate o pastiluta pe zi iar de ieri din z16-z25 cate una de duphaston.chestia ciudata a fost c aimediat in z10 am vazut asa zisul mucus ce seamana cu albusul de ou crud si sunt ffff nedumerita ca nu pot crede ca am ovulat imediat in urmatoarea zi...este posibil asa ceva? iar mucusul l-am sesizat dimineata pe hartie ca se intindea si atat...apoi pauza.am avut scurgeri mai abundente dar nimic altceva.am avut zile in care m-am simtit mai obosita, am avut dureri de ovare si crampe la stomac.ieri am avut o greata terbila si azi simt cum imi amorteste mana(lucru care l-am mai simtit zilele trecut)...cert e ca nu prea am asa mari sperante luna asta deoarece nu ma duc la medic decat vineri adica in z19 pentru ca pana acum doctorita a fost la n curs de calificare...dar luna viitoare sunt decisa sa imi faca mai multe eco transvaginale.cam asa e povestea mea pe scurt. acum astept sa vad dc luna asta mi-a mers productia de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

katy asa sa faci sa te apuci serios de investigatii ca si eu tot asa am stat ca si tine si uite acum ce emotii am pana in ian

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele! Sper sa ma reprimiti si pe mine! de aproape un an ma chinui sa trag un amarat de net dar acum am reusit....
La multi ani tuturor romanilor, astazi de ziua noastra!
Am citit ceva din urma dar mai am mult.

ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

la multi ani fetelor!!!!

eu sunt chiauna ca m-am culcat pe la 3 si m-am trezit la 8 ca aveam programare la cometica, vreau sa ma bag acum o ora la somnic ca pe la 4 iesim la masa cu parintii

fetelor am azi un optimism de mor cred ca daca nu raman luna asta in ianuarie sunt gravi...gata nene trb sa fiu optimista ca altfel vad ca nu se prinde

va pe toate si sa petreceti frumos azi

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Buna fetele! Sper sa ma reprimiti si pe mine! de aproape un an ma chinui sa trag un amarat de net dar acum am reusit....
La multi ani tuturor romanilor, astazi de ziua noastra!
Am citit ceva din urma dar mai am mult.

ank

la multi ani!
bine ai revnit pe la noi si de data asta sa stai cat mai putin si sa te muti repede la odisee
ce poti sa ne zici despre tine, de cand inerci pentru bb?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Sa dea DD sa fie bb draguta Bob! Si eu tin pumnii

ank

Mergi la inceput