Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Acum o sa va pun o intrebare de incepatoare, dar in fine... Eu fac teste de ov., iar in ziua 15-18 am avut 2 liniute la test, numai ca a doua era ff slaba. Nu este liniuta aparuta dupa uscare, pt ca dupa ce se usuca, nu mai apare nimic.Ei, acum am teste cu o linie si cu 2 linii slabe...oare sa fi fost pozitive? La mine pe prospect nu scrie nimic de intensitate, ci numai de timpul maxm de citire. (liniuta2 a aparut imediat)
Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic, ca am explicat cam confuz

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

fa-ti teste pana iti apare liniuta T mai inchisa decat cea de C.Atunci esti la ovulatie.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Gabita testul este concludent doar in primele 10 min., indiferent de marca. Pana la urma si ei specifica pe cutie ca daca il citesti dupa cele 10 min. rezultatul nu este unul sigur. Eu te sfatuiesc sa repeti testul cu urina de dimineata si te asteptam cu grag sa ne spui rezultatul, hai ca poate incepe luna cadourilor II inca de pe 1. Sa facem putina atmosfera hai Gabita

http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Stiu, dar nu am avut rabdare decat sa zic maxim un minut, am crezut ca e iar negativ, m-am enervat si l-am bagat la loc in ambalaj..nu stiu daca a doua liniuta a aparut in alea 10 min sau dupa..si acum mi-e frica sa fac altul, nu vreau sa fiu dezamagita, mai ales ca inca nu au venit "musafirii". trebuia sa vina luni, pe 29. duminica au curs vreo 2 picaturi roz..si de atunci deloc.nu mi s-a patat lenjeria,in schim secretia e oleaca rozalie.nu am dureri ca inainte de menstruatie, doar o mica jena, ca si cum as fi racita, nu prea stiu sa explic.oricum, saru'mana pt sustinere.sa dea d-zeu sa fie asta cadoul tuturor de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu azi raportez Z1.Incep tratamentul cu antibiotice de azi ptr metroanexita dr. Poate dupa tratament.............am surpriza de craciun.Va pup si La multi ani de ziua Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Din pacate betahcg este perfect negativa <1.20
Incerc sa nu-mi pierd cumpatul, in momentul asta sunt cat de cat calma si motivata pentru luna urmatoare. Nu rezolv nimic cu o criza, o sa incerc sa-mi repet asta. Am reusit sa avem bebe o data, vom reusi si a doua oara! Si asta mi-o spun mie, nu incerc sa pacalesc pe nimeni. Cat timp suntem sanatosi si avem sanse sa facem copilasi, nu putem sa ne dam batuti, nu avem voie !
Va multumesc pentru sustinere, dar va dau intalnire luna viitoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu am 34 de ani .............inca o babuta alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

BobPixel trebuie sa-ti pastrezi calmul. Sigur va fi curand bb, asa trebuie sa gandim. Capul sus si spor la ca sigur va fi bine. Doar asa trebuie sa gandim.
Gabi mai incearca un test ca va fi bine. Nu gandi ca nu va fi , gandeste ca te asteapta 9 luni minunate.
toate

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

BobPixel trebuie sa-ti pastrezi calmul. Sigur va fi curand bb, asa trebuie sa gandim. Capul sus si spor la ca sigur va fi bine. Doar asa trebuie sa gandim.

Astept Z1, sper sa vina saptamana asta, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Imediat ce am si rezultatele analizelor, merg la doctor sa-mi dea antibiotic, ca sa rezolv pana la urmatoarea ovulatie si cu cistita asta sau ce-o fi. Timpul le va rezolva pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

uuuuaaauuuuu cate aspirante noi....bun venit dar fuguta repede la odisee ...

ralu, cred ca ai emotiii.....

fetelor pai ce facem aici....haideti cu II

mi-a lasat miha un mes pt voi: va iubeste pe toate dar se simte foarte ru, are greturi mari si vomita intruna si doarme mult....tipic pt o graviduta asa ca va transmite de molipsire si se gandeste la voi

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gabita, draga, tu presteaza acolo ca nu face rau.....ca asa se prinde bebe nu cu teste de ovulatie....mai rau te stresezi

nu te supi pe mine....m-am bagat si eu in seama

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

nu ma supar
noi ne facem treaba, o zi da, una ba, acum pana nu vad rosu nu o sa ma las, dar este stresat, iti imaginezi...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput