Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, ce tip de peste le dati la fulgusori?
Eu i-am dat numai pastrav si salau. Voi? As vrea sa mai incerc ceva. Dar nu stiu ce.

Dana, mama lu' Pinky

Si eu tot pastrav si salau. Ultima data am incercat somon, nici macar nu a vrut sa deschida gurita. Eu am grezut ca este de la greva dar m-a linistit Lili_a ca nici Lila nu l-a acceptat. Acum nici nu stiu ce sa iau.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dana n. mirific peisaj, pe mine ma indeamna la leneveala..

Simina faina saniuta!!! spor la cozonacit!!!

ralu ma bucur sa te 'revaz'; despre timpul liber ..si eu ca Ramonika visez la un epilat ca lumea nu in goana calului; sa treaca gandurile negre vizavi de intoarcerea stii-tu-unde..
p.s. sa punem o pila la mosu'?!(ptr.pachetel)

andre ma bucur ca party a fost reusit ,iar despre comportamentul Chiarei ..ce pot sa zic..copiii simt dragostea

many sper ca Vlad sa revina cat mai curand la sentimente mai bune fata de papa; o fi vreo conjunctura de factori ,care l-au dat peste cap..nu ies ceva dintisori?!

hai,nu ma innebuniti..e oficial? intram si noi in aceeasi oala? (nu m-am uitat la tv deloc zilele astea)

trimit ca m-a bulversat stirea asta..pauza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

copilul meu inca nu doarme, nici leganat, nici alaptat, nici plimbat, nici pus in patut. Asa ca tati si-a pus pe mail cartea lui tanti aia cu no-cry sleep solution blablabla sa citeasca la munca si de maine asta lecturez si eu ca nu se mai poate. Inafara de faptul ca imi vor cadea in curand mainile din umeri, adormitul - cel de seara - s-a prelungit de la 5-10 min la 1 ora, 1 ora +. Azi 1h 35'. And still counting. Deci e f clar ca merg pe un drum gresit.
Sper sa si reusesc sa schimb ceva curand, pentru confortul tuturor.

Lili la voi cum merge? Aveti deja o saptamana? Hai zi-ne pls si mai zi si de voi

Andre ma bucur ca esti in pasa buna cu Buni . Pana cand sta tura asta? sau inca nu e hotarata treaba? Sa stii ca de asta mi-e si mie teama, ca si intoarsa la munca, nu voi mai regasi niciodata scanteia si ca ma voi intreba in permanenta (nu din cand in cand ca inainte) ce caut eu pe acolo...

Raluci semnatura e beton . Mi-ai amintit si am scos-o si eu pe aia de anul trecut . Pupa Remusul pictor norocos

Lylyana un gand bun si de la noi

Shtephy cum mai sunteti? hai zi doar de voi putin si doar de bine

Dana e grozav la voi

Angi_san tare cu spanacu' . Multumesc de incurajare . Ce frumos cu zilele de nastere, mai rar asa ceva . Sigur vor fi gata m pana atunci .

Cristina_boc imi pare rau ca si tu esti necajita. Tinem pumnii macar analizele lui Andrei sa fie bune si sa-ti ridice moralul

Diana imi pare rau ca vi s-au dat planurile peste cap, tare greu tre sa fie cu bagajele. Insa asa cum zici si tu, tot e un lucru bun ca nu incepeti acolo cu sarbatori departe de cei dragi. Drum bun in formula restransa si succes!!!

gata, chiar nu mai pot. Copilasul a adormit la 11.38 - nu s-a inatmplat asta niciodata. Plec la lectura . Poate e cineva care a aplicat vreo metoda de asta si deja functioneaza? sa ne spuna si noua? macar ca incurajare?

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La peste nu ma bag...Danut nu papa ou, ficat si peste. Fain nu?
Bineinteles ca nici la ora asta nu doarme si a plecat tati sa incerce sa il adoarma ca eu am incercat pe la 22.00 si a fost rateu. A papat laptele, a coborat din pat, a facut kk(ca doar abia facuse baie) dupa care a plecat prin casa si nu stiu de unde la un moment dat a gasit un pachet de servetele pe care l-a molfait si a rupt o bucatica de plastic cu care s-a inecat si a boratocit tot lapticul pe covor in sufragerie. Acu sper sa adoarma si sa nu mai aiba si alte idei

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
copilul meu inca nu doarme, nici leganat, nici alaptat, nici plimbat, nici pus in patut. Asa ca tati si-a pus pe mail cartea lui tanti aia cu no-cry sleep solution blablabla sa citeasca la munca si de maine asta lecturez si eu ca nu se mai poate. Inafara de faptul ca imi vor cadea in curand mainile din umeri, adormitul - cel de seara - s-a prelungit de la 5-10 min la 1 ora, 1 ora +. Azi 1h 35'. And still counting. Deci e f clar ca merg pe un drum gresit.
Sper sa si reusesc sa schimb ceva curand, pentru confortul tuturor.

Off Monis, acum a adormit si al meu...dupa o ora jumatate

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75
[many sper ca Vlad sa revina cat mai curand la sentimente mai bune fata de papa; o fi vreo conjunctura de factori ,care l-au dat peste cap..nu ies ceva dintisori?!

hai,nu ma innebuniti..e oficial? intram si noi in aceeasi oala? (nu m-am uitat la tv deloc zilele astea)

trimit ca m-a bulversat stirea asta..pauza..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Nu stiu de ceva dintzisori ca nu este chip sa ma uit in gurita lui, abia, abia il spal pe dinti cu muscarile de rigoare. Ce de dintisori are David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, ce tip de peste le dati la fulgusori?
Eu i-am dat numai pastrav si salau. Voi? As vrea sa mai incerc ceva. Dar nu stiu ce.

Dana, mama lu' Pinky

Dankutza, al meu mananca cu placere si somon. Chiar ieri a mancat somon cu cartof, putin unt si patrunjel (pasate cu furculita)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna gagici, va scriu din Valea Plingerii fara a fi in stare de raspunsuri pt fiecare, dar va asigur ca ma gindesc cu drag la toate mamicile/puisorii din dotare
Pe fondul vaccinului de vineri Lila a reusit sa si raceasca cobza, are M si nasul infundat, tuseste, ii curg ochii, febra moderata 38.3. Evident, nu maninca absolut nimic in afara de tzitzi la care o apuca sufocarea si voma de la mucozitatile de pe git. Noi miine cica plecam in vacanta. Toata ziua am stat si m-am perpelit daca sa plec sau nu, familionul a votat sa ca sa plecam, ce-oi face eu pe acolo cu copilul bolnav nu stiu.
Pe deasupra atacurile astea de panica cu stirea cu CIC-ul ma omoara cu zile...
lyly multa sanatate bunicului si sotului
ralu imi pare rau de masina
raluci foarte tare renus, ii place ciocolata de mic Si mie mi-e dor de tine
monis ce frumos si interactiv se joaca Iulian, Lila e asa comunicativa doar daca o alerg si o amenint ca o prind de fund
Dozz cred ca trebuie sa-i muti ora de culcare Ane mai tirziu nitel ca sa prinzi si tu putin timp cu ea, cred ca ti-e tare dor
Diana mama ce schimbare radicala de planuri, eu zic sa lasi bagajele asa facute pt la anul
Am 1000 de taburi cu poze deschise, sper sa apuc sa vad fulgusorii frumosi inainte sa plec. Ce-am vazut totusi si m-a emotionat tare a fost peisajul de iarna de la Dana
Ancutza imi pare rau de buzita Sabinei
Gabitza am o imagine tare frumoasa in cap cu mucosii cerindu-si dreptul la tandrete agatati de picioarele tale
Simina spor la business, eu am noroc ca fac si mama si bunica-mea cozonaci buni-buni. Ce mai face Maya cu nasucul julit?
many te pup si te imbratisez cu drag
Ramonik ma tot tin sa te intreb ce mai face Vladut, cum mai interactioneaza cu Ruxi? Cu revelionul, eu astept sa vad ce-ti raspunde many si iti zic Urez in avans pt cretulina scumpa ca nu stiu daca mai apuc miine sa intru
angi iti urez si tie sa petreci frumos
coque te-ai mai gindit la rucsacelul ala de la chicco de carat copilul? Eu o sa iau la mine si carut si ergo (desi e cam grea acum dar sper s-o care tac-so) si mai sper sa mearga si pe propriile piciorute
Cu scuze multe pt intirziere, vreau sa urez de bine si frumos si fulgusoarelor Chiara, Maya si Ari si bineinteles Dankutzei
Andre ma bucur ca e totul ok in relatia cu buni, sint foarte curioasa daca e chiar adevarata faza cu mostenitul antipatiilor. si eu principessa aniversata
stephy prin ce cosmar ati trecut cu totii, te imbratisez strins si sa va insanatositi repede
M-am scuzat de la inceput ca sint cam cu temele nefacute, va rog mult sa ma iertati ca nu mai apuc sa raspund asa cum trebuie si va K, na_bo, padi, biara, ali, alinus, cristina_boc, doris, lumi_R, smara, lumi-calin, miany, dymomo, licurici, flavours, ionela, tina, laura-andreea, floricik
Acestea fiind zise ma duc si eu la culcus, ca miine dimineata am bagaje de facut si apoi de zburat un copil mucios.

Mergi la inceput

Ruxandra

Raluca Magdalena

Eva & Dragos

Sa cresteti mare, sanatosi si fericirea sa nu lipseasca din viata voastra. Dragi mamici sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

pfff.. le-am gatat cat de cat de prezentare GLOBURI

si acu sa ma bag la flotari, ca aveti o limbarita/tastarnita

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput