Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Many draga mea draga si Renus tot asa greva a avut de vreo 3 sapt, insa ziceam ca de 2-3 zile este in revenire

Ralu - ce nenorociti, toata lumea fura pe toate partile de la aia de ne conduc pana la aia mai amarati. Hai nu fi necajita vin eu sa va iau

Many ca bine zici de papanasi astept si io.

Uf bebe 3 ce vis frumos

Lyly ce ma bucur ca ne-ai dat vesti, Doamne ajuta sa fie totul bine

Licurici hai baga si tu macar noapte buna

pupilici la gagigi

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Eu acum am vazut ca am primit o buburuza, langa stelutele de membru junior. Monis, tu m-ai felicitat acum cateva zile, mi-ai zis ca-ti place buburuza, dar eu credeam ca o alinti asa pe Ana si ma miram ce-ti veni brusc sa imi faci asa marturisiri

habar n-am ce-i cu buburuza, poate imi explica cineva. oricum, e simpatica.

hai, bonne nuit!

[edit]: acum am vazut ca e de la donatii buburuza.

si eu acum am vazut ca ai dat EDIT

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

cat apuc si eu (cred ca am sarit ceva intrebari in ultima vreme, va rog nu va suparati, n-a fost deloc cu intentie. citesc dar daca nu raspund pe moment, ceea ce reusesc tot mai rar, uit ):

Dozz pentru asta clar e bun caietul, ca si mie mi-a folosit cand ti-am trimis tie cum am introdus solidele . Sa dea Doamne sa vina bb2 cand vreti voi .

Si multumim de incurajarea cu jobul, cred ca toate avem nevoie. Clar ca se poate, doar ca acum e socul f mare ca e din scurt... Tu stiai de mult data la care te vei intoarce, eu de ex aveam setat in cap ca mai sunt undeva 6-8 luni sau chiar mai mult, de asta termenul de 1 luna imi da fiori.

Many singura reteta de papanasi am pus-o in documentele de pe contul comun, alta nu stiu. Spor la iesirea din Valea Plangerii! Sper sa revina Vladutul curand la meniurile cu care erati multumiti.
Si noi am trecut pe acolo, e drept ca dupa boala si nu atat de mult timp, dar acum pare ca-si revine. (asta cred ca e un lucru despre care ma mai intrebase cineva si nu am raspuns la timp ). Nu vreau sa zic hop, dar incepe incet-incet sa mai pape cate ceva. Va pup tare!

Ralu imi pare rau de Daciutza . Banuiesc ca n-au gasit-o . Inca! Hai nu mai fi necajita!
Ce ai scris tu acolo la inceputul capitolului sunt spaimele tuturor, acuma cumva le-om descurca pe toate.

trimit si sper sa mai revin dupa ce culc pitic marait care nu se da adormit, tot s-ar juca

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Multu fetele ..nicio veste normal..va anunt dc se mai intampla ceva..

Lyly, succes maine bunicului tau cu operatia! Sa vii cu vesti bune!

Nu sunt intr-o stare prea buna..ma duc sa fac un dus si apoi sa mai vb cu mama la telefon..care acum sudeaza tigarile

Va pupic pe toate fara exceptiune!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Nici la noi Danut nu doarme asa ca am citit cu el in brate, pe picioare si alte variante de genu.
Si pe mine ma sperie ideea de reintoarcere la scarbiciu si asta pt ca postul pe care lucram eu era temporar iar acum oferta e in ture 12 cu 24, 24 cu 48. Eu am mai facut 1 an jumate de ture de noapte si mai ales ca de obicei 12 ore inseamna 14 sau 16 e urat de tot .Plus ca cine sta cu el atatea ore... Speram sa imi gasesc altceva la inceptul anului viitor(aveam in plan sa incep cautarile din feb) dar se pare ca vor hotara altii pentru noi .
Va pupacesc pe toate si as vrea sa am timp sa va scriu macar cateva cuvinte la fiecare dar vad ca nu reusesc.

Oricum Remus e f tare.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am reusit sa adorm alexul, dupa o ora de frichineli!
ieri noapte a fost a patra de somn intrerupt la fiecare 15-30 min, drept urmare i-am dat 3 ml de nurofen, pe la 12, in ideea ca-l dor dintii, si bine am facut, ca si-a revenit intr-o ora la trezirile standar de 3 ore.
acum sper sa doarma bine.
cat mai apuc, o sa citesc macar capitolul asta de la inceput, macar sa fiu la curent cu noutatile, daca nu apuc sa si raspund

edit: vazut Santi, Chiara, Renus si Maya motata, si mai am de vizonat

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, ce tip de peste le dati la fulgusori?
Eu i-am dat numai pastrav si salau. Voi? As vrea sa mai incerc ceva. Dar nu stiu ce.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara ,gagix!!!

abia am reusit sa imifac putin timp sa intru...noi suntem tot mofturosi la papa (pranzul e singura masa care o mananca mai cu viata),dar...am identificat cauza:avem 3 coltisori de premolari si cred ca vine si al patrulea..(deci,Lumi-cuscra,ne tinem tare dupa voi)...

ma duc sa citesc putin din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ralu, imi pare tare tare rau de masinuta
cu grijile ref la inceputul serviciului, iacata ca incet incet ne cuprind pe toate poze cu poponitzu ai mai pus? caci recunosc, nu m-am uitat
show-uri cu "coautorul" (cum parca sunt denumiti tatii pe la dovlecei ) cred ca sunt frecvente, in varii motive, sau chiar fara motiv. descarca-te aici, face bine de tot!
sa va traiasca finutul!

Many, sper sa isi revina Vladutul cu greva cat mai repede

madam K, daca erau 4+, ma bagam eu la oferta

s-a trezit

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Eu sunt rupta de stiri, nu am vreme sa citesc hotnews, ziare, nimic. Dar cand aflu de la voi cat se sucesc si invartesc guvernantii astia cu CIC-ul, mi se face rau. Imi pare tare rau pt voi si pt orice mamica. Eu nu pot intelege cum se gandesc ei ca pot anunta pe cineva asa, brusc, ca tb sa se intoarca la lucru, cum sa aranjezi bona in cateva saptamani???

Mai doream sa zic ca la noi au fost cazuri de mamici disponibilizate direct la intoarcerea din CIC, daca postul a fost desfiintat pe motive de restructurare. Din cate stiu eu, nu poti fi disponibilizat pe motive care tin de persoana ta, in cazul asta esti protejat 6 luni. Nu vreau sa va induc in eroare, dar mai bine sunati la voi la birou si intrebati, sa nu aveti surprize mai tarziu.

Oricum, eu sper sa fie isterie nationala doar si sa nu va afecteze CIC-ul scurtat si pe voi.

Si postul meu s-a desfiintat, dar mi-au pastrat in statul de functii un post de executie, asa ca sa nu fie ei vinovati.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput