Prietene la bine si la greu - 82
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lili la voi cum merge? Aveti deja o saptamana? Hai zi-ne pls si mai zi si de voi ![]() |
Merge precum cotele apelor Dunarii - "stationar"
![](icon_smile_big.gif)
A trecut de ora 12 deci
![](birthday.gif)
![](toba.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miany75 spune:
am revenit..
many sa stii ca nici eu nu am sanse sa vad ce se ascunde in gurita...mi s-a parut mie ca vad ceva la o partida de dragaleala si asta-seara(dupa ce a adormit ,mi-am strecurat degetul la el in gurita si am simtit coltisorii)..
monis nu stiu ce sa zic de somn,noi (so far,God tahnk you) nu avem probleme; david,dimpotriva adoarme mai usor de o vreme (peste zi,zice "na-ni" si merge in dormitor,eu dupa el ,povestim ,ne pupacim si ..somn)..
raluci super taree renus!!! super tare semnatura!!
Lili multa sanatate Liloasei si o vacanta cat mai reusita ,avand in vedere circumstantele..
multumim tuturor fetelor ptr.comentarii la pozici!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf. Andrei si cum noi avem fulgusori pe care ii cheama Andrei/ea, dar si mamici Andree sa curga sa cante
si iar sa bem
Dragilor multa, multa fericire si sanatate
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Monis, ce tare e Iulianu cum da el in marsalier sa coboare din pat, racusor in miniatura
Mai ca discutati de caldura in casa/hainute, noi suntem tot pe manecute lungi si vestuta sau body maneca scurta si bluzita pe deasupra, in jos pantalonasi si o pereche de sosetute. Dar la noi cam vajaie vantu prin casa ca nu suntem posesori de termopane, si pe jos e un vajgau..
Dana, sa nu uit, un peisaj mirific la voi acolo, vreau si eu
Raluci, tare semnaturica matale, si mosh si ala cu trandafiru, prea multe nene
Andre, se vede ca buni a venit cu forte proaspete de acas, si te-a mai scutit si pe tine putin, iar dca deja o banuiesti de sentimente de admiratie, toata stima pt buni!!
Hai te rog eu maine, vino cu vesti mai de la sursa, sa ne placa poate..si urechilor noastre, chiar sunt tampiti astia??
Floricik , sa ii fie de bine tunsuleala zburlitei!!Sa ii creasca mare si frumos inapoi
Lyly, sa treaca bine bunelul prin operatie, tin pumnii!sanatate multa si lui tati!
no..dau un send ca laptopu meu e turbat/virusat si imi papa mereu mesajele, sa nu raman iar de fraiera Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 am revenit.. many sa stii ca nici eu nu am sanse sa vad ce se ascunde in gurita...mi s-a parut mie ca vad ceva la o partida de dragaleala si asta-seara(dupa ce a adormit ,mi-am strecurat degetul la el in gurita si am simtit coltisorii).. miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Nu mi-a trecut prin cap sa fac asta in timp ce doarme
![](bang.gif)
Acus ma duc sa-l caut in guritza. Multam' de pont
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)
laurairina13 spune:
Sa bag si io repejor urarile de LMA pan nu ma fac de rusine pe aici Raluca
Ruxi cretulina
Eva si Dragos
Si tuturor Andreelor si Andreilor, si m-am scos de urare
Si va pupez din mers, mai bag o turica mica de croset, si nanel!
ps.Lili hai sa aveti vacanta frumoasa si sa nu fie prea tare racita Lila mica Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
miany75 spune:
licurici mai pune ceva la pret..zic eu..sunt minunateee!!
va las si eu ceva de cinsteala pe maine.. si...felicit si eu pe toti(toate) cei(cele) ce isi serbeaza ziua de nume..sa fiti sanatosi ,fericiti toata viata!!!
...si ptr. fulgusorii dragi nascuti intr-o zi de sarbatoare...La multi ani,Ruxandra de ramonika!!!
la multi ani,Raluca Magdalena de lauradi!!!
La multi ani,Dragos si Eva de gabitza!!!
Sa va fie viata o sarbatoare continua,sa aveti parte numai de bucurii si sa le luminati zilele parintilor vostri!! mamici,sa va traiasca minunile!!!
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Nu mi-a trecut prin cap sa fac asta in timp ce doarme ![]() Acus ma duc sa-l caut in guritza. Multam' de pont ![]() mami de ![]() |
ma bucur ca am putut fi de folos..
![](pupic.gif)
miany75 spune:
ma retrag si eu..sa fiu apta ptr.dragaleli si alte cele..ca D-zeu stie daca se indura nemernicii astia de noi...o noapte linistita si o zi frumoasa maine (azi,de fapt)!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Am si eu un cra-cra pe care vreau sa-l impart cu voi: Annabelle a mers singura aseara!!!
Pana acum a mers doar tinandu-se de mobile/pereti(niciodata tinuta de manute,4x4 sau in genunchi).
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi