Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
katalina, eu am scaun de masa de la Hauck, f multumita sunt. husa se spala la masina, centurile f bune, masa stabila, el de asemenea.
scaun de masina am de la britax romer, adus din franta.
io..cam nedormita, ca am "dormit" cu flacaii asta noapte..si cd se foia unu cd altu..Stefan mai si tocane la degetu' ala asa zgomotos..deci, ioc somn, iar de pe la 5 l-am pazit pe al mic sa nu faca galagie, sa doarma fra-su..
azi sper sa ajung si eu prin oras, pt una-alta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:

LA MULTI ANI SEBI, MIC LUPTATOR CU DINTISORI! SA CRESTI MARE SI SANATOS!

LA MULTI ANI STEFAN ANDREI! MULTA SANATATE! 

ALINA, dar de ce a avut Victor temperatura? de la vaccin?
Andrei a racit, si cred ca a luat de la sot 
are aceleasi simptome; bine, si eu sunt putin luata, dar eu am rezolvat rapid cu paracetamol. i-am trimis mesaj pediatrei, sa vedem ce zice cand ma suna. e foarte fonfanit, dar nu reusesc sa ii scot mucisorii, sunt in gat cumva 
asa nu are febra, se joaca, desi e putin marait ca il enerveaza mucii, si mai si sughite acum
sunt cam suparata, ca raceste cam repede, acum o luna viroza, acum iar 
ce sistem imunitar isi face daca el raceste si trebuie sa ii dau pastilute? fie si ele homeopate...ca asa nu pot sa il las, ca e periculos sa nu faca otita ...
fug la el ca a inceput maraiala maxima de la sughit. dar apa nu a vrut sa bea, la san nu, asa ca tre sa asteptam sa ii treaca 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
Sebastian Petru Andrei, de Lalala13
Felicitari pentru dintisorul nr.2!!
Stefan Andrei, de cristina97
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
mericica30 spune:
nu stiu ce folositi voi cand curatati nasucul copiilor dar eu am cumparat saptamana asta un aspirator nazal care se conecteaza la aspirator de la farmacie si sunt foarte multumita de el.inaite foloseam o pompita si TEA nu mai vroia de nici un fel sa stea cuminte cand o curatam in nas
aspira foarte usor si bine
giorgia23 spune:
Neata
Sebastian Andrei si felicitari pt dintisori
Stefan Andrei
Tina eu am pus dovleac din ala galben taiat cubulete la congelator dar am facut si piure si l/am congelat...cred ca e mai bine direct piure ca nu mai stai sa dezgheti,sa fierbi si sa pasezi 
Racusor offf mami iar raciti...
-ici sa va faceti bine repede
Alina ma bucur ca a iesit petrecerea bine
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
noi cam la fel cu somnul, adica super bine, desi aseara ne-a prins aproape miezul noptii si nu avea somn... dar cum azi iar ploua, sigur imi doarme mult!
ieri mi-am luat un storcator mai bun decat al meu, si am bagat si eu la proba merele intregi. a iesit un suc tare bun si, cum eu tre sa impart cu toata casa si n-a vrut nimeni, am luat-o pe Isa la probe: ghici ca daca nu-i mai dadeam dadea repede din picioruse si din manute zici ca era elicopter!! a lipait din lingurita cam 50 ml, asta dupa ce mancase si la san mai devreme. dar pofta e mare! deci, am probat pana acum suc de portocale, de pere, de mere si urmeaza de morcov. si pireul de fructe ii place... eu i le dau de proba, sa se obisnuiasca cu gusturi noi si cu lingurita (deja a invatat sa prinda lingurita cu buza de sus si ma trage de mana sa tina si ea lingurita
). legume dupa 6 luni, oricum ne va mai spune pediatra ce si cum la control. dar mai devreme de ianuarie nu vreau sa inlocuiesc nici o masa si, daca merge bine cu lapticul, nici atunci! luam diversificarea ca pe o completare...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
uf..racusorule, eu zic ca mihai raceste de la stefan, dar la voi...e greu tare cu mucii astia care nu ies. aerosoli cu ser fiziologic..patutul ridicat un pic la cap...eu i-am pus si vibrocil- aici parerile sunt impartite, insa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
CarmenAlbu spune:
Sebastian Petru Andrei, de Lalala13
Felicitari pentru dintisorul nr.2!!
Stefan Andrei, de cristina97
Buna dimineata si de la noi!!
A venit scaunul de masa!!!!
Aseara Leti a stat cu mami la bucatatrie peste o ora, am gatit, am vorbit ne-am jucat, ne-am invartit ce bine a fost, nu mai vroia sa o scot din el, pozitia culcat cam ca in scoica deci nu i-am solicitat spatele, s-a uitat la noi cu mult interes cat am mancat, se ridica f mult cat sa nu stau cocosata sa ii dau sa manance si se lasa pana la nivelul unei mese normale!
Cand vet lua sa va uitati sa fie cat mai greu/stabil ca Leti se misca mult in el, se impinge , se da spre fata nu imi vine sa cred ca putere are!
Racusor imi pare rau de Andreiutu bolnavior iar
Noi folosim masti cand suntem raciti, poate va functiona si la voi!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Lala, felicitari pt. !!!Si eu ma tot uit dupa dintisori... Natali ce prinde devoreaza tot, cateodata si cu tipete... Acum chiar ma duc la culcare Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
asa si noi...cu un urlet nervos ca de tigrisor, de parca rupe tot in cale...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo uf..racusorule, eu zic ca mihai raceste de la stefan, dar la voi...e greu tare cu mucii astia care nu ies. aerosoli cu ser fiziologic..patutul ridicat un pic la cap...eu i-am pus si vibrocil- aici parerile sunt impartite, insa. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
e f bun si uleiul de eucalipt, sau acele capsule de Karmol care se sparg si se pun pe batistuta...asta daca are nasucul infundat...
sanatate lui Andrei, si voua...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

!!!