Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

katalina, eu am luat scaun de masina, nu de masa...

noi avem scaun de masa de la www.babytrend.ro/La-masa/Scaun-masa-copii/Scaun-Masa-copil-cu-jucarii--Primii-Pasi/" target="_blank">Primii Pasi, e f ok, stabil, reglabil pe inaltime, spatarul reglabil, se spala usor ca e din ceva musama...tavita se paote lua jos cand mai creste copilul si scaunul poate fi apropiat de masa, ca sa pape cu noi la masa....sunt multumita de el...si e aproape nou... sper doar sa stea Filip mai mult in el decat a stat Eric...na, am eu bazdacii mei...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nici nu stiu, poate il tin prea subtire imbracat in casa avem vreo 22-23 de grade, la el sunt 23.5. pana acum il tineam in body cu pantalonasi, de ieri i-am mai pus o bluzita subtire descheiata in fata.

ideea e ca atunci cand racesc eu, nu se imbolnaveste,ca ia anticorpi de la mine. i-am zis sotului ca daca nu are grija de acum si mai vine acasa bolnav, nu stiu ce ii fac a racit ca a plecat dezbracat, si apoi a si adormit dezbracat la televizor, asa ca sambata dimineata era capacit. a fost si greseala mea ca l-am lasat pe andrei cu el, de acum il izolez pe sot .

Victo, am patul ridicat, avem niste carti puse sub saltea. bine, Andrei poate respira, a dormit bine azi noapte, a papat. doar ca e fornait si aud mucisorii aia in gat. ma gandesc ca poate a capatat o sensibilitate asta vara de la AC si de asta tot ii apar mucisori si raceste. la voi cand au fost copilasii bolnaviori ziceati ca se ineaca, ca nu pot respira, ca nu mananca, ei, noi nu suntem asa. se joaca, rade...sa vedem ce mai zice pediatra.

acum doarme putin, dupa un program de maraiala, a adormit in carut in brate nu mai adoarme, dar nici in patut singurel, asa ca doar carutul a ramas

Carmen sa il stapaneasca sanatoasa si sa pape bine in el

Cris, Tina

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreio..vezi ca e Karvol..Carmol e ala de se face frectie :):)

mai, cu uleiurile astea..cu grija..ca pot da intr-o tuse seaca de nu stii cum sa o opresti. eu am patit asa si am deschis geamul la urgenta!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

nu stiu ce folositi voi cand curatati nasucul copiilor dar eu am cumparat saptamana asta un aspirator nazal care se conecteaza la aspirator de la farmacie si sunt foarte multumita de el.inaite foloseam o pompita si TEA nu mai vroia de nici un fel sa stea cuminte cand o curatam in nas
aspira foarte usor si bine

din asta avem si noi

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

[b]Victo/b] si eu am aceeasi problema cu Andrei , nu ma mai inteleg cu el face non stop prostii, reclamatii zilnice de la gradi nu stiu cum sa o mai iau cu el si are aproape 5 ani si asta de cand a venit bb, inainte eram cu el mereu in brate acum trebuie sa ma impart si a luat tasu o parte din responsabilitati si se ocupa de el dar tot degeaba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Racusor offf mami iar raciti...-ici sa va faceti bine repede

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Maine fac si eu banane. Desi mie nu-mi plac bananele deloc, o sa vad ce parere are sotul
Oana, eu am comandat girafa astazi, dar maine cand imi vor trimite mail-ul de confirmare, sau ii sun eu, le spun ca vreau 2. E bine asa? O sa te sun maine si iti spun daca am rezolvat.
Eu am descoperit, din greseala, ca samponul Bubchen pt copii face minuni. Nu am gasit Klorane si m-am gandit sa incerc si Bubchenul si uite ca a dat rezultat. M-am spalat de 2 ori cu el si nu mai imi cade parul aproape deloc.
Eu petele de pe haine le scot turnand peste pete (inainte de a baga haina in masina de spalat) un pic de fairy, sau orice alt detergent de vase. Reteta o am de la mama si multe haine am salvat de la aruncat...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

super...
ideea cu detergentul direct pe pata am memorat-o

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

racusor, mai, da sa stii ca mihai e fornait tot timpul..acu mai nou dr mi-a zis ca e asa pt ca are gatu scurt :):)
cd e racit, e bai, ca il vad ca nu poate respira, si numa in brate stau cu el vreo 2 nopti pana isi rveine.

Mergi la inceput

aha..deci tanti si voi patimiti...
bamboleta, voi cum sunteti? katalina, Victor cum mai e?

asa si noi..ne ocupam totusi mult si de Stefan, nu va inchipuiti ca nu..dar el vrea TOT timpul..bai frate, da vreau sa mai respir si eu.

ioi..aseara i-a ars o palma la asta mic..ca m-am dus si i-am facut baie in cada (vanita am pus-o in cada), pana acum ii faceam in dormitor. ca aia e baia lui!!!..tii..si numa se invartea pe acolo, zapacit..eu nu m-am gandit ca ar fi vreo problema si nu l-am avertizat dinainte..si nu s-a lasat pana nu l-a plesnit pe asta mic..:( no..pai asa nu-mi place...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Victo

uf..racusorule, eu zic ca mihai raceste de la stefan, dar la voi...e greu tare cu mucii astia care nu ies. aerosoli cu ser fiziologic..patutul ridicat un pic la cap...eu i-am pus si vibrocil- aici parerile sunt impartite, insa.

e f bun si uleiul de eucalipt, sau acele capsule de Karmol care se sparg si se pun pe batistuta...asta daca are nasucul infundat...

sanatate lui Andrei, si voua...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

dimineata i-am dat sinupret, oscilo, i-am pus cargol in nasuc si aspirat. ce ne-a zis pediatra si pana acum. sa vedem ce ne mai zice sa facem.

noua ne-a zis sa ii dam pentru imunitate imunobaby, dar e alergic la el. asa ca am ramas la un capacel de oscilo pe saptamana. am mai citit pe net de echinaceea pentru bebelusi sau vitamina C.

9 iunie 2010

Mergi la inceput