Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
tina_80 spune:
Vreau sapt asta sa incep cu supa de legume (radacinoase) si peste cateva zile sa pun si cateva bucatele de dovleac?
E vb de dovlecel sau dovleacul cel mare(de placinta)
Maine imi aduce sotul de la ferma si nu stiu ce sa fac cu el....oare ar fi bine sa congelez cateva portii, asa crud???
Noapte buna delfinariu!
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
Cris2010 spune:
Lala, felicitari pt.
!!!
Si eu ma tot uit dupa dintisori... Natali ce prinde devoreaza tot, cateodata si cu tipete...
Acum chiar ma duc la culcare![]()
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
bumblebee spune:
Neata!
Sebastian Petru Andrei, de Lalala13
Felicitari pt dintele nr2! Sanatate multa si crestere usoara!
Stefan Andrei, de cristina97 
Corina, ii mai dau din cand in cand si ceai lui V, asta dupa Fer, sau cand ii mai vad buzele uscate. Oricum, el nu prea bea, adica are zile cand nu vrea deloc, dar si zile cand primeste 50 ml, acum ca a avut putina temperatura piciul a baut chiar 100. Pediatrul mi-a recomandat cam 100-150 ml intr-o zi.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
senty_mary spune:
buna dimineata mamici si delfinasi
. am revenit si noi dupa o lunga perioada de absenta motivata. nu am avut net si a fost si mama mea bolnava asa ca nu am avut cum sa fiu prezenta printre voi.
Andrei creste, maine facem 4 lunite, am scapat de colici, din cauza stresului meu nu am mai avut laptic asa ca bb nu mai papa la san de la 3 luni jumate 
, dormim toata noaptea, de la 11 la 7-8, suntem vioi, sanatosi si jucausi.
am reusit sa recuperez ceva ceva din urma dar mai am de citit.
va pup si va doresc o dimineata cat mai frumoasa cu bb-i cuminti si sanatosi ca noi tre sa ne imbracam si sa plecam la vaccin.

tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 ne-a iesit si al doilea dinte. .frate da' ce se mai grabesc.... ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Felicitari!

Nina
16.06.2010
mericica30 spune:
buna fetelor.am revenit si eu in delfinariu.sper ca sunteti bine si voi si delfinasii vostri.
mai fetelor sunteti vrednice rau de tot
.nu poate omul sa se tina dupa voi
TEA este bine si pe zi ce trece ma minunez de ea. a inceput sa se dea de-a dura prin pat .mi-e ca una din zile o sa o gasesc pe jos. e ca un titirez. trebuie sa o baricadezz in pat cu perne pt ca ziua nu vrea sa stea in patut deloc
zilele aste am terminat curatenia generala dinainte de sarbatori asa ca daca aveti nevoie de ajutor dau o fuga si pe la voi![]()
am dat si eu comanda pe internet de un sac de dormit pt TEA ca toata noaptea trebuie sa stau sa o invelesc, si de o jucarie( girafa Sophie).sper sa vina pana de mos nicolae.
SEBASTIAN PETRU ANDREI
de lalala13
STEFAN ANDREI
de cristina97
ps va multumesc pt comentariile de la album
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Sebastian Petru Andrei, de Lalala13 
Felicitari pt cel de-al II lea ditisor! Multa sanatate!
Stefan Andrei, de cristina97
Fetelor, e tare greu cu diversificarea asta
Raducu nu si-a facut somnul si nu prea a vrut sucul de mar si morcov. Acum il culc si incerc sa il dau dupa ce sa trezeste...sa vedem cum si cat doarme....bine ca i-am dat Vigantolul!
Pai se plictiseste, il ia somnul pana mananc si eu micul dejun,pregatesc suculetul, spal storcatorul
Nina
16.06.2010
katalina spune:
LA MULTI ANI Sebastian Petru Andrei, de Lalala13 , Felicitari pt dintele nr2!
LA MULTI ANI Stefan Andrei, de cristina97
Buna dimineata!Vad ca girafa are mare succes la mamici, sa vedem daca si la bebici,am comandat-o si eu azi noapte
,cam scump curierul,dar n-am ce face.
Si sunt in cautare de scaun de masa, am retinut de la voi pe chicco polly si baby design,pt mine f important sa fie stabil si usor de curatat.
Da-ti si mie va rog site-ul cu scaunul comandat de eladea.
Multa rabdare Tina
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
tina_80 spune:
Racusor, cum se mai simte Adrei? 
Cris2010, daca mergi in magazin sa vezi scaunul de masa spune-mi si mie cum se prezinta. Noi mergem, joi la Kidex si daca nu-mi place nimic de-acolo sau sunt f scumpe, am sa-l comand pe net.
Parca n-as vrea sa dau mai mult de 350 lei pe un scaun de masa

...dar si daca ii place sa stea in el?....mi-e sa nu-mi para rau ca nu i-am luat unul mai bun si mai stabil.![]()
![]()
....e greu cu mine!
Nina
16.06.2010

Doamne Ajuta in continuare!