Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 18
dana n. spune:
Uitati ce peisaj frumos m-a trezit dimineata.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
magdaz_ina spune:
Cu notatul meselor samd se pare ca sunt pe ultimul loc... nu notam decat mesele de LP si apoi LM iar de cand a inceput sa mareasca numarul trezirilor nocturne am renuntat sa mai notez ceva.
Ca metoda de servire a mesei suntem cu siguranta pe primul loc: mananca in orice pozitie si in timpul oricarei activitati, principalul este sa manance.
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
smaranditza spune:
LumiR, multa sanatate printesei! Nu te stresa acum cu mancarea, ca vezi tu...si cei mai mancaciosi dintre fulgusori intra in greva foamei cand sunt bolnaviori.
Shtephy, prin ce ati mai trecut si voi! Multa sanatate va dorim!
Mai, pe mine ma mananca rusinea cand va aud cu notatul asta asa amanuntit. Eu nu am notat NICIODATA nimic. De multe ori nu mai stiam din ce san a supt ultima data, si il puneam pe sot sa "cantareasca" si sa-mi spuna si mie care e la rand.
Deci, daca pentru premiul zuza-zuzi e concurenta acerba, astept si eu ceva premiu pentru tuta-tutti, unde nu cred ca ma ia careva.
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 ..... noaptea ma termina. Se trezeste de "n" ori. Am momente cand simt ca NU MAI POTTTTTTTTTTTTTTTT. Dar incerc sa ma calmez si sa sper ca va veni o zi cand va dormi si el mai bine. Ziua nu prea mancam tzitzi dar noaptea aproape non stop. Din cauza asta de multe ori zic sa-l intarc, dar nu ma simt nici eu pregatita pentru asta. La nervi o zic dar apoi imi trece. |
Wellcome the club !?
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
DianaR spune:
Salutare!
Am intrat fuguta sa dau un semn de viata asa printre muntii de bagaje, cutii, haine....
Poimaine plecam, nu cred ca mai apuc sa intru, asa ca va imbratisez pe toate si ne auzim cel mai probabil din noua noastra tara...
Va pup!!!!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
smaranditza spune:
Spor la impachetat si drum bun spre noul LAND!
Abia astept sa ne scrii de pe taramuri de vis.
Ramonika spune:
neatza
smara - nici eu n-am notat nimic niciodata...
licu - ce faci, au venit uratii pana la urma? sper ca nu...
monica - poate ne combinam... nu la cartela, ci la afacere...
ancutza - sper ca azi Sabi e mai bine.
cuscri - ce mai faci, ce mai zici?
Lumi - pisicoasa e mai bine?
Diana - spor la impachetat, drum bun si asteptam vesti din Deutschland.
la noi e caldutz azi, acus cred ca iesim, desi e umezeala si noroi pe trotuare...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
monis5 spune:
Dana ce fain ii la voi! . Gata, Mosul poate veni linistit
Smara cred ca sot era destul de incantat de asa... job
Cum ziceam, am notat si eu la inceput la ce san, cat timp manca, de astea, apoi la inceputul diversificarii. Am renuntat in momentul in care mi-am dat seama ca nu voi reciti niciodata ce am scris, decat poate peste cativa ani, cand nu va mai avea relevanta . Chiar asa Dozz recitesti vreodata notitele si tragi concluzii sau schimbi lucruri?
Cred ca ambele variante sunt la fel de bune, depinde evident de fiecare copil / mama in parte.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Niatza!
Is cu uratii dupa mine, next time sper sa fim mai norocosi. Las ca o sa aflu la trecerea dintre ani de mai vine vreun bebe
Monis, tot 40cm are si canapeaua mea, si tot mai cade in cap mandra si acum din el Are si momente cand coboara frumos cu spatele, dar..si dati cand se aseaza cu fundu fix pe margine si daca nu suntem prin zona sa o prindem din zbor, mai face cate un buff. Ultima data a cazut in sacul cu jucarii, noroc ca i-a amortizat ala caderea
Magda, las,ce mai conteaza unde si cum papa, important e sa pape printesu delicat, parca mi-l si imaginez printre patrunjei cum visa Monisu
Doris, las ca trec repede si lunile astea cat mai papa tatzica, si o sa regreti ca au trecut si e baiat mareVoi ce faceti de sarbatori? veniti la romanica, sau vin ai vostri pe la voi?
Monica, Ramonika, ce mai conteaza pelinci/turte gustul era acelasi, eu stiam ca sunt una si aceeasi(bine, aia cu rulatu in nu stiu ce forma cum zice Ramonika nu o stiam..) Cat priveste julfa, de asta nu am mai papat-o si eu de ani buni..prietenii stie de ce
Biara, bestial tortul, cred ca ai avea succes la tortelit!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
smaranditza spune:
Ramonika, deci imi faci concurenta, huh?
Cum sa nu, Monis! Cine n-ar fi?!
Licurici, hai nu fii supi, ca sigur ti-aduce Moshu' doua liniute.