Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 19
Lumi_Richard spune:
Neata si de la noi
Va multumesc din suflet la toate pt gandurile frumoase,sunteti grozave

Annabelle e cu mucisori in continuare,i-am dat Nurofen de 2 ori pe zi,ii pun Vibrocil cateodata,si aspiram cu batista bebelusului de 2-3 ori pe zi,inainte de bibe. Dimineata a papat fara Vibrocil sau batista!
Astazi am reusit sa-i dau 100 grame de fructe,asa ca sunt fericita. Ieri am reusit sa vad si gatutul,parca e putin rosu,dar nu a facut febra,deci nu are rost sa mergem la doctor.
Stau sa sparga 3 premolari,plus raceala,deci e normal sa nu aiba chef sa pape.
Monis,ai fost bestiala cu remarca referitoare la canepa!
Lauriciu,lasa ca prestati peste 2 saptamani
Magda,nu mai conteaza cum,unde si ce face,important e sa pape!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Diana,drum bun si acomodare rapida! Abia astept sa ne scrii de ... acasa!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ralu_seby spune:
Buna ziua fete dragi
..
Sunt in recuperari ca vad ca ati avut chef de scris. Noi am revenit aseara acasa de la tara (sambata am facut parastasul de 40 zile pt bunicul), sper din tot sufletul sa reusesc sa coc o placinta, ca-s restanta rauuuu..

LA MULTI ANI IULIA SI CALIN 

!!!

LA MULTI ANI CHIARA, ARIANA si MAYA 

!!!
iubiti, sa fiti plini de viata, sanatosi si norocosi!

LA MULTI ANI DANKUTZA 

!!!
Mami drag, sa fii sanatoasa, sa fii mereu alaturi de Pinky si sa ai implinirea de a fi mamica a doua oara!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Andrecluj spune:
Buna dimineata si de la noi, va imbratisez inca o data pe toate cele care ati avut ieri un gand bun pentru noi, le imbratisez in special pe Annabelle, Stephy si Licurici , poate trece mai repede boala / supararea. Va las cateva poze , sa ma scuzati ca-s multe, dar eu nu stiu alege pozele ca sa pun 2-3. Oricum, astea nu sunt reusite, le astept pe cele facute de cumnata, eu abia azi dimineata am citit manualul de instructiuni al aparatului meu cumparat in sarcina ca sa ma prind cum pot face poze mai normale. Oricum, petrecerea a iesit relativ bine, fetita mea de un anisor s-a comportat cu familia lui tati exact de 25 de euro. Nu stiu daca asta ma bucura sau nu, e tare tare neprietenoasa cu bunicu, matusa si unchiu', mai putin cu fratiorii, in timp ce cu noi, buni, tati, mami rade mereu, cu strainii la fel. In fine. Va pup, ne "scriem" mai incolo Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui smaranditza LumiR, multa sanatate printesei! Nu te stresa acum cu mancarea, ca vezi tu...si cei mai mancaciosi dintre fulgusori intra in greva foamei cand sunt bolnaviori. ![]() Shtephy, prin ce ati mai trecut si voi! Multa sanatate va dorim! ![]() Mai, pe mine ma mananca rusinea cand va aud cu notatul asta asa amanuntit. si sa-mi spuna si mie care e la rand. Deci, daca pentru premiul zuza-zuzi e concurenta acerba, astept si eu ceva premiu pentru tuta-tutti, unde nu cred ca ma ia careva. ![]() |
Nici eu nu am notat nimic legat de masa. Singurele notari sunt greutate si lungime.
mami de
Vlad (29.10.2009)
ionelamaria spune:
Buna ziua
Pup toate fetele dragi
Cate un gand bun pentru fulgusorii bolnaviori
sarbatoritilor pe care i-am ratat
Despre noi: Suntem bine in general. Mihnea da semne de raceala de ieri, speram sa o fentam. A ramas la 1 singur somn pe zi si ala scurt, asa incat e mereu mofturos.
Vineri am avut o vizita la dermatologie pentru ca avea o zona aspra pe fata de cam 1 luna. Am asteptat sa treaca... dar s-a extins, asa incat am mers la medic. E banuit de o dermatita atopica... Dr la care am fost pare ok. Draguta, amabila..... si m-a citit repede ca nu sunt cu chestiile invazive... asa incat mi-a propus ca pe moment sa schimb cremuta de masaj. Executat... folosim Lipikar de la firma La roche-Posay. Deocamdata imi place... si pare sa aiba efect. Sper sa fie asa ca nu am chef de medicamente.
De Mos Nicolae mergem la oftalmolog cu Pui Mic. Mi se pare mie ca inca ii fug ochisorii. Sper sa ma fugareasca ala si sa-mi suna ca sunt paranoica.... asta ar fi o fericire. Daca am dreptate insa... asta e... trebuie sa existe si solutii![]()
Una peste alta sunt in razboi de educare cu tati. Zici ca nu a citit nimic despre copii in viata lui ( si a terminat liceu pedagogic). Nu ma las pana nu "fac om din el".
Una peste alta eu tot patrulez in jurul butoiului cu manile la spate si privirea in jos, ganditoare... sa intru? sa mai stau afara?
Licurici, cu sarcina sa fie asa cum e mai bine pentru voi
Despre julfa: si eu stiu ca julfa=pelincile domnului. Facea bunica mea cu canepa si cu nuca... o nebunie... Daaaaaaar face si mama .... mult mai bune... mereu trebuie sa faca in cantitati mari ca vin "lumile" de prin scara, amici cu castronul la cerut in ajunul Craciunului, plus ca noi mancam d'alea de ne trosnesc falcile, nici nu face cozonaci de Craciun ca raman neatinsi daca avem turte in casa... Ce cozonaci... nimic dulce... turte.
Diana, sa aveti noroc in "noua tara" si sa va fie atat de bine incat sa nu regretati niciodata ca ai plecat. Va admir curajul... De 1000 de ori Bravo!
Cuscra
Andre, frumoasa aniversare. La multi ani printesei. Imi da impresia ca esti cam trista totusi. O imbratisare si un pup
Atat pot, scuze celor nementionate, toate imi sunteti in gand.... TOATE
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ionelamariaAndre, frumoasa aniversare. La multi ani printesei. Imi da impresia ca esti cam trista totusi. O imbratisare si un pup |
Nu eram trista, am plans mult de emotie, imi aminteam in fiecare minut cum a fost cu un an in urma si plangeam, probabil se si vede. Este ziua cea mai fericita din viata mea si pana acum chestia asta mi se parea atat de ... aiurea, ca nu-mi vine cuvantul.Multa sanatate lui Mihnea si spor la "educare", tu poti, chiar poti! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laurairina13 spune:
pfff..
tuurte..tuuurte..
Ionela nu pasezi si la moi reteta cu turte cu nuci de la mami tau, poate imi fac si io de Craciun?????????plizzzz
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Firefly's shop
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 pfff.. tuurte..tuuurte..![]() Ionela nu pasezi si la moi reteta cu turte cu nuci de la mami tau, poate imi fac si io de Craciun?????????plizzzz ![]() Firefly's shop |
Cand vine mami meu de la munci... ca eu suntpe afara cu astea. Mai ales ca dureaaaaaza pana le faci. Ea face turtele cu cateva zile inainte si le umpre cu nuca cu o seara inaintea ajunului. Le face inainte sa aiba timp sa se usuce bine. Mie partea cu aluatul si coptul lui mi se pare SF. Adica foile de aluat sunt intinse pana ajung transparente

... te doare tot corpul pana faci asta. Dar iti dau cu multa placere "reteta" cand vine ea.Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ralu_seby spune:
Ora 12:15..Matei inca doarme, dar nu cred ca va mai dura mult![]()
Trec printr-o perioada nu f buna
...tot felul de dispute cu hazbandul, ma voi intoarce la servici(u) de pe 3 ianuarie...si nu stiu inca cum voi face cu Matei..am asa o stare..de nu mai ies din ea
nu vreau sa par egoista, dar mi-e dor de libertatea de dinainte, de iesitul in oras, la film, in club, la masa...acum totul treuie sa fe atat de bine stabilit dinainte...
Matei reuseste sa imi insenineze fiecare zi, creste frumos, e dragastos, imi bucura sufletul
. E un frumos
, merge bine deja, doarme noaptea cu 1-2 treziri dupa 4-5 dimineata. Pana atunci daca se trezeste, ceea ce nu se intampla in fiecare noapte, bea apa si apoi cade secerat
. Trezirea in jur de 8. CU mancarea...cam face mofturi...e innebunit dupa rodie mai nou si papa de la pranz. Nu prea mai vrea iaurtul cu cereala de seara. Nu stiu cum sa fac.
Spune pa-pa si face din manuta, spune un fel de bravo si bate din palme, tata, da-da, bec, intelege ce vorbesc cu el, dar nu inseamna ca si asculta
. Cum vreau sa-l schimb si il las fara pampers, se da jos din pat cu viteza luminii si alearga in funduletul gol prin camera si eu dupa el. Ne jucam de-a v-ati-ascunselea, ii place f tare. Stie sa arate unde e nasul si gurita
Nu avem olita, va primi de la matusa mea de ziua lui.
Este tare capos, a avut cateva faze cu incordat de nervi si tavalit pe jos ca nu l-am lasat pe scara blocului la bicicleta lu ta-su. Il las liber, sa cerceteze, sa exploreze, mai putin la gunoi si la WC..cu toate ca asa i-ar placea
.
Am fost destul de des la tara, pt ca e destul de aproape, casa este mai mare decat ap nostru cu 2 camere si asa petrece mai mult timp afara si cu bunicii
. E innebunit sa urce scarile, ne-a zapacit, pt ca nu este inca finalizata casa, iar scarile sunt inca fara balustrada, trebuie sa fim cu ochii-n 4. Tata, care este fantastic cu copii, ii acorda o libertate deplina si se amuza teribil de toate trasnaile lui. Adica: il lasa in baie sa se catere in bideu
, am zis ca mor, Matei era fff incantat, ba mai mult, si-a facut baiatul si o baitza, il lasa sa manance surubelnite, sa se joace cu catelul Rostogol, sa se urce pe masa, sa umble la combina muzicala..Ceea ce nu imi place este ca tata fiind un mare iubitor de paine, ii da si lui Matei covrigi, bucatele de paine, o gura dintr-un strudel de mere facut in casa de mama...
, stie ca-s cu gura mare si ii iau la rost tot timpul pt ca nu vreau sa aiba momentan acces la sare si zahar, insa imi tot spune ca i se pare ca exagerez putin. I-am adus toate argumentele si s-a mai potolit. Matei e topit dupa el.
Ups, s-a trezit craiul, trimit bucata asta ca parca vad ca imi sterge toata munca.
Voi continua.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

si sa-mi spuna si mie care e la rand.