Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata si pentru toata lumea

repejor sa spun cum fac eu ciulamaua,ca am ramas datoare...

Fierb carnea de pui separat.Intr-o alta craticioara innabus in apa+ unt 1/2 ceapa,morcov ras si ardei rosu (fara asta nu gatesc nimik,e preferatul lor).Cand sunt moi,adaug carnea depui,mai completez cu supa in care a fiert puiul. Intr-un castronel mic desfac 1-2 linguri smantana in cateva linguri din zeama legume+carnita (uneori pun si o lingurita de faina,in functie de cantitate/consistenta) si o si rastorn in craticioara...fierb in continuare la foc mic pana-i gata

Sa termin si meniul de ieri....
18 - orez cu Lp (blenduit,ca Dragos nu a vrut altfel) si orez+para fiarta (doar Eva,Dragos cahh)

Astazi

-10 iaurt,branzica si biscuiti
-14- dovlecel umplut (e deja la cuptor)
-18- MBS sau papanasi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ma tot roade o intrebare de ceva vreme si tot uit sa ma lamuresc...

Va aud cu bebei care se urca/coboara singuri din pat .cat de inalteste patul/canapeaua dele reuseste? Ca la mine patul conjugal e facut pe comanda si imi pare inalt pt ei (le vine pana la subsuori) si nici nu schiteaza niciunul ca ar vrea sa incerce escaladarea lui, iar canapeaua din sufragerie e prea moale,cred eu...si oricumatractia maxima e scaunul de la birou,cand nu-l calaresc il rotesc mereu

s-a trezit unul
pa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cu intarziere,

ChiaraArianaMayaDana

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

ca sa vedeti ce gospodina sunt... cand am scris de faina calita in ulei, la sos bechamel mi-a stat capul.... . Deci eu ciulama nu cred ca am facut niciodata .
Merci Biara si Gabitza pt reteta, neaparat incerc si eu.

Gabitza o sa pun filmulet sa vezi cat de inalta e canapeaua... ca vad ca n-am nici o poza sa-ti arat... Oricum, de urcat nu reuseste inca.

EDIT am masurat canapeaua, are cca 40 cm inaltime

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Gabitza multumim de reteta

Dana - 21-22 grade sunt in camera lui. Multumesc de intrebare inca il chinuie tusea am facut rost de sirop de muguri de pin i-am dat azinoapte cand incepuse tusea

Monis - cum ai dormit ?

Ariadna - sunt convinsa ca o sa va simtiti tare bine, oricum zilele trec repede

Noi de Revelion mergem la prietenii nostri care sunt insarcinati si urmeaza sa se nasca finutzul nostru pe la jum lui decembrie, asa ca vom sta cu ei sa-i invatam ca de acum avem experienta

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Fetele cu bbk in magazinul cocor exista acest magazin http://www.prodomain.ro/produse-pentru-bebelusi/beaba/ care aduce si accesorii pt bbk, trebuie doar sa sunati inainte la 031 402 58 76 si sa spuneti ce doriti, cana capac cutit. Nu stiu preturi

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Gabitza, patul nostru ii vine lui David cam pana la burtica...coboara singurel dar de urcat nu urca.

Raluci, oau... la noi sunt in jur de 23 de grade, chiar depaseste uneori...eu ii dau pijama si saculet de dormit.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mama pai voi nu stiti cat de imbracati sunt ai mei la 24-25 grade... dar totusi, ei se joaca pe jos si am observat ca pe unde nu e covor, adica pe parchet este rece totusi... maneca scurta nu mai poarta ai mei de asta vara

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Lumi sa va treaca repede raceala si sa deveniti si mai papacioase decat inainte !

Cam asa cu "barbatii in devenire"... si al meu sot ma aproba entuziast atunci cand de fapt habar nu are ce spun.

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Shtephy, sunteti mai bine acum?

_

Mergi la inceput