Temperatura Bazala-Ovulatie
Raspunsuri - Pagina 4
lauradaria spune:
in cazul meu ar insemna ca pe data de 28.11.2010 exista posibilitatae sa se fi intamplat ceva frumoas....?![]()
lauradaria spune:
spun asta pt ca in 27.11 Tb a fost 37.0,in 28.11-36.7 si in 29.11 a crescut din nou la 37.0 ![]()
mikado spune:
,,Implantation dip" ,adica nidatia, are loc la 7-11 zile de la ovulatie!! daca mai este insotita si de spoting sigur e bebe
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
mikado spune:
laura, spottingul este sangerare redusa cantitativ, ca o pata ...pe cand sangerarea de nidatie e rozalie si in cantitate mica (ca si spottingul)
M
SARA_HS spune:
Ups, eu acum am neshte scurgeri f. slabe, rozalii... sa fie nidatie?? Dar asa tarziu, adica in Z30 de la CM?
Laura, si mie mi-a scazut temperatura o zi, si apoi a crescut iar.
Dar nu cumpar test inca. Maine ar trebui sa fie Z1 si nu vreau sa iau iar un test degeaba.
lauradaria spune:
si cand faci testul?
la mine 4.12 ar trebui sa fie Z1 si deja ma tenteaza sa fac unul (deja l-am cumparat....din weekend)
mikado spune:
Sara, poate fi nidatie ...depinde cand ai ovulat...in cazul nidatie temperatura scade brusc o zi apoi creste la fel de brusc...sangerarea de nidatie poate fi si sumb forma de secretie amestecat cu usoare firicele de sange
succes fetele !
M
SARA_HS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradaria si cand faci testul? la mine 4.12 ar trebui sa fie Z1 si deja ma tenteaza sa fac unul (deja l-am cumparat....din weekend) laura cj |
De data asta am rezistat si nu mi-am cumparat niciun test. Daca si maine, in Z31, vor fi aceleasi conditii ca azi, voi lua un test pe care il voi face pe 01.12. Dar sunt sceptica... nu cred ca e sarcina.
lauradaria spune:
iti tin pumnii sara,sa de-a Doamne Doamne sa fie sarcina.
eu nu cred ca o sa ma pot abtine pana in 4.12.Deja ma tenteaza...