Temperatura Bazala-Ovulatie
Raspunsuri - Pagina 3
lauradaria spune:
E posibil sa fie
...? Din cate am citit pe internet,am inteles ca in primul trimestru al unei sracini ,temperatura ramane mai ridicata...
ariadna33 spune:
fetele, mi-ati trezit nostalgii cu subiectul acesta, nu m-am putut abtine sa nu intru sa citesc aici.
pe vremuri, prin 2004 am deschis si eu un subiect care se numea "endometru, ovulatie, temperaturi si altele" care s-a intins pe vreo cateva zeci de capitole.
deci ca sa fie semn clar de sarcina temperatura trebuie sa se mentina constant ridicata si in preajma datei cand trebuie sa vina menstruatia. cand nu e sarcina, ea scade atunci, exact cu o zi-doua-trei inainte de a veni menstruatia.
stie cineva sa raspunda de ce temperatura e mai ridicata cand e sarcina?![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
miki-miki spune:
Din cauza progesteronului ridicat![]()

Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Din cauza progesteronului ridicat ![]() Miki MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
aaah, tu stiu ca stii
fetele voiam sa stiu daca sunt pregatite temeinic de bebe
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
SARA_HS spune:
Revin si eu cu TB-urile din weekend: sambata, 36.8, duminica: 37.1.
Azi? 36.8!
Sa mai inteleg ceva!!
Maine ar trebui sa fie Z1, si se pare ca va fi, si dupa TB, si dupa niste scurgeri mai ciudate, mai rozulii, asa cum se inampla mai mereu inainte de CM. 

lauradaria spune:
...sa-nteleg ca dupa ovulatie TB oricum creste?Deci e ceva normal sa am temperatura mai ridicata?
racheel spune:
da si scade cu cateva zile inainte de CM...
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
ariadna33 spune:
ca sa nu trageti concluzii pripite, aflati ca temperatura mai scade putin si in ziua cand incepe sa se implanteze bebe, dupa care revine sus 
a incercat cineva sa-si faca grafic de temperaturi pe fertility friends?
SARA_HS spune:
Ariadna, nu ne da sperante!
Eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca nici luna asta nu am putut ramane gravida. Deja nu mai dorm noapea de grija, dar macar incep sa accept ideea si sa ma adun ca sa merg mai departe.